TVN online - oficjalna strona stacji TVN
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Ugotowani w parach
Aktualności
Galerie
Odcinki
Przepisy
WIĘCEJ
Program TV
Aktualności
Programy
The Traitors. Zdrajcy
Czas na show. Drag Me Out
Pokonaj mnie, jeśli potrafisz
Mam Talent
Milionerzy
MasterChef Nastolatki
Kuchenne Rewolucje
Kuba Wojewódzki
Niezwykłe Stany Prokopa
Autentyczni
Seriale
Na Wspólnej
Detektywi
Camera Cafe. Nowe parzenie
Odwilż
Klara
Szadź
Skazana
Kanały
Castingi
Gwiazdy
Sklep TVN
Bądź z nami bliżej na
Oglądaj na żądanie
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Ugotowani w parach
Oglądaj w TVN
środa, godz. 21:35
Oglądaj więcej w
Ugotowani w parach
Aktualności
Galerie
Odcinki
Przepisy
Przepisy
Tatar, polędwiczki i zabujane owoce, czyli pyszna kolacja u biznesmena
Morskie specjały, eskalopki i owocowy las, czyli odrobina fantazji na stole Marty
Pora na cebulę, Jak ryba w wodzie, Ciastka na bani, czyli fantazyjny stół stomatologa
Miniszaszłyki śliwkowe, roladki wieprzowe, zapiekane owoce, czyli fantazyjny stół fotografki
Pomidorowa salsa, włoski grill, truskawkowe niebo-rajskie smaki dyrektora banku
Sałatka,roladki drobiowe, torcik biszkoptowy, czyli tradycja i eksperyment w kuchni mediatorki
Łosoś, kacza fantazja i przygoda z truskawkami- różnorodność smaków instruktorki fitness
Green River, Moby Dick, Sunset Strip, czyli klimat lat 80. na stole wokalisty
Bakłażany Raisy, polędwiczki z kopytkami, drożdżówka- nieszablonowe dania Wandy
Krem paprykowy, wieprzowe zawijańce, babeczki czekoladowe, czyli polskie smaki w kuchni Marty
Rosół z dzikiej kaczki, medaliony z rogacza, malinowy cranachan-specjały Łukasza
Lejkowce dęte, dzwonki i malinowy deser- nietypowe potrawy Łukasza
Zupa cebulowa, papryka, brzoskwinie i melony, czyli uwodzicielski stół Macieja
Mix warzyw, polędwiczki z jarzynką, słoneczny tort, czyli szczypta lata na talerzu prawniczki
Sałatka z wątróbką, wołowina z boczniakami, tiramisu- pomysłowe dania studenta logistyki
Przysmak alaskański, kodiaklloni, mauii- szczypta różnych kultur w potrawach studentki psychologii
Pieczona czerwona papryka, tagliatelle i pieczone gruszki, czyli twórcza kuchnia inżyniera
Boogie- woogie, conchiglioni, owocowy piruet- akcenty środziemnomorskie tancerza
Daktyle w boczku, orzechowy kurczak, orientalne tiramisu- smaki azjatyckie w wykonaniu Gai
Borowikowe kominki, roladki z kurczaka ,ciastko fondue- wykwintne menu Agnieszki
Gazpacho, fajita, deser muśnięty truskawką-meksykańskie akcenty w kuchni menadżera
Gołąbki, snadacz i carpaccio, czyli tradycyja i szaleństwo w daniach Iwony
Zupa rybna, filet z kurczaka, lodowe tiramisu, czyli zaskakujące menu hodowcy
Poduszeczki pod pierzynką, polędwiczki i bezowy zawrót głowy, czyli kuchnia doktorantki
Zawijaniec, łosoś i kwasoty, czyli prawdziwie sołeckie dania Tomasza
Francuskie kąski, biesiada mięsno- grzybowa i włoska flaga owocowa- smakowite pomysły studentki
Pasztet, wołowina i panna cotta, czyli kulinarne szaleństwa fryzjera
Łosoś, morelowy indyk i truskawki, czyli kreatywna kuchnia menadżerki
Bruschetty, steki z krewetkami i czekoladowe fondue-kuchnia kanadyjska fotografki
Słoneczna sałatka, rybna pokusa i owocowy raj, czyli kulinarno-plażowe klimaty Pawła
1
2
3
4
5
10
20
30
40
42
43
44
45
46
47
48