TVN online - oficjalna strona stacji TVN
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Ugotowani w parach
Aktualności
Galerie
Odcinki
Przepisy
WIĘCEJ
Program TV
Aktualności
Programy
Azja Express
Top Model
MasterChef
B&B Love
Kuchenne Rewolucje
Kuba Wojewódzki
Ślub od pierwszego wejrzenia
Totalne remonty Szelągowskiej
Kobieta na krańcu świata
You Can Dance
Seriale
Na Wspólnej
Detektywi
Odwilż
Klara
Szadź
Kanały
Castingi
Gwiazdy
Bądź z nami bliżej na
Oglądaj na żądanie
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Ugotowani w parach
Oglądaj w TVN
środa, godz. 21:35
Oglądaj więcej w
Ugotowani w parach
Aktualności
Galerie
Odcinki
Przepisy
Przepisy
Tatar, polędwiczki i zabujane owoce, czyli pyszna kolacja u biznesmena
Morskie specjały, eskalopki i owocowy las, czyli odrobina fantazji na stole Marty
Pora na cebulę, Jak ryba w wodzie, Ciastka na bani, czyli fantazyjny stół stomatologa
Miniszaszłyki śliwkowe, roladki wieprzowe, zapiekane owoce, czyli fantazyjny stół fotografki
Pomidorowa salsa, włoski grill, truskawkowe niebo-rajskie smaki dyrektora banku
Sałatka,roladki drobiowe, torcik biszkoptowy, czyli tradycja i eksperyment w kuchni mediatorki
Łosoś, kacza fantazja i przygoda z truskawkami- różnorodność smaków instruktorki fitness
Green River, Moby Dick, Sunset Strip, czyli klimat lat 80. na stole wokalisty
Bakłażany Raisy, polędwiczki z kopytkami, drożdżówka- nieszablonowe dania Wandy
Krem paprykowy, wieprzowe zawijańce, babeczki czekoladowe, czyli polskie smaki w kuchni Marty
Rosół z dzikiej kaczki, medaliony z rogacza, malinowy cranachan-specjały Łukasza
Lejkowce dęte, dzwonki i malinowy deser- nietypowe potrawy Łukasza
Zupa cebulowa, papryka, brzoskwinie i melony, czyli uwodzicielski stół Macieja
Mix warzyw, polędwiczki z jarzynką, słoneczny tort, czyli szczypta lata na talerzu prawniczki
Sałatka z wątróbką, wołowina z boczniakami, tiramisu- pomysłowe dania studenta logistyki
Przysmak alaskański, kodiaklloni, mauii- szczypta różnych kultur w potrawach studentki psychologii
Pieczona czerwona papryka, tagliatelle i pieczone gruszki, czyli twórcza kuchnia inżyniera
Boogie- woogie, conchiglioni, owocowy piruet- akcenty środziemnomorskie tancerza
Daktyle w boczku, orzechowy kurczak, orientalne tiramisu- smaki azjatyckie w wykonaniu Gai
Borowikowe kominki, roladki z kurczaka ,ciastko fondue- wykwintne menu Agnieszki
Gazpacho, fajita, deser muśnięty truskawką-meksykańskie akcenty w kuchni menadżera
Gołąbki, snadacz i carpaccio, czyli tradycyja i szaleństwo w daniach Iwony
Zupa rybna, filet z kurczaka, lodowe tiramisu, czyli zaskakujące menu hodowcy
Poduszeczki pod pierzynką, polędwiczki i bezowy zawrót głowy, czyli kuchnia doktorantki
Zawijaniec, łosoś i kwasoty, czyli prawdziwie sołeckie dania Tomasza
Francuskie kąski, biesiada mięsno- grzybowa i włoska flaga owocowa- smakowite pomysły studentki
Pasztet, wołowina i panna cotta, czyli kulinarne szaleństwa fryzjera
Łosoś, morelowy indyk i truskawki, czyli kreatywna kuchnia menadżerki
Bruschetty, steki z krewetkami i czekoladowe fondue-kuchnia kanadyjska fotografki
Słoneczna sałatka, rybna pokusa i owocowy raj, czyli kulinarno-plażowe klimaty Pawła
1
2
3
4
5
10
20
30
40
42
43
44
45
46
47
48