TVN online - oficjalna strona stacji TVN
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Ugotowani w parach
Aktualności
Galerie
Odcinki
Przepisy
WIĘCEJ
Program TV
Aktualności
Programy
The Traitors. Zdrajcy
You Can Dance
Mam Talent!
MasterChef Nastolatki
Kuchenne Rewolucje
Kuba Wojewódzki
Zróbmy sobie dom
Magda gotuje Internet
Mistrzowskie pojedynki. Eternal Glory
Niezwykłe Stany Prokopa
Milionerzy
Lego Masters
Seriale
Szpital św. Anny
Na Wspólnej
Detektywi
Gwiazdy
TVN7
Mówię wam!
TTV
Back to school
Zakup w ciemno
Gogglebox. Przed telewizorem
99 gra o wszystko
Filmy
Wywiady
Castingi
MAX
Bądź z nami bliżej na
Oglądaj na żądanie
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Ugotowani w parach
Oglądaj w TVN
środa, godz. 21:35
Oglądaj więcej w
Ugotowani w parach
Aktualności
Galerie
Odcinki
Przepisy
Przepisy
Razowa polewka, wieprz w majeranku, tęczowy łakoć, czyli specjały instruktorki fitness
Sałatka z kurczakiem, polędwica i ciasto czekoladowe, czyli sposób na tradycyjną ucztę wg stylistki
Płatki piersi kurczaka, polędwica i owoce leśne, czyli ludowość na talerzu wg Mariusza
Zupa rybna, pierogi lwowskie i kawa, czyli szczecińskie tradycje w kuchni konferansjera
Tatar z warzyw, ryż z krewetkami i melon w winie-zdrowe dania Tomka
Tatar, golonka, pikantne owoce, czyli smakowita kuchnia wg ochroniarza
Krupniok, ślońsko rolada i budyń, czyli śląska tradycja wg Ireny
"Zielono mi" , "Łamistrajka", "Zakochany Szekspir"- nowoczesny stół Oli
Pierożki, polędwiczki wieprzowe, tort Pawłowej-pyszne akcenty kuchni supermamy
Zupa, ryba z masłem orzechowym, chlebek bananowy-eksperymenty kulinarne Roberta
Krewetki, polędwica i mus czekoladowy- niecodzienne potrawy Rafała
Zupa krem, pancake, gorące jabłka, czyli Agnieszki sposób na poskromienie łasucha
Grillowane warzywa, tofu, szarlotka- apetyczne specjały wykładowcy
Pakora, warzywa curry, śrikhand- kuchnia indyjska w wykonaniu Jacka
Kartoflanka, zrazy, jabłko pieczone- polska tradycja w wykonaniu pielęgniarki
"Rock and Roll", "Piróg", "Muss Blues", czyli pomysłowa kuchnia fryzjerki
Zupa z soczewicy, cukinie, pudding- syryjskie klimaty Zeiny
Sałatka z kangura, comber jagnięcy, miszmasz malin, czyli pyszna uczta u kosmetyczki
Zupa z raków, faszerowana kaczka, sernikowy mazurek, czyli smakowite dania nauczycielki
Pasta Peti-Peti, stylizowany drób i galaretka na winie, czyli artystyczne potrawy Dariusza
Ser kozi, kaczka i kawa po parysku, czyli eksperymenty kulinarne Olgi z domieszką Francji
Sałatka tajska, grillowany karczek i ognista szarlotka z lodami na wieczorze u taksówkarza
Ser własnej roboty, cycki w śmietanie i tort malinowy, czyli inwencja kulinarna Beaty
Krem z pora, grillowana pierś z kurczaka i pieczone jabłka spod ręki entuzjasty mody
Pakory i samosy, Navratan Korma i Mango Split, czyli niezwykłe dania tarocisty
Chłodnik z rakami, gicz cielęca i piernik, czyli niebanalne potrawy studentki
Sushi maki, kotlet schabowy po japońsku i lody smażone w wersji instruktora judo
Panierowane kalafiorki, krem z marchwi i galaretka z lodami na uczcie u Karoliny
1
2
3
4
5
10
20
30
40
44
45
46
47
48