TVN online - oficjalna strona stacji TVN
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Ugotowani w parach
Aktualności
Galerie
Odcinki
Przepisy
WIĘCEJ
Program TV
Aktualności
Programy
Azja Express
Top Model
MasterChef
B&B Love
Kuchenne Rewolucje
Kuba Wojewódzki
Ślub od pierwszego wejrzenia
Totalne remonty Szelągowskiej
Kobieta na krańcu świata
You Can Dance
Seriale
Na Wspólnej
Detektywi
Odwilż
Klara
Szadź
Kanały
Castingi
Gwiazdy
Bądź z nami bliżej na
Oglądaj na żądanie
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Ugotowani w parach
Oglądaj w TVN
środa, godz. 21:35
Oglądaj więcej w
Ugotowani w parach
Aktualności
Galerie
Odcinki
Przepisy
Przepisy
Razowa polewka, wieprz w majeranku, tęczowy łakoć, czyli specjały instruktorki fitness
Sałatka z kurczakiem, polędwica i ciasto czekoladowe, czyli sposób na tradycyjną ucztę wg stylistki
Płatki piersi kurczaka, polędwica i owoce leśne, czyli ludowość na talerzu wg Mariusza
Zupa rybna, pierogi lwowskie i kawa, czyli szczecińskie tradycje w kuchni konferansjera
Tatar z warzyw, ryż z krewetkami i melon w winie-zdrowe dania Tomka
Tatar, golonka, pikantne owoce, czyli smakowita kuchnia wg ochroniarza
Krupniok, ślońsko rolada i budyń, czyli śląska tradycja wg Ireny
"Zielono mi" , "Łamistrajka", "Zakochany Szekspir"- nowoczesny stół Oli
Pierożki, polędwiczki wieprzowe, tort Pawłowej-pyszne akcenty kuchni supermamy
Zupa, ryba z masłem orzechowym, chlebek bananowy-eksperymenty kulinarne Roberta
Krewetki, polędwica i mus czekoladowy- niecodzienne potrawy Rafała
Zupa krem, pancake, gorące jabłka, czyli Agnieszki sposób na poskromienie łasucha
Grillowane warzywa, tofu, szarlotka- apetyczne specjały wykładowcy
Pakora, warzywa curry, śrikhand- kuchnia indyjska w wykonaniu Jacka
Kartoflanka, zrazy, jabłko pieczone- polska tradycja w wykonaniu pielęgniarki
"Rock and Roll", "Piróg", "Muss Blues", czyli pomysłowa kuchnia fryzjerki
Zupa z soczewicy, cukinie, pudding- syryjskie klimaty Zeiny
Sałatka z kangura, comber jagnięcy, miszmasz malin, czyli pyszna uczta u kosmetyczki
Zupa z raków, faszerowana kaczka, sernikowy mazurek, czyli smakowite dania nauczycielki
Pasta Peti-Peti, stylizowany drób i galaretka na winie, czyli artystyczne potrawy Dariusza
Ser kozi, kaczka i kawa po parysku, czyli eksperymenty kulinarne Olgi z domieszką Francji
Sałatka tajska, grillowany karczek i ognista szarlotka z lodami na wieczorze u taksówkarza
Ser własnej roboty, cycki w śmietanie i tort malinowy, czyli inwencja kulinarna Beaty
Krem z pora, grillowana pierś z kurczaka i pieczone jabłka spod ręki entuzjasty mody
Pakory i samosy, Navratan Korma i Mango Split, czyli niezwykłe dania tarocisty
Chłodnik z rakami, gicz cielęca i piernik, czyli niebanalne potrawy studentki
Sushi maki, kotlet schabowy po japońsku i lody smażone w wersji instruktora judo
Panierowane kalafiorki, krem z marchwi i galaretka z lodami na uczcie u Karoliny
1
2
3
4
5
10
20
30
40
44
45
46
47
48