Melania Modzelewska: Puree z Bobu z Kluseczkami Dyniowo-Imbirowymi, Boczniakami po Azjatycku i Oliwą Ziołową
Ewelina Matrejek: Przegrzebki Smażone na Maśle z Purée z Kalafiora i Pora oraz Pianką z Pomidora i Agrestu
Olga Michałkiewicz: Stek z Kalafiora w Glazurze Orientalnej z Puree z Topinamburu, Pietruszki i Imbiru oraz Chipsami z Batata
Gracjan Stawski: Sakiewka z Tofu na Surówce z Czerwonej Kapusty z Sosem Paprykowym i Fasolką Szparagową w Panko
Julia Cichocka: Marchewkowe Kopytka z Warzywnym Jus, Oliwą Marchewkową, Chipsami z Marchewki i Tajską Bazylią w Tempurze
Rafał Suchożerbski: Ulubiony Seler Martyny z Cukinią, Pisto, Sosem Romesco, Prażonym Wędzonym Tofu i Nasturcją
Ewelina Matrejek: Beza z Kremem Lawendowym i Musem z Czarnej Porzeczki oraz Beza z Kremem Pistacjowym, Musem z Mango i Marakui
Adrian Królikowski: Torcik bezowy z kremem mascarpone, glazurowanymi skórkami z pomarańczy i sosem ananasowo-kokosowym