Mieszanka kuchni świata i cukiernicze arcydzieła. Kto dał radę, a kto odpadł w 8. odcinku ''MasterChefa''?
Rafał Suchożerbski : Monoporcja borówkowo-jagodowo-marakujowa z musem z różowej czekolady i werbeny cytrynowej na biszkopcie kokosowym, z lodami owczymi z werbeny cytrynowej, podanymi na kruszonce i pudrem jagodowym
Melania Modzelewska: Monoporcja Cynamonowo-Waniliowa z Chrupką Karmelową, Żelką z Mango i Pomarańczy oraz Musem z Białej Czekolady z Sosem Suzette
Ewelina Matrejek: Monoporcja na brownie z pomarańczą, chrupką migdałową, żelką pomarańczową i musem cynamonowo-kardamonowym
Monoporcja - co to jest i jak ją zrobić? Te arcydzieła cukiernictwa zobaczyliśmy w 8. odcinku MasterChefa
Fartuchy "MasterChefa" rozdane. Ich liczba zaskakuje!Za nami 1. odcinek 13. edcyji programu "MasterChef". Rozdano wszystkie fartuchy. Zobaczcie, kto zachwycił jurorów swoim gotowaniem.
Rafał Suchożerbski : Monoporcja borówkowo-jagodowo-marakujowa z musem z różowej czekolady i werbeny cytrynowej na biszkopcie kokosowym, z lodami owczymi z werbeny cytrynowej, podanymi na kruszonce i pudrem jagodowym
Melania Modzelewska: Monoporcja Cynamonowo-Waniliowa z Chrupką Karmelową, Żelką z Mango i Pomarańczy oraz Musem z Białej Czekolady z Sosem Suzette
Ewelina Matrejek: Monoporcja na brownie z pomarańczą, chrupką migdałową, żelką pomarańczową i musem cynamonowo-kardamonowym
Ewelina Matrejek: Pierogi z Ziemniakami i Chorizo z Musem z Pieczonych Pomidorów i Papryki, Sosem z Bryndzy oraz Pianką Pomarańczową
Jak zrobić idealne mięso z grilla i puree jabłkowo-limonkowe? Sprawdź przepisy uczestników MasterChef Nastolatki