Ewelina Matrejek: Pierogi z Ziemniakami i Chorizo z Musem z Pieczonych Pomidorów i Papryki, Sosem z Bryndzy oraz Pianką Pomarańczową
Debora Warchoł: Kopytka z Chorizo na Sosie Pomidorowo-Morelowym, Marynowanym Jabłkiem w Pomarańczy i Ubitą Bryndzą
Julia Cichocka: Konfitowana kaczka z puree z selera i wasabi, sosem miso z wodorostami oraz wiśniami z imbirem
Melania Modzelewska: Soczyste Kawałki Kurczaka z Guacahummusem, Tabbouleh z Meksykańskim Twisttem i Marynowaną Sałatką z Marchewki
Fartuchy "MasterChefa" rozdane. Ich liczba zaskakuje!Za nami 1. odcinek 13. edcyji programu "MasterChef". Rozdano wszystkie fartuchy. Zobaczcie, kto zachwycił jurorów swoim gotowaniem.
Ewelina Matrejek: Pierogi z Ziemniakami i Chorizo z Musem z Pieczonych Pomidorów i Papryki, Sosem z Bryndzy oraz Pianką Pomarańczową
Debora Warchoł: Kopytka z Chorizo na Sosie Pomidorowo-Morelowym, Marynowanym Jabłkiem w Pomarańczy i Ubitą Bryndzą
Julia Cichocka: Konfitowana kaczka z puree z selera i wasabi, sosem miso z wodorostami oraz wiśniami z imbirem
Melania Modzelewska: Soczyste Kawałki Kurczaka z Guacahummusem, Tabbouleh z Meksykańskim Twisttem i Marynowaną Sałatką z Marchewki
Rafał Suchożerbski: Fusion Francusko-Japońskie: Przegrzebki i Langustynki na Foie Gras z Sosem Beurre Blanc z Wasabi i Herbatą oraz Warzywa w Tempurze
Jak zrobić idealne mięso z grilla i puree jabłkowo-limonkowe? Sprawdź przepisy uczestników MasterChef Nastolatki