Debora Warchoł: Kopytka z Chorizo na Sosie Pomidorowo-Morelowym, Marynowanym Jabłkiem w Pomarańczy i Ubitą Bryndzą
Julia Cichocka: Konfitowana kaczka z puree z selera i wasabi, sosem miso z wodorostami oraz wiśniami z imbirem
Melania Modzelewska: Soczyste Kawałki Kurczaka z Guacahummusem, Tabbouleh z Meksykańskim Twisttem i Marynowaną Sałatką z Marchewki
Rafał Suchożerbski: Fusion Francusko-Japońskie: Przegrzebki i Langustynki na Foie Gras z Sosem Beurre Blanc z Wasabi i Herbatą oraz Warzywa w Tempurze
Adrian Królikowski: Saint Jacques z sosem na wywarze z owoców morza, żelem grejpfrutowym i salsą mango
Ewelina Matrejek: Przegrzebki smażone na maśle z puree z kalafiora i pora, z pianką z pomidora i agrestu
Melania Modzelewska: Langustynka i krewetki karmelizowane w miodzie i chilli podane z placuszkami z marchewki i kolendry i wywarem z owoców morza.
Gracjan Stawski: Tatar z Polędwicy Wołowej z Żółtkiem, Szczypiorkiem, Majonezem Truflowym, Czerwoną Cebulką i Boczniakami
Adrian Królikowski: Panierowana Karkówka Wieprzowa z Serem Taleggio na Sosie z Malin i Puree Ziemniaczanym