W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza food truck Via Piada w Krakowie, gdzie ocenia serwowane przez Natalię piadiny. Niestety, mimo entuzjazmu właścicielki, degustacja nie przebiegła pomyślnie. Co dokładnie nie spodobało się znanej restauratorce i jakie uwagi miała do serwowanych dań?
W szóstym odcinku 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler podejmuje wyzwanie, jakiego jeszcze nie miała! Tym razem przybywa do Krakowa, by pomóc Natalii, właścicielce food trucka Via Piada, który specjalizuje się w piadinach – włoskich plackach z ciasta podpłomykowego. Czy restauratorka znajdzie sposób na poprawę trudnej sytuacji biznesu, który ledwo przynosi zyski? I dlaczego plan Gessler wywoła aż tak kontrowersyjne reakcje?
Magda Gessler wraca do Łodzi, aby sprawdzić, jak restauracja "Antonio Ciao Ciao" poradziła sobie po przeprowadzonych „Kuchennych rewolucjach”. Przemiany w lokalu miały nie tylko odświeżyć menu, ale przede wszystkim przywrócić pasję do gotowania, którą Beata utraciła przez lata.
Podczas przygotowań do finałowej kolacji sytuacja w kuchni sięga zenitu. Beata wyraźnie denerwuje się na Antka, swojego pracownika, który zamiast pomagać przy pieczeniu foccacii, oddala się od obowiązków. Zobacz fragment 5. odcinka "Kuchennych rewolucji"!
W najnowszym odcinku „Kuchennych rewolucji” Magda Gessler nie miała litości dla pizzerii Antonio, gdzie jakość serwowanych dań pozostawia wiele do życzenia. Restauratorka, znana ze swojego ostrego oka i wymagań kulinarnych, z miejsca zauważyła, że karta dań pizzerii jest „tak antywłoska, jak tylko może być”. Jakie niespodzianki kryją się w menu Antonio?
W najnowszym odcinku programu „Kuchenne rewolucje” Magda Gessler odwiedzi pizzerię Antonio, działającą w sercu Łodzi już od ponad dwóch dekad. Ta historia to nie tylko opowieść o kuchni, ale także o walce z rutyną, która zagraża tradycyjnemu lokalowi. Jak uda się restauratorce przywrócić blask Beacie i jej pizzerii?
W czwartym odcinku 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" kamery uchwyciły nieznane dotąd momenty z kuchni i przygotowań do finałowej kolacji. Jak wygląda praca Magdy Gessler od kulis i co dzieje się, kiedy nikt nie patrzy? Sprawdź, co ukrywało się za zamkniętymi drzwiami restauracji "Bayer Landhaus" w Katowicach.
Po czterech tygodniach od przeprowadzenia „Kuchennych rewolucji” Magda Gessler ponownie odwiedziła katowicką restaurację, która wcześniej nosiła nazwę "Meltini". Po rewolucji lokal przemianowano na "Bayer Landhaus". Igor i Arek, właściciele restauracji, mieli nadzieję, że zmiany przyniosą im upragniony sukces... Czy wykorzystali daną im szansę?
Finałowa kolacja restauracji "Bayer Landhaus" w Katowicach była przełomem. Nowe menu, stworzone z myślą o świeżości i odważniejszych połączeniach smaków, zachwyciło gości, którzy przyszli spróbować dań z nowej karty po "Kuchennych rewolucjach".
W najnowszym odcinku „Kuchennych rewolucji” Magda Gessler odwiedza katowicką restaurację Meltini. Słynna restauratorka spróbowała dań z karty i nie szczędziła ostrych słów krytyki. Co poszło nie tak?
W trakcie wizyty w restauracji Meltini, Magda Gessler zadała jednemu z właścicieli, proste pytanie o rosół. Odpowiedzi zaskoczyły nie tylko restauratorkę, ale i samego restauratora. Czy właściciel restauracji zapomniał, jak ugotować najprostsze polskie danie?
Czy Magda Gessler pomoże uratować biznes polsko-ukraińskiego duetu? Przed nimi największe wyzwanie – walka o przyszłość restauracji na peryferiach Katowic.
W trzecim odcinku programu "Kuchenne rewolucje", Magda Gessler, po przeprowadzeniu metamorfozy restauracji, powróciła, aby ocenić efekty swojej pracy i sprawdzić, jak zmieniła się jakość serwowanych dań.
Finałowa kolacja miała być kluczowym momentem dla nowo przyjętej nazwy "Bistro PodNiebienie" i jej właścicieli, a jej przebieg nie zawiódł – pełen emocji, zaskakujących momentów i kulinarnych uniesień.
W 3. odcinku 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedziła restaurację EPTO na obrzeżach Torunia. Miejsce prowadzone przez Albinę, 34-latkę pochodzącą z Ukrainy, znalazło się na skraju upadku. Gessler spróbowała kilku klasycznych dań i z miejsca zdiagnozowała, co jest największym problemem restauracji. Niestety, oceny kuchni były bezlitosne, a krytyczne uwagi szefowej kuchni okazały się gorzkie jak barszcz ukraiński.
W najnowszym odcinku „Kuchennych Rewolucji” Magda Gessler odwiedzi Toruń, by pomóc Albinie i Adrianowi w uratowaniu ich restauracji EPTO. Czy słynna restauratorka odkryje przyczynę kłopotów młodej pary i odmieni ich los?
Po przeprowadzeniu rewolucji restauracja została przemianowana na Karczmę Śliwkową Bobowa. Podczas finałowej kolacji goście byli zachwyceni nowymi smakami, a Magda Gessler nie ukrywała radości z przemiany. Czy rewolucja się udała? Jak poradzili sobie właściciele bez jej pomocy?
Finałowa kolacja w Karczmie Śliwkowej Bobowa była prawdziwym sprawdzianem, który okazał się wielkim sukcesem! Zobaczcie, co wydarzyło się w 2. odcinku nowego sezonu "Kuchennych rewolucji".
W drugim odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler miała okazję przetestować dania serwowane w restauracji Paleta Smaków w Bobowej. Niestety, zamiast zachwytu nad tradycyjną polską kuchnią, restauratorka nie kryła swojego rozczarowania. Flaki, placki ziemniaczane i kotlet schabowy – żadne z tych dań nie sprostało jej oczekiwaniom. Co poszło nie tak?
W drugim odcinku 29. sezonu programu „Kuchenne rewolucje”, Magda Gessler zawita do malowniczej Bobowej w Małopolsce. Tym razem zmierzy się z zadaniem uratowania restauracji „Paleta Smaków”, która miała być spełnieniem marzeń jej właścicieli, ale stała się kulą u nogi. Właściciele, Jan i Mariola, muszą stawić czoła olbrzymim długom i coraz większym problemom finansowym. Czy słynna restauratorka pomoże im wyjść na prostą?
Po "kuchennej rewolucji" przeprowadzonej przez Magdę Gessler, przyszedł czas na test – powrót do Ragazzi Da Mangiare, by sprawdzić, czy zmiany wprowadzone w restauracji przyniosły oczekiwane rezultaty. Magda Gessler wróciła do lokalu, by spróbować dań, które sama pomogła stworzyć.
Kiedy Magda Gessler pojawia się w restauracji, wiadomo, że czeka nas prawdziwa rewolucja. Tak było i tym razem, gdy kultowa restauratorka odwiedziła Piccownię na warszawskiej Woli, by pomóc przyjaciołom – Pawłowi i Radkowi – wrócić na kulinarną mapę miasta. Zobaczcie, jak wypadła finałowa kolacja restauracji, której nowa nazwa to "Ragazzi Da Mangiare"!
W pierwszym odcinku nowego sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedziła warszawską pizzerię „Piccownia”, prowadzoną przez dwóch przyjaciół – Pawła i Radka. Lokal, który miał przyciągać klientów wyśmienitą pizzą z pieca opalanego drewnem, okazał się dla restauratorki sporym wyzwaniem. Jak oceniła smak serwowanych dań?
Już w czwartek, 5 września, na antenie TVN oraz na platformie Max, rozpocznie się długo oczekiwany 29. sezon "Kuchennych rewolucji". Pierwszy odcinek zabierze nas na warszawską Wolę, gdzie dwóch przyjaciół - Paweł i Radek - postanowiło spełnić marzenie o własnej pizzerii. Co skłoniło ich do podjęcia wyzwania, jakie przeszkody napotkali na drodze i z jaką pomocą przyszła Magda Gessler? Poznajmy bliżej bohaterów tego odcinka!
Czym byłaby jesień bez nowych odcinków „Kuchennych rewolucji”? Magda Gessler powraca w wielkim stylu – z odświeżoną czołówką programu! Nieustraszona restauratorka ponownie wyrusza w Polskę, by ratować upadające lokale i odkrywać tajemnice ich niepowodzeń. Czeka nas prawdziwa rewolucja, zarówno na ekranie, jak i w kuchniach polskich restauracji.
Bar Kartuska w Gdańsku to miejsce, które od lat borykało się z problemami, zarówno finansowymi, jak i osobistymi. W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler postanowiła dać lokalowi nową szansę, wprowadzając zmiany, które mają przyciągnąć klientów i odmienić życie właścicielki, Ady. Czy magia rewolucji okaże się skuteczna i bar zyska nowe życie?
Czym byłaby jesień bez nowych odcinków „Kuchennych rewolucji”? Magda Gessler powraca i to z odświeżoną czołówką programu! Nieustraszona restauratorka przemierzy Polskę wzdłuż i wszerz, ratując upadające lokale. Czy jej wprawne oko i profesjonalne podniebienie pozwolą rozwiązać tajemnice niepowodzeń restauratorów? Na kulinarnej mapie znajdą się między innymi Podkowa Leśna, Rawicz, Włocławek, ale też Toruń, Łódź, Kraków, czy Zielona Góra!
We wtorek 20 sierpnia o godzinie 16:30 na antenie TVN odbędzie się powtórka drugiego odcinka dwudziestego pierwszego sezonu "Kuchennych rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedzi Ustroń, gdzie odprawie trzech lat Iwo prowadzi restaurację "Pizza Bella".
W środę o 16:35 na antenie TVN odbędzie się powtórka dziesiątego odcinka dwudziestego sezonu "Kuchennych rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedzi Warszawę, gdzie niedoszły lekarz — Bikram, prowadzi tajską restaurację.
Przed Magdą Gessler kolejne ciężkie zadanie. Tym razem znana restauratorka wybierze się do Płocka, by uratować lokal "U Mariusza". Właściciel otworzył knajpę, zupełnie nie znając się na gastronomii. Na dodatek pracownicy skarżą się na jego zachowanie.