Magda Gessler powróciła do Zielonej Góry, by zobaczyć efekty zmian, które wprowadziła do restauracji. Co zastała na miejscu? Jak potoczyły się losy właścicielki bistro? Zobaczcie fragment z 8. odcinka programu "Kuchenne rewolucje"!
W kolejnym fragmencie 8. odcinka "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler kontynuuje rozmowę z Dawidem, szefem kuchni w restauracji "Kuchnia Na Górce". Restauratorka nie szczędzi słów krytyki, podważając zarówno jego umiejętności, jak i sposób prowadzenia kuchni. Czy Dawid jest w stanie sprostać wymaganiom Gessler?
W 8. odcinku 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza restaurację "Kuchnia Na Górce" w Zielonej Górze, gdzie serwowane dania wywołały w niej wyjątkowo ostrą reakcję. Słynna restauratorka nie kryła swojego rozczarowania, nazywając barszcz "najgorszym, jaki jadła w życiu", a cały obiad "koszmarem". Czy kuchnia Ewy przetrwa rewolucję?
Już w najbliższym odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler zmierzy się z wyzwaniem, które czeka na nią w Zielonej Górze. Restauracja "Kuchnia Na Górce", prowadzona przez młodą właścicielkę Ewę, zmaga się z poważnymi problemami. Brak klientów, kryzys w zespole oraz brak środków na inwestycje doprowadziły lokal na skraj bankructwa. Czy Gessler zdoła tchnąć nowe życie w tę polską kuchnię?
W 7. odcinku 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler nie tylko oceniała dania, ale także poruszyła ważny temat zdrowia kluczowej osoby w "Karczmie Kujawskiej" – Iwony, szefowej kuchni i teściowej właścicielki. Gessler podkreśliła, jak istotna jest rola Iwony w restauracji oraz potrzebę przekazania wiedzy kulinarnej młodszemu pokoleniu, by tradycje nie zniknęły wraz z nią. Zdrowie Iwony stało się kluczowym tematem rozmowy, w której Gessler apelowała do rodziny, by zadbali o jej dobrostan, bo bez niej lokal może nie przetrwać.
W siódmym odcinku „Kuchennych rewolucji” Magda Gessler trafia do Włocławka, gdzie próbuje odmienić losy restauracji „Karczma Kujawska”. To lokal, którego właścicielami są Ewelina i Tomek, małżeństwo mieszkające na stałe w Londynie. Restauracja miała być dla nich spełnieniem marzeń, ale rzeczywistość okazała się o wiele trudniejsza, niż zakładali. W tym odcinku poznajemy nie tylko kulinarne wyzwania, ale także trudne relacje rodzinne.
W siódmym odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler zawitała do Włocławka, aby pomóc właścicielom "Karczmy Kujawskiej" stanąć na nogi. Choć lokal na pierwszy rzut oka może wydawać się solidnym miejscem z tradycjami, rzeczywistość okazała się dla Eweliny – właścicielki restauracji – znacznie trudniejsza. Gessler, która słynie z ostrego języka i bezkompromisowych opinii, tym razem miała jednak powody do pochwał, zwłaszcza jeśli chodzi o czerninę. Jednak nie wszystko w karczmie przypadło jej do gustu, a zmiany okazały się nieuniknione.
Czy spełnienie marzeń zawsze wygląda tak, jak sobie je wyobrażamy? Ewelina, bohaterka siódmego odcinka najnowszej serii „Kuchennych rewolucji”, doskonale wie, że nie zawsze. Z pomocą Magdy Gessler, restauratorka z Londynu postanowiła odmienić swój lokal we Włocławku, choć początek tej historii był zupełnie inny.
Kraków, food truck „Via Piada”, który po rewolucji Magdy Gessler zmienił się w "Kiełbaskownię", przeszedł prawdziwe kuchenne trzęsienie ziemi. Po kilku tygodniach od wprowadzenia nowego menu, restauratorka wraca, by sprawdzić efekty swoich zmian.
Magda Gessler, znana z bezkompromisowych opinii i niespodziewanych pomysłów, staje przed trudnym wyzwaniem. Diagnoza jest szybka i bezlitosna – same piadiny to za mało. Food truck Natalii potrzebuje mocniejszej oferty, czegoś, co przyciągnie uwagę i zapachy, które zachęcą przechodniów do zatrzymania się. Zobaczcie sami!
W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza food truck Via Piada w Krakowie, gdzie ocenia serwowane przez Natalię piadiny. Niestety, mimo entuzjazmu właścicielki, degustacja nie przebiegła pomyślnie. Co dokładnie nie spodobało się znanej restauratorce i jakie uwagi miała do serwowanych dań?
W szóstym odcinku 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler podejmuje wyzwanie, jakiego jeszcze nie miała! Tym razem przybywa do Krakowa, by pomóc Natalii, właścicielce food trucka Via Piada, który specjalizuje się w piadinach – włoskich plackach z ciasta podpłomykowego. Czy restauratorka znajdzie sposób na poprawę trudnej sytuacji biznesu, który ledwo przynosi zyski? I dlaczego plan Gessler wywoła aż tak kontrowersyjne reakcje?
Magda Gessler wraca do Łodzi, aby sprawdzić, jak restauracja "Antonio Ciao Ciao" poradziła sobie po przeprowadzonych „Kuchennych rewolucjach”. Przemiany w lokalu miały nie tylko odświeżyć menu, ale przede wszystkim przywrócić pasję do gotowania, którą Beata utraciła przez lata.
Podczas przygotowań do finałowej kolacji sytuacja w kuchni sięga zenitu. Beata wyraźnie denerwuje się na Antka, swojego pracownika, który zamiast pomagać przy pieczeniu foccacii, oddala się od obowiązków. Zobacz fragment 5. odcinka "Kuchennych rewolucji"!
W najnowszym odcinku „Kuchennych rewolucji” Magda Gessler nie miała litości dla pizzerii Antonio, gdzie jakość serwowanych dań pozostawia wiele do życzenia. Restauratorka, znana ze swojego ostrego oka i wymagań kulinarnych, z miejsca zauważyła, że karta dań pizzerii jest „tak antywłoska, jak tylko może być”. Jakie niespodzianki kryją się w menu Antonio?
W najnowszym odcinku programu „Kuchenne rewolucje” Magda Gessler odwiedzi pizzerię Antonio, działającą w sercu Łodzi już od ponad dwóch dekad. Ta historia to nie tylko opowieść o kuchni, ale także o walce z rutyną, która zagraża tradycyjnemu lokalowi. Jak uda się restauratorce przywrócić blask Beacie i jej pizzerii?
W czwartym odcinku 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" kamery uchwyciły nieznane dotąd momenty z kuchni i przygotowań do finałowej kolacji. Jak wygląda praca Magdy Gessler od kulis i co dzieje się, kiedy nikt nie patrzy? Sprawdź, co ukrywało się za zamkniętymi drzwiami restauracji "Bayer Landhaus" w Katowicach.
Po czterech tygodniach od przeprowadzenia „Kuchennych rewolucji” Magda Gessler ponownie odwiedziła katowicką restaurację, która wcześniej nosiła nazwę "Meltini". Po rewolucji lokal przemianowano na "Bayer Landhaus". Igor i Arek, właściciele restauracji, mieli nadzieję, że zmiany przyniosą im upragniony sukces... Czy wykorzystali daną im szansę?
Finałowa kolacja restauracji "Bayer Landhaus" w Katowicach była przełomem. Nowe menu, stworzone z myślą o świeżości i odważniejszych połączeniach smaków, zachwyciło gości, którzy przyszli spróbować dań z nowej karty po "Kuchennych rewolucjach".
W najnowszym odcinku „Kuchennych rewolucji” Magda Gessler odwiedza katowicką restaurację Meltini. Słynna restauratorka spróbowała dań z karty i nie szczędziła ostrych słów krytyki. Co poszło nie tak?
W trakcie wizyty w restauracji Meltini, Magda Gessler zadała jednemu z właścicieli, proste pytanie o rosół. Odpowiedzi zaskoczyły nie tylko restauratorkę, ale i samego restauratora. Czy właściciel restauracji zapomniał, jak ugotować najprostsze polskie danie?
Czy Magda Gessler pomoże uratować biznes polsko-ukraińskiego duetu? Przed nimi największe wyzwanie – walka o przyszłość restauracji na peryferiach Katowic.
W trzecim odcinku programu "Kuchenne rewolucje", Magda Gessler, po przeprowadzeniu metamorfozy restauracji, powróciła, aby ocenić efekty swojej pracy i sprawdzić, jak zmieniła się jakość serwowanych dań.
Finałowa kolacja miała być kluczowym momentem dla nowo przyjętej nazwy "Bistro PodNiebienie" i jej właścicieli, a jej przebieg nie zawiódł – pełen emocji, zaskakujących momentów i kulinarnych uniesień.
W 3. odcinku 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedziła restaurację EPTO na obrzeżach Torunia. Miejsce prowadzone przez Albinę, 34-latkę pochodzącą z Ukrainy, znalazło się na skraju upadku. Gessler spróbowała kilku klasycznych dań i z miejsca zdiagnozowała, co jest największym problemem restauracji. Niestety, oceny kuchni były bezlitosne, a krytyczne uwagi szefowej kuchni okazały się gorzkie jak barszcz ukraiński.
W najnowszym odcinku „Kuchennych Rewolucji” Magda Gessler odwiedzi Toruń, by pomóc Albinie i Adrianowi w uratowaniu ich restauracji EPTO. Czy słynna restauratorka odkryje przyczynę kłopotów młodej pary i odmieni ich los?
Po przeprowadzeniu rewolucji restauracja została przemianowana na Karczmę Śliwkową Bobowa. Podczas finałowej kolacji goście byli zachwyceni nowymi smakami, a Magda Gessler nie ukrywała radości z przemiany. Czy rewolucja się udała? Jak poradzili sobie właściciele bez jej pomocy?
Finałowa kolacja w Karczmie Śliwkowej Bobowa była prawdziwym sprawdzianem, który okazał się wielkim sukcesem! Zobaczcie, co wydarzyło się w 2. odcinku nowego sezonu "Kuchennych rewolucji".
W drugim odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler miała okazję przetestować dania serwowane w restauracji Paleta Smaków w Bobowej. Niestety, zamiast zachwytu nad tradycyjną polską kuchnią, restauratorka nie kryła swojego rozczarowania. Flaki, placki ziemniaczane i kotlet schabowy – żadne z tych dań nie sprostało jej oczekiwaniom. Co poszło nie tak?
W drugim odcinku 29. sezonu programu „Kuchenne rewolucje”, Magda Gessler zawita do malowniczej Bobowej w Małopolsce. Tym razem zmierzy się z zadaniem uratowania restauracji „Paleta Smaków”, która miała być spełnieniem marzeń jej właścicieli, ale stała się kulą u nogi. Właściciele, Jan i Mariola, muszą stawić czoła olbrzymim długom i coraz większym problemom finansowym. Czy słynna restauratorka pomoże im wyjść na prostą?