Warszawa, a dokładnie jej prawobrzeżna część na granicy Bródna i Targówka. W okolicy sporo tu wysokich bloków, a jednocześnie nieopodal rozlewa się osiedle domków jednorodzinnych. I właśnie w jednym z nich lokal o nazwie Nowa Villa Ostródzka prowadzi Piotr wspomagany przez brata Marcina. Mężczyźnie nie można odmówić doświadczenia w branży, przez osiem lat był menadżerem dużej warszawskiej restauracji. Marcin ma z kolei wieloletnie doświadczenie jako kelner i barman. Wydawać by się mogło, że to atuty, które powinny zapewnić sukces. Niestety coś poszło nie tak, bo restauracja świeci pustkami. To właściciel Piotr decyduje o daniach w karcie, które z dużą starannością przygotowuje doświadczony kucharz, również Piotr. Jak to możliwe, że przy kumulacji tylu profesjonalistów restauracja nie przynosi absolutnie żadnych zysków i co miesiąc trzeba do niej dopłacać? Na szczęście do zagrożonego zamknięciem lokalu przybywa Magda Gessler. Czy znana restauratorka okaże się kołem ratunkowym dla braci i ich załogi?
"Kaczka na wodzie", która powstała na dawnej "Barce", mogła dryfować bez sternika i zaliczyć mieliznę. Magda Gessler obawiała się tego powrotu, bo ekipa, choć pełna chęci, nie miała całej potrzebnej wiedzy. Jak restauracja wypadła podczas tego egzaminu?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Po wielu perturbacjach "Kaczka na wodzie" Pawła i Patryka wydała uroczystą kolację i... goście byli zachwyceni. Zupa rybna i pieczone udo kaczki to absolutne petardy! Tylko czy chłopakom uda się utrzymać ten poziom po wyjeździe Magdy Gessler?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Młodzi kucharze skończyli szkołę gastronomiczną, ale nie nauczyli się w niej gotować żadnej zupy i nie mają pojęcia o czymkolwiek. Czy z taką ekipą można w ogóle myśleć o stworzeniu restauracji?!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Paweł odważnie pokazuje Magdzie Gessler gotową marynatę do kurczaka. W takiej sytuacji restauratorka mogła zrobić tylko jedno: zaprosić kucharza na prywatną "degustację" jego dania.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Kanapka miała być w długiej bułce i z wołowiną, a zrobili w okrągłej z kurczakiem. Czy Magda Gessler wybaczy pomyłkę w zamówieniu, kiedy na sali jest jeden gość? Tak chyba nie powinna działać restauracja...
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Czy biznes Patryka i Pawła zatonie przez brak wiedzy i okropne produkty?
Ekipa "Barki" w Pile stara się jak może, ale marne produkty i brak podstawowej wiedzy w połączeniu ze stresem działają na niekorzyść. Czy Magda Gessler w ogóle będzie mogła coś zjeść?!
Piła to siedemdziesięciotysięczne miasto na północy Wielkopolski. Przepływa przez nie rzeka Gwda z malowniczą wyspą w środku miasta. I właśnie przy jednej z odnóg opływającej wyspę rzeki przycumowała barka z restauracją o takiej właśnie nazwie na pokładzie. Jednostką sterują bracia Patryk i Paweł. Młodzi właściciele serwują gościom jedzenie typu fast food, głównie wszelkiego rodzaju kawałki kurczaka w tłustej panierce. Takie menu niespecjalnie zasmakowało mieszkańcom Piły. Z każdym tygodniem gości ubywa i właściwie Barka powoli idzie na dno. Mimo braku gości załoga młodych ludzi bez żadnego doświadczenia w gastronomii jest tu dość spora. Razem z właścicielami pracuje tam siedem osób. Lokal udaje się utrzymać jedynie z innego biznesu Patryka. Czy Magdzie Gessler uda się sprawić, że Barka wypłynie na szerokie i spokojne wody?
Magda Gessler wkracza na "Barkę" w Pile i... ledwo może zamówić cokolwiek z tej karty. Czy w menu jest coś po polsku?
Piła to siedemdziesięciotysięczne miasto ma południu Wielkopolski. Przepływa przez nie rzeka Gwda z malowniczą wyspą w środku miasta. I właśnie przy jednej z odnóg opływającej wyspę rzeki przycumowała barka z restauracją o takiej właśnie nazwie na pokładzie. Jednostką sterują bracia Patryk i Paweł. Młodzi właściciele serwują gościom jedzenie typu fast food, głównie wszelkiego rodzaju kawałki kurczaka w tłustej panierce. Takie menu niespecjalnie zasmakowało mieszkańcom Piły. Z każdym tygodniem gości ubywa i właściwie Barka powoli idzie na dno. Mimo braku gości załoga młodych ludzi bez żadnego doświadczenia w gastronomii jest tu dość spora. Razem z właścicielami pracuje tam siedem osób. Lokal udaje się utrzymać jedynie z innego biznesu Patryka. Czy Magdzie Gessler uda się sprawić, że Barka wypłynie na szerokie i spokojne wody?
Piła to siedemdziesięciotysięczne miasto ma południu Wielkopolski. Przepływa przez nie rzeka Gwda z malowniczą wyspą w środku miasta. I właśnie przy jednej z odnóg opływającej wyspę rzeki przycumowała barka z restauracją o takiej właśnie nazwie na pokładzie. Jednostką sterują bracia Patryk i Paweł. Młodzi właściciele serwują gościom jedzenie typu fast food, głównie wszelkiego rodzaju kawałki kurczaka w tłustej panierce. Takie menu niespecjalnie zasmakowało mieszkańcom Piły. Z każdym tygodniem gości ubywa i właściwie Barka powoli idzie na dno. Mimo braku gości załoga młodych ludzi bez żadnego doświadczenia w gastronomii jest tu dość spora. Razem z właścicielami pracuje tam siedem osób. Lokal udaje się utrzymać jedynie z innego biznesu Patryka. Czy Magdzie Gessler uda się sprawić, że Barka wypłynie na szerokie i spokojne wody?
Premiera Kuchennych Rewolucji w czwartek 19 listopada o 21:30!