Sylwia i Irek powołali do życia „Gargoły”, gdzie karmią klientów smakami Podhala. To z sentymentu do gór, w których się poznali i w których to narodziła się ich miłość. Para ma już kulinarne doświadczenie, bo wcześniej przez trzy lata prowadziła z powodzeniem bistro w Urzędzie Skarbowym. Wreszcie odważyli się, by zrealizować swoje wielkie marzenie i otworzyć własną restaurację. Ale najwyraźniej, ani mieszkańcy Łodzi ani turyści nie chcą gór na nizinach, bo lokal zazwyczaj świeci pustkami....
Magda Gessler powróciła! W pierwszym odcinku 22. sezonu "Kuchennych rewolucji" gwiazda odwiedziła restaurację "Wielkopolanka" w Barlinku. O nowej edycji programu opowiedziała w „Dzień Dobry TVN”. Jakie niespodzianki czekają widzów? Nowe odcinki można już oglądać na Player.pl.
Na początku 2020 roku Magda Gessler świętowała 10-lecie swojego sztandarowego programu, czyli „Kuchennych rewolucji”. Wkrótce potem produkcję programu trzeba było wstrzymać ze względu na ograniczenia związane z pandemią. Powrót do nagrań wiązał się już z zupełnie nowymi wyzwaniami. - Za każdym razem testowaliśmy całą ekipę telewizyjną i całą restauracyjną – zdradza Anna Klimczewska, producentka. Magda Gessler jest zadowolona z tego, co udało się jej osiągnąć programem. - To, co się stało w „Kuchennych rewolucjach” spowodowało, że praktycznie gdziekolwiek się zatrzymasz w Polsce, tam gdzie były ten program, zjesz na pewno lepiej niż w Niemczech i nawet we Włoszech. Naprawdę są fenomenalne rzeczy, a produkty naszej ziemi są cudowne – mówi restauratorka.
Dziś Magda Gessler odwiedziła studio Dzień dobry TVN. Oglądaj nowe odcinki "Kuchennych rewolucji" w Player.pl
Ponad dwieście pięćdziesiąt przeprowadzonych rewolucji, tysiące przepisów kulinarnych, metamorfoz wnętrz i ona – nieustraszona Magda Gessler. Po raz dwudziesty drugi najsłynniejsza polska restauratorka wyruszy w Polskę, by ratować upadające lokale. Królowa TVN-u nie zwalnia tempa!
Rewolucja jest tam, gdzie ona! Magdę Gessler i jej „Kuchenne rewolucje” od dzisiaj oglądać można premierowo wyłącznie w Playerze. Przyłącz się do rewolty królowej gastronomii! Na początek aż sześć niepublikowanych wcześniej batalii o smak i zmagań z niereformowalnymi restauratorami. Viva la rewolucja!
Oprócz zmiany menu i podejścia właścicieli, Magda Gessler w każdym odcinku Kuchennych Rewolucji bierze się też za wnętrze restauracji. Często ciemne, mało przytulne i staromodne miejsca po metamorfozie restauratorki stają się ciepłe i zachęcające!
Premierowe odcinki Kuchennych Rewolucji w Playerze od 14 stycznia!
Magda Gessler w każdym odcinku Kuchennych Rewolucji zdradza swoje patenty na gotowanie. Przygotowanie ziół, sposoby na piękny kolor zupy, zakazane połączenia smakowe? Restauratorka ma taką wiedzę w małym palcu i uwielbia przekazywać ją dalej, żeby każdy mógł lepiej gotować!
Nowe odcinki Kuchennych Rewolucji premierowo tylko w Playerze - już od 14 stycznia!
Jak należy gotować? Jak podawać jedzenie w restauracji? Dlaczego kiełbasa ma dziurki, a golonka nie chce stać? Ile jedzenia powinno się znaleźć na talerzu?
Magda Gessler zna odpowiedzi na wszystkie te pytania i chętnie dzieli się swoją bezcenną wiedzą! Zobacz nasze podsumowanie najlepszych porad królowej Kuchennych Rewolucji.
Rewolucja jest tam, gdzie ona! Magda Gessler i jej „Kuchenne rewolucje” już 14 stycznia pojawią się premierowo wyłącznie w Playerze. Przyłącz się do rewolty królowej gastronomii! Na początek aż sześć niepublikowanych wcześniej batalii o smak i zmagań z niereformowalnymi restauratorami. Viva la rewolucja!
Mamy gorący zwiastun nowego sezonu Kuchennych Rewolucji!
Rewolucja jest tam, gdzie ona! Magda Gessler i jej „Kuchenne rewolucje” już 14 stycznia pojawią się premierowo wyłącznie w Playerze. Przyłącz się do rewolty królowej gastronomii! Na początek aż sześć niepublikowanych wcześniej batalii o smak i zmagań z niereformowalnymi restauratorami. Viva la rewolucja!
Zobacz degustacje, które wprawiły Magdę Gessler w osłupienie. Nic dziwnego, że talerze latały!
Czy przed świętami też rzucacie talerzami jak w „Kuchennych rewolucjach”? Przeżyjcie te święta spokojnie oglądając swoje ulubione odcinki na Player.pl
Brakuje Wam świątecznych inspiracji? Kulinarne porady Magdy Gessler zebrane w jedno wideo specjalnie dla Was - smacznego! ;)
Oglądaj odcinek na Player.pl
Zobacz odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Zobacz odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Zobacz WIDEO!
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Warszawa, a dokładnie jej prawobrzeżna część na granicy Bródna i Targówka. W okolicy sporo tu wysokich bloków, a jednocześnie nieopodal rozlewa się osiedle domków jednorodzinnych. I właśnie w jednym z nich lokal o nazwie Nowa Villa Ostródzka prowadzi Piotr wspomagany przez brata Marcina. Mężczyźnie nie można odmówić doświadczenia w branży, przez osiem lat był menadżerem dużej warszawskiej restauracji. Marcin ma z kolei wieloletnie doświadczenie jako kelner i barman. Wydawać by się mogło, że to atuty, które powinny zapewnić sukces. Niestety coś poszło nie tak, bo restauracja świeci pustkami. To właściciel Piotr decyduje o daniach w karcie, które z dużą starannością przygotowuje doświadczony kucharz, również Piotr. Jak to możliwe, że przy kumulacji tylu profesjonalistów restauracja nie przynosi absolutnie żadnych zysków i co miesiąc trzeba do niej dopłacać? Na szczęście do zagrożonego zamknięciem lokalu przybywa Magda Gessler. Czy znana restauratorka okaże się kołem ratunkowym dla braci i ich załogi?
"Kaczka na wodzie", która powstała na dawnej "Barce", mogła dryfować bez sternika i zaliczyć mieliznę. Magda Gessler obawiała się tego powrotu, bo ekipa, choć pełna chęci, nie miała całej potrzebnej wiedzy. Jak restauracja wypadła podczas tego egzaminu?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!