26. sezon "Kuchennych rewolucji" zaczynamy w krakowskiej restauracji "Voila". Magda Gessler spróbowała dań serwowanych przez szefową kuchni - Dorotę.
Nowy sezon "Kuchennych rewolucji" rozpoczyna się w czwartek, 2 marca o 21:35! Jak Magda Gessler wspomina krakowską restaurację "Voila"?
Zobaczcie przedpremierowy fragment 1. odcinka nowego sezonu "Kuchennych rewolucji".
Magda Gessler już od trzynastu lat udowadnia, że nie boi się nowych wyzwań. Wiosenna edycja ponownie zaskoczy królową polskiej kuchni, która dotrze w każdy zakamarek Polski, ratując gastronomiczne biznesy. Czy i tym razem sprosta nowym wyzwaniom?
W Polsce możemy znaleźć restauracje specjalizujące się praktycznie we wszystkich kuchniach świata. Nierzadko autorami dań są ludzie z ogromną pasją i sercem do tego, co robią.
Wraz z wiosną nadchodzi nowa oferta programowa stacji TVN, której przyświeca idea dostarczania widzom wielowymiarowej rozrywki. Obecna ramówka jest odpowiedzią na potrzeby publiczności oraz dynamiczne zmiany rynku, a także realizacją obietnicy kontentu na najwyższym poziomie. Na antenie TVN pojawią się nowości, ale nie zabraknie również kontynuacji znanych i lubianych hitów.
25. sezon Kuchennych Rewolucji obfitował w znane potrawy w nowej odsłonie!
Swoją wizytę Magda Gessler zawsze rozpoczyna od spróbowania dań, które oferuje restauracja. Zdarza się, że jedzenie to istna katastrofa.
25. sezon Kuchennych Rewolucji obfitował w dramatyczne wydarzenia i zwroty akcji!
"Kuchenne Rewolucje" to nie tylko program o zmianach, to też okazja do nauki!
Jakimi potrawami restauratorzy zachęcali do odwiedzin?
Kolejni bohaterowie, których odwiedziła Magda Gessler to rodzina wielopokoleniowa. Tu w domu i kuchni rządziła babcia Bogusia. To ona dba o klimat, kuchnię i tradycję Świąt. I niby nic w tym złego, ale rodzina Bogusi, choćby chciała mocniej się zaangażować to nie może, bo Bogusia działa tak szybko, że nim coś zaczną pomagać to wszystko jest gotowe.
Magda Gessler przed Świętami Bożego Narodzenia odwiedzi trzy rodziny. W pierwszym odcinku zobaczymy rodzinę Agnieszki i Rafała, rodziców trójki dzieci.
Magda Gessler przed Świętami Bożego Narodzenia odwiedzi trzy rodziny. W pierwszym odcinku zobaczymy rodzinę Agnieszki i Rafała, rodziców trójki dzieci.
Tadeusz Müller to znany propagator kuchni roślinnej. Zobacz, jakie ma kulinarne patenty na świąteczne potrawy!
Zobacz, jak Magda Gessler odmieniła restaurację w Kępnie!
Porządek w kuchni jest dla Magdy Gessler priorytetowa. W końcu to w tym miejscu przechowywana jest żywność i powstają wszystkie dania. Okazuje się, że kuchnia Kulinarnej Warszawki pozostawia wiele do życzenia. Magda Gessler mówi wprost, w restauracji u Elżbiety jest po prostu syf.
Zamieszkane przez kilkanaście tysięcy mieszkańców Kępno, korzenie ma aż średniowieczne. W pobliżu krzyżują się szlaki ze Śląska do Poznania i z Wrocławia do Warszawy. I właśnie przy ulicy Warszawskiej mieści się Kulinarna Warszawka, lokal prowadzony przez Elżbietę. Właścicielka przez dwadzieścia lat pracowała w gastronomii, gotując w cudzych restauracjach. Wreszcie półtora roku temu, postanowiła spełnić marzenie o własnym biznesie. Swoim gościom serwuje dania domowe, ma być smacznie jak u mamy. Tyle, że chyba nie do końca jest, bo Warszawka świeci pustkami i daleko jej do rozmachu stolicy. Pani Elżbieta zamiast zarabiać, dopłaca do restauracji. Chcąc zejść z kosztów szuka najtańszych produktów, sama siebie nazwała królową promocji. Ale czy tędy droga? Najtańszy produkt to często produkt niesmaczny i niezdrowy, a ludzie to czują i omijają lokal szerokim łukiem. Nie ominie go jednak Magda Gessler. Znana restauratorka z Warszawy do Kulinarnej Warszawki przemierzyła setki kilometrów, by zawalczyć o smak, jakość i gości.
Magda Gessler przyjechała do Kępna sprawdzić, dlaczego "Kulinarna Warszawka" świeci pustkami. Nazwa restauracji daje do myślenia, bo właściwie jakiego rodzaju dań spodziewać się w takiej knajpie? Okazuje się, że praktycznie żadnych dań. Menu to jedynie trzy pozycje, których wykonanie pozostawia wiele do życzenia.
Zamieszkane przez kilkanaście tysięcy mieszkańców Kępno, korzenie ma aż średniowieczne. W pobliżu krzyżują się szlaki ze Śląska do Poznania i z Wrocławia do Warszawy. I właśnie przy ulicy Warszawskiej mieści się Kulinarna Warszawka, lokal prowadzony przez Elżbietę. Właścicielka przez dwadzieścia lat pracowała w gastronomii, gotując w cudzych restauracjach. Wreszcie półtora roku temu, postanowiła spełnić marzenie o własnym biznesie. Swoim gościom serwuje dania domowe, ma być smacznie jak u mamy. Tyle, że chyba nie do końca jest, bo Warszawka świeci pustkami i daleko jej do rozmachu stolicy. Pani Elżbieta zamiast zarabiać, dopłaca do restauracji. Chcąc zejść z kosztów szuka najtańszych produktów, sama siebie nazwała królową promocji. Ale czy tędy droga? Najtańszy produkt to często produkt niesmaczny i niezdrowy, a ludzie to czują i omijają lokal szerokim łukiem. Nie ominie go jednak Magda Gessler. Znana restauratorka z Warszawy do Kulinarnej Warszawki przemierzyła setki kilometrów, by zawalczyć o smak, jakość i gości.
Takiego schabowego Magda Gessler dawno nie widziała. Paniera odchodzi od mięsa całymi płatami, a sam kotlet wygląda mało apetycznie. Kucharki nie znają się na gotowaniu? Oszczędzają na produktach?
Zamieszkane przez kilkanaście tysięcy mieszkańców Kępno, korzenie ma aż średniowieczne. W pobliżu krzyżują się szlaki ze Śląska do Poznania i z Wrocławia do Warszawy. I właśnie przy ulicy Warszawskiej mieści się Kulinarna Warszawka, lokal prowadzony przez Elżbietę. Właścicielka przez dwadzieścia lat pracowała w gastronomii, gotując w cudzych restauracjach. Wreszcie półtora roku temu, postanowiła spełnić marzenie o własnym biznesie. Swoim gościom serwuje dania domowe, ma być smacznie jak u mamy. Tyle, że chyba nie do końca jest, bo Warszawka świeci pustkami i daleko jej do rozmachu stolicy. Pani Elżbieta zamiast zarabiać, dopłaca do restauracji. Chcąc zejść z kosztów szuka najtańszych produktów, sama siebie nazwała królową promocji. Ale czy tędy droga? Najtańszy produkt to często produkt niesmaczny i niezdrowy, a ludzie to czują i omijają lokal szerokim łukiem. Nie ominie go jednak Magda Gessler. Znana restauratorka z Warszawy do Kulinarnej Warszawki przemierzyła setki kilometrów, by zawalczyć o smak, jakość i gości.
Zamieszkane przez kilkanaście tysięcy mieszkańców Kępno, korzenie ma aż średniowieczne. W pobliżu krzyżują się szlaki ze Śląska do Poznania i z Wrocławia do Warszawy. I właśnie przy ulicy Warszawskiej mieści się Kulinarna Warszawka, lokal prowadzony przez Elżbietę. Właścicielka przez dwadzieścia lat pracowała w gastronomii, gotując w cudzych restauracjach. Wreszcie półtora roku temu, postanowiła spełnić marzenie o własnym biznesie. Swoim gościom serwuje dania domowe, ma być smacznie jak u mamy. Tyle, że chyba nie do końca jest, bo Warszawka świeci pustkami i daleko jej do rozmachu stolicy. Pani Elżbieta zamiast zarabiać, dopłaca do restauracji. Chcąc zejść z kosztów szuka najtańszych produktów, sama siebie nazwała królową promocji. Ale czy tędy droga? Najtańszy produkt to często produkt niesmaczny i niezdrowy, a ludzie to czują i omijają lokal szerokim łukiem. Nie ominie go jednak Magda Gessler. Znana restauratorka z Warszawy do Kulinarnej Warszawki przemierzyła setki kilometrów, by zawalczyć o smak, jakość i gości.
Ciężka praca popłaca! Sztuka na Raz przywitała pierwszych gości. Po pysznej przystawce czas na rosół. Aromatyczny i esencjonalny. Danie główne to talerz mięs z ziemniakami w warzywnej oprawie, z wyjątkowymi sosami.
Zamieszkane przez kilkanaście tysięcy mieszkańców Kępno, korzenie ma aż średniowieczne. W pobliżu krzyżują się szlaki ze Śląska do Poznania i z Wrocławia do Warszawy. I właśnie przy ulicy Warszawskiej mieści się Kulinarna Warszawka, lokal prowadzony przez Elżbietę. Właścicielka przez dwadzieścia lat pracowała w gastronomii, gotując w cudzych restauracjach. Wreszcie półtora roku temu, postanowiła spełnić marzenie o własnym biznesie. Swoim gościom serwuje dania domowe, ma być smacznie jak u mamy. Tyle, że chyba nie do końca jest, bo Warszawka świeci pustkami i daleko jej do rozmachu stolicy. Pani Elżbieta zamiast zarabiać, dopłaca do restauracji. Chcąc zejść z kosztów szuka najtańszych produktów, sama siebie nazwała królową promocji. Ale czy tędy droga? Najtańszy produkt to często produkt niesmaczny i niezdrowy, a ludzie to czują i omijają lokal szerokim łukiem. Nie ominie go jednak Magda Gessler. Znana restauratorka z Warszawy do Kulinarnej Warszawki przemierzyła setki kilometrów, by zawalczyć o smak, jakość i gości.
Minęło kilka tygodni od rewolucji. Czy Elżbieta wykorzystała szansę? Już na wejściu widać, że restauracja jest pełna gości. A jak smakuje jedzenie? Poza drobnymi potknięciami potrawy są niemal idealne.
Zamieszkane przez kilkanaście tysięcy mieszkańców Kępno, korzenie ma aż średniowieczne. W pobliżu krzyżują się szlaki ze Śląska do Poznania i z Wrocławia do Warszawy. I właśnie przy ulicy Warszawskiej mieści się Kulinarna Warszawka, lokal prowadzony przez Elżbietę. Właścicielka przez dwadzieścia lat pracowała w gastronomii, gotując w cudzych restauracjach. Wreszcie półtora roku temu, postanowiła spełnić marzenie o własnym biznesie. Swoim gościom serwuje dania domowe, ma być smacznie jak u mamy. Tyle, że chyba nie do końca jest, bo Warszawka świeci pustkami i daleko jej do rozmachu stolicy. Pani Elżbieta zamiast zarabiać, dopłaca do restauracji. Chcąc zejść z kosztów szuka najtańszych produktów, sama siebie nazwała królową promocji. Ale czy tędy droga? Najtańszy produkt to często produkt niesmaczny i niezdrowy, a ludzie to czują i omijają lokal szerokim łukiem. Nie ominie go jednak Magda Gessler. Znana restauratorka z Warszawy do Kulinarnej Warszawki przemierzyła setki kilometrów, by zawalczyć o smak, jakość i gości.
Elżbieta spełniła swoje marzenie i założyła restaurację. Niestety, goście nie pojawiają się w lokalu. Magda Gessler szybko znalazła podwód: jedzenie jest koszmarne.
Zamieszkane przez kilkanaście tysięcy mieszkańców Kępno, korzenie ma aż średniowieczne. W pobliżu krzyżują się szlaki ze Śląska do Poznania i z Wrocławia do Warszawy. I właśnie przy ulicy Warszawskiej mieści się Kulinarna Warszawka, lokal prowadzony przez Elżbietę. Właścicielka przez dwadzieścia lat pracowała w gastronomii, gotując w cudzych restauracjach. Wreszcie półtora roku temu, postanowiła spełnić marzenie o własnym biznesie. Swoim gościom serwuje dania domowe, ma być smacznie jak u mamy. Tyle, że chyba nie do końca jest, bo Warszawka świeci pustkami i daleko jej do rozmachu stolicy. Pani Elżbieta zamiast zarabiać, dopłaca do restauracji. Chcąc zejść z kosztów szuka najtańszych produktów, sama siebie nazwała królową promocji. Ale czy tędy droga? Najtańszy produkt to często produkt niesmaczny i niezdrowy, a ludzie to czują i omijają lokal szerokim łukiem. Nie ominie go jednak Magda Gessler. Znana restauratorka z Warszawy do Kulinarnej Warszawki przemierzyła setki kilometrów, by zawalczyć o smak, jakość i gości.
Zamieszkane przez kilkanaście tysięcy mieszkańców Kępno, korzenie ma aż średniowieczne. W pobliżu krzyżują się szlaki ze Śląska do Poznania i z Wrocławia do Warszawy. I właśnie przy ulicy Warszawskiej mieści się Kulinarna Warszawka, lokal prowadzony przez Elżbietę. Właścicielka przez dwadzieścia lat pracowała w gastronomii, gotując w cudzych restauracjach. Wreszcie półtora roku temu, postanowiła spełnić marzenie o własnym biznesie. Swoim gościom serwuje dania domowe, ma być smacznie jak u mamy. Tyle, że chyba nie do końca jest, bo Warszawka świeci pustkami i daleko jej do rozmachu stolicy. Pani Elżbieta zamiast zarabiać, dopłaca do restauracji. Chcąc zejść z kosztów szuka najtańszych produktów, sama siebie nazwała królową promocji. Ale czy tędy droga? Najtańszy produkt to często produkt niesmaczny i niezdrowy, a ludzie to czują i omijają lokal szerokim łukiem. Nie ominie go jednak Magda Gessler. Znana restauratorka z Warszawy do Kulinarnej Warszawki przemierzyła setki kilometrów, by zawalczyć o smak, jakość i gości.
Magda Gessler wróciła do Bielska-Białej i jest dumna z rodziny Gębalskich!
W Bielsku-Białej mieszka 150 tysięcy mieszkańców. Bistro 43 300 najchętniej nakarmiłoby ich wszystkich. Lokal swoją nazwę wziął od kodu pocztowego Bielska, a prowadzą go małżonkowie Natalia i Robert, z pomocą taty Roberta, Krzysztofa. Problem w tym, że żadne z nich nie ma o gastronomii bladego pojęcia. Codzienna walka o gości nie przynosi żadnych efektów, a włożone w biznes oszczędności życia, dawno się skończyły. Co więcej, młodzi właściciele spędzając w restauracji całe dnie, zaniedbują życie rodzinne. Mają wyrzuty sumienia, że ich pięcioletni synek ciągle czeka na rodziców. Ciężka i czasochłonna praca zamiast przynosić zyski, przynosi powiększające się zadłużenie i frustracje. Nie radząc sobie z problemami, Robert zaczął sięgać po alkohol. Na szczęście w porę znalazł pomoc i dziś nie tylko jest trzeźwy, ale jako terapeuta uzależnień, pomaga innym. Z kolei o pomoc w ratowaniu upadającego bistro, właściciele postanowili poprosić Magdę Gessler. Znana restauratorka ruszyła do Bielska!
Zobacz, jak Magda Gessler odmieniła biznes i życie Gębalskich!
Kolacja w odnowionym Bistro była sukcesem! Robert z rodziną może być dumny z włożonej w rewolucję pracy, a Natalia przyznaje, że goście już pytają o rezerwacje.
W Bielsku-Białej mieszka 150 tysięcy mieszkańców. Bistro 43 300 najchętniej nakarmiłoby ich wszystkich. Lokal swoją nazwę wziął od kodu pocztowego Bielska, a prowadzą go małżonkowie Natalia i Robert, z pomocą taty Roberta, Krzysztofa. Problem w tym, że żadne z nich nie ma o gastronomii bladego pojęcia. Codzienna walka o gości nie przynosi żadnych efektów, a włożone w biznes oszczędności życia, dawno się skończyły. Co więcej, młodzi właściciele spędzając w restauracji całe dnie, zaniedbują życie rodzinne. Mają wyrzuty sumienia, że ich pięcioletni synek ciągle czeka na rodziców. Ciężka i czasochłonna praca zamiast przynosić zyski, przynosi powiększające się zadłużenie i frustracje. Nie radząc sobie z problemami, Robert zaczął sięgać po alkohol. Na szczęście w porę znalazł pomoc i dziś nie tylko jest trzeźwy, ale jako terapeuta uzależnień, pomaga innym. Z kolei o pomoc w ratowaniu upadającego bistro, właściciele postanowili poprosić Magdę Gessler. Znana restauratorka ruszyła do Bielska!
Przygotowania do kolacji idą pełną parą! W kuchni powstaje wołowina po burgundzku i żółta zupa-krem z pieczonej papryki. Robert chłonie wiedzę i przygotowuje się do nowego otwarcia.
W Bielsku-Białej mieszka 150 tysięcy mieszkańców. Bistro 43 300 najchętniej nakarmiłoby ich wszystkich. Lokal swoją nazwę wziął od kodu pocztowego Bielska, a prowadzą go małżonkowie Natalia i Robert, z pomocą taty Roberta, Krzysztofa. Problem w tym, że żadne z nich nie ma o gastronomii bladego pojęcia. Codzienna walka o gości nie przynosi żadnych efektów, a włożone w biznes oszczędności życia, dawno się skończyły. Co więcej, młodzi właściciele spędzając w restauracji całe dnie, zaniedbują życie rodzinne. Mają wyrzuty sumienia, że ich pięcioletni synek ciągle czeka na rodziców. Ciężka i czasochłonna praca zamiast przynosić zyski, przynosi powiększające się zadłużenie i frustracje. Nie radząc sobie z problemami, Robert zaczął sięgać po alkohol. Na szczęście w porę znalazł pomoc i dziś nie tylko jest trzeźwy, ale jako terapeuta uzależnień, pomaga innym. Z kolei o pomoc w ratowaniu upadającego bistro, właściciele postanowili poprosić Magdę Gessler. Znana restauratorka ruszyła do Bielska!
Magda Gessler zmienia słowa w czyny! Zaprasza przedstawicieli rodziny Gębalskich do rozgłośni radiowej, żeby opowiedzieli o swojej restauracji i zachęcili gości do odwiedzin.
W Bielsku-Białej mieszka 150 tysięcy mieszkańców. Bistro 43 300 najchętniej nakarmiłoby ich wszystkich. Lokal swoją nazwę wziął od kodu pocztowego Bielska, a prowadzą go małżonkowie Natalia i Robert, z pomocą taty Roberta, Krzysztofa. Problem w tym, że żadne z nich nie ma o gastronomii bladego pojęcia. Codzienna walka o gości nie przynosi żadnych efektów, a włożone w biznes oszczędności życia, dawno się skończyły. Co więcej, młodzi właściciele spędzając w restauracji całe dnie, zaniedbują życie rodzinne. Mają wyrzuty sumienia, że ich pięcioletni synek ciągle czeka na rodziców. Ciężka i czasochłonna praca zamiast przynosić zyski, przynosi powiększające się zadłużenie i frustracje. Nie radząc sobie z problemami, Robert zaczął sięgać po alkohol. Na szczęście w porę znalazł pomoc i dziś nie tylko jest trzeźwy, ale jako terapeuta uzależnień, pomaga innym. Z kolei o pomoc w ratowaniu upadającego bistro, właściciele postanowili poprosić Magdę Gessler. Znana restauratorka ruszyła do Bielska!
Magda Gessler chce poznać historię rodziny i restauracji. Okazuje się, że zaangażowanie Roberta w pracę przyjęło w pewnym momencie bardzo niebezpieczny obrót.
W Bielsku-Białej mieszka 150 tysięcy mieszkańców. Bistro 43 300 najchętniej nakarmiłoby ich wszystkich. Lokal swoją nazwę wziął od kodu pocztowego Bielska, a prowadzą go małżonkowie Natalia i Robert, z pomocą taty Roberta, Krzysztofa. Problem w tym, że żadne z nich nie ma o gastronomii bladego pojęcia. Codzienna walka o gości nie przynosi żadnych efektów, a włożone w biznes oszczędności życia, dawno się skończyły. Co więcej, młodzi właściciele spędzając w restauracji całe dnie, zaniedbują życie rodzinne. Mają wyrzuty sumienia, że ich pięcioletni synek ciągle czeka na rodziców. Ciężka i czasochłonna praca zamiast przynosić zyski, przynosi powiększające się zadłużenie i frustracje. Nie radząc sobie z problemami, Robert zaczął sięgać po alkohol. Na szczęście w porę znalazł pomoc i dziś nie tylko jest trzeźwy, ale jako terapeuta uzależnień, pomaga innym. Z kolei o pomoc w ratowaniu upadającego bistro, właściciele postanowili poprosić Magdę Gessler. Znana restauratorka ruszyła do Bielska!