Pierwsza degustacja w "Świńskich Sprawkach" w Łodzi zakończyła się fiaskiem, gdy Magda Gessler została zaskoczona nie tylko niską jakością dań, ale także obecnością alkoholu w kuchni. Restauracja Marty i Tomasza poddana została brutalnej ocenie, pozostawiając restauratorkę przerażoną.
W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji" Marta i Tomek, właściciele Baru Świńskie Sprawki w Łodzi, stawiają czoła swoim największym wyzwaniom. Alkoholowy smutek partnera, nieregularne godziny otwarcia oraz kuchnia domagająca się remontu stawiają lokal na krawędzi upadku. Magda Gessler wkracza, gotowa na bezkompromisowe decyzje, aby przywrócić restauracji blask i przyszłość.
Czy właściciele baru "Mój Schaboszczak" wdrożyli w życie zasady przyjęte od Magdy Gessler? Jak potoczyły się ich losy? Zobaczcie fragment z 7. odcinka!
Zmiana nazwy na "Mój Schaboszczak" okazała się strzałem w dziesiątkę, otwierając drzwi do serca gości od samego wejścia. Nowy wystrój restauracji, nasycony ciepłymi barwami, natychmiastowo przykuł uwagę, tworząc atmosferę domowego ciepła i przytulności. Zobaczcie relację z finałowej kolacji!
W najnowszym odcinku "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler stawia czoła restauracyjnej katastrofie w Żninie, gdzie Ania i Tomasz, uwięzieni w "amerykańskim śnie" o kurczakach w panierce, toną w spirali długów, nieświadomi, że nie wszystko złoto, co się świeci.
W malowniczym Nowym Tomyślu, gdzie tradycja wikliniarstwa splata się z wykwintną kuchnią, zakończył się kolejny etap kulinarnej podróży Magdy Gessler. Zobaczcie, co wydarzyło się po powrocie restauratorki do "Bistro Koszyki". Czy właściciele zdadzą kulinarny egzamin?
Pod przywództwem legendarnej restauratorki i szefowej kuchni, Magdy Gessler, restauracja z nową nazwą "Bistro Koszyki" przeżyła prawdziwą metamorfozę, a kolacja finałowa była ukoronowaniem tego wyjątkowego wydarzenia.
W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji", Magda Gessler odwiedziła Nowy Tomyśl, aby zmierzyć się z wyjątkowo trudnym zadaniem w restauracji "Oaza Smaku". Czy jej magiczny dotyk odmienił losy tego miejsca? Degustacja dań z menu przyniosła sporo emocji!
W sercu Nowego Tomyśla, gdzie tradycja wikliniarstwa łączy się z kulinarnymi poszukiwaniami, "Oaza Smaku" staje przed szansą na nowy początek. Pod okiem Magdy Gessler, restauracja Jowity i Tomka, dotknięta kryzysem i osobistą tragedią, zmierzy się z największym wyzwaniem - odzyskaniem pasji, klientów i nadziei na przyszłość. Czy najnowszy odcinek "Kuchennych rewolucji" okaże się przepisem na sukces?
Powrót Magdy Gessler do bistra "Pyr pyr pyr" nie tylko zakończył etap kulinarnego wyzwania, ale także przyniósł nadzieję dla Ani, Kuby i całej ich restauracji. Zobaczcie powrót restauratorki do Poznania!
W piątym odcinku programu "Kuchenne rewolucje", Ania i Kuba, właściciele bistro "Pomylone Gary", walczyli o ratowanie swojego marzenia przed upadkiem. Zobaczcie finałową kolację z odcinka!
Magda Gessler, w najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji", staje przed wyzwaniem odkrycia sekretów kulinarnych klęsk w poznańskim bistro "Pomylone Gary". Jednak pierwsze kęsy dań odsłaniają kulinarne nieszczęścia, których rozmiar zdumiewa nawet doświadczoną restauratorkę.
Poznań to miasto, które ma czym się chwalić i czym przyciągać turystów. Poza tym mieszka w nim ponad pół miliona obywateli, co również otwiera mnóstwo szans przed wszystkimi, którzy realizować chcą się w gastronomii. Bistro „Pomylone Gary” leży około 7 km od ścisłego centrum miasta, a prowadzą je od 2 lat Ania i Kuba.
Po kilku tygodniach od wprowadzenia rewolucji kulinarnych w restauracji "Rumiane i Pieczyste Szynk", Magda Gessler powraca, by ocenić efekty zmian. Jednak atmosfera nie jest tak entuzjastyczna, jak oczekiwano, gdyż restauracja wciąż boryka się z wyzwaniami, a krytyczne uwagi padają podczas degustacji.
Restauracja "Rumiane i Pieczyste Szynk" w Nowym Targu przeszła prawdziwą kulinarną przemianę, gdy Magda Gessler podjęła wyzwanie zmian w kuchni. Finałowa kolacja po metamorfozie przyniosła nie tylko nowe smaki, ale także wzruszające chwile i gromkie brawa.
Czwarty odcinek "Kuchennych rewolucji" opowiada historię dwóch właścicieli restauracji "Na Winklu" w Nowym Targu. Kamil - elektryk i Kamil, szef kuchni nie mogą poradzić sobie z prowadzeniem lokalu. Pomimo pełnych ambicji i umiejętności kucharza, restauracja nie przyniosła oczekiwanych sukcesów na lokalnym rynku gastronomicznym. Jak Magda Gessler oceni to miejsce?
W najnowszym, piątym odcinku 28. sezonu "Kuchennych rewolucji", Magda Gessler zmierzy się z jednym z największych wyzwań – bistro "Pomylone Gary" w Poznaniu. Czy pasja i marzenia młodej pary z Konina wystarczą, aby przetrwać finansową burzę i ocalić swoje bistro przed zamknięciem?
W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji", Magda Gessler odwiedzi młodych właścicieli restauracji "Na Winklu" w Nowym Targu. Mimo młodego wieku i pełnych ambicji, lokal staje się miejscem opustoszałym... Z jakimi problemami zmagają się restauratorzy? Zobacz przedpremierowy fragment 4. odcinka programu!
Za nami 3. odcinek nowego sezonu programu "Kuchenne rewolucje". Magda Gessler odwiedziła restaurację "Siała baba mak", wcześniej znaną jako "Don Martinez", by ocenić, czy właścicielka pozostaje wierna zasadom, które zostały przez nią wprowadzone. Czy restauratorce udało się ocalić to miejsce?
W rybnickiej restauracji "Siała baba mak" odbyła się niezapomniana kolacja finałowa, która mimo początkowych turbulencji związanych z awarią elektryczną, przeistoczyła się w niezwykłe kulinarne doświadczenie. Goście mieli okazję delektować się wyjątkowymi daniami, łączącymi tradycyjną polską kuchnię z nowoczesnymi akcentami.
Co wydarzy się w 3. odcinku "Kuchennych rewolucji"? Czy Magda Gessler uratuje restaurację Renaty? Czy właścicielka pozwoli sobie pomóc? Zobaczcie fragment z odcinka!
W 3. odcinku programu "Kuchenne rewolucje" Magda Gessler odwiedzi restaurację "Don Martinez" w Rybniku. Jaka jest jej historia? Czy restauratorka okaże się ostatnią nadzieją dla właścicielki lokalu? Zobaczcie przedpremierowy fragment z odcinka! Premiera już 21 marca na antenie TVN.
Za nami 2. odcinek nowego sezonu programu "Kuchenne rewolucje". Magda Gessler odwiedziła restaurację "Karczma u Ceprów", wcześniej znaną jako "Karpielówka", by ocenić, czy właściciele pozostają wierni zasadom, które zostały przez nią wprowadzone. Jak obecnie prezentuje się przemiana tego lokalu? Czy restauratorce udało się ocalić to miejsce?
Drugi odcinek nowego sezonu "Kuchennych rewolucji" przyniósł nie tylko kulinarne emocje, ale również dramatyczne zwroty akcji... Co wydarzyło się w restauracji "Karpielówka" w Warszawie? Zobaczcie fragment z odcinka!
Magda Gessler odwiedza warszawską restaurację "Karpielówka", prowadzoną przez Marcina i zlokalizowaną na Ursynowie. Miejsce to, stylizowane na góralską karczmę, ma problemy i prosi o pomoc restauratorkę. Mimo iż klienci są kuszeni góralską kuchnią, restauracja nie radzi sobie. Atmosfera w lokalu staje się coraz bardziej napięta, a problemy nie znikają.
Magda Gessler, ikona kulinarna i prowadząca program "Kuchenne rewolucje", udzieliła wywiadu dla serwisu tvn.pl, gdzie podzieliła się spostrzeżeniami na temat 28. sezonu programu. Restauratorka zapowiada, że tegoroczna edycja programu zaskoczy widzów swoją nieprzewidywalnością i różnorodnością restauracji, które napotyka na swojej drodze.
W drugim odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler wybiera się na warszawski Ursynów, właścicielowi restauracji "Karpielówka". Marcin, jak sam twierdzi, przejął restaurację 9 miesięcy temu i nie wiedział, jakie są koszty utrzymania lokalu. Miesięczne wydatki są na poziomie 100-110 tysięcy złotych, więc pomoc potrzebna jest od zaraz.
W 2. odcinku, znana restauratorka Magda Gessler odwiedza "Karpielówkę", która od długiego czasu jest częścią krajobrazu wielkiego miasta, jakim jest Warszawa, na Ursynowie. Mimo że restauracja wydaje się być jakby przeniesiona prosto z Podhala i przyciąga mieszkańców stolicy swoją ofertą góralskiego jedzenia, zdecydowanie ma problemy i w desperacki sposób szuka pomocy.
Pierwszy odcinek nowego sezonu programu "Kuchenne rewolucje" okazał się prawdziwym emocjonalnym rollercoasterer. Odcinek nie tylko pokazał wyjątkowe smaki i kulinarną pasję, ale również poruszył serca widzów, ukazując trudności i wyzwania, z jakimi muszą zmierzyć się właściciele restauracji. Sprawdźcie jego najlepsze fragmenty!
Pierwszy odcinek nowego sezonu był pełen aromatycznych doznań i kulinarnych odkryć! Magda Gessler zrewolucjonizowała bydgoską restauracyjną scenę. Zobaczcie, co wydarzyło się podczas finałowej kolacji odcinka!