Magda Gessler, uznawana za niekwestionowaną królową polskiej kuchni, powraca z nowym sezonem "Kuchennych rewolucji". A ten zapowiada się wyjątkowo ekscytująco! W specjalnym wywiadzie Magda Gessler opowiedziała nam skąd czerpie energię i inspiracje do działania.
W poniedziałek o 16:35 na antenie TVN odbędzie się powtórka czwartego odcinka dwudziestego sezonu "Kuchennych rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedzi nadmorskie Wejherowo, gdzie Oleg wraz ze swoją ukochaną żoną prowadzi restaurację "Gościnna Ukrainka".
Tym razem Magda Gessler zawita do Gdańska, gdzie będzie próbować wskrzesić restaurację "Pod Przykrywką" prowadzoną przez Zbigniewa. Właściciel oprócz problemów z prowadzeniem lokalu musi walczyć dodatkowo z problemami zdrowotnymi.
Magda Gessler rusza na pomoc kolejnej restauracji. W jedenastym odcinku 19. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje" udała do Kalisza, by pomóc barowi "Pierogatka". Stres i nadmiar zajęć zaczęły przerastać Krzysztofa, który zaczął zaniedbywać restaurację, stając się przy tym bardzo wybuchowym. Czy Magdzie Gessler uda się go poskromić?
Adrian i Kasia, młoda para z wielkimi marzeniami, stanęli w obliczu finansowego kryzysu prowadząc "Bistro Tarchomin". Dzięki interwencji Magdy Gessler, ich restauracja przechodzi metamorfozę i staje się "Viva Ibiza". Czy nowa odsłona lokalu przyciągnie mieszkańców Warszawy i odmieni ich los?
W siódmym odcinku dziewiętnastego sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza restaurację "Zakątek Smaku" w Konstantynowie Łódzkim. Czy znana restauratorka zdoła przywrócić lokalowi dawną świetność i spełnić marzenie właścicielki Agnieszki?
W szóstym odcinku 19. sezonu "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler udała się w okolice Lublina, by nadać nowe życie opuszczonej karczmie "Zapiecek". Drogą do sukcesu okazała się nie tylko dobra kuchnia, ale także krótka lekcja na temat pewności siebie.
W piątym odcinku 19. sezonu "Kuchennych rewolucji” Magda Gessler odwiedza restaurację "Paradiso” w Kawicach. Przestarzały wystrój i brud w kuchni nie powstrzymują restauratorki przed wprowadzeniem zmian. Czy rewolucja przyniesie oczekiwane efekty?
Gruzińska restauracja "Mada", prowadzona przez Vasila i Martę, w warszawskim Miasteczku Wilanów, borykała się z poważnymi problemami finansowymi. Właściciele, zdesperowani brakiem klientów, poprosili o pomoc Magdę Gessler. Dzięki "Kuchennym rewolucjom" restauracja zyskała nowe życie i dziś cieszy się dużą popularnością.
W trzecim odcinku 19. sezonu "Kuchennych rewolucji" Ewa i Michał z "Dzikiej Róży" walczą o przetrwanie swojej restauracji. Magda Gessler wkracza do akcji i proponuje rewolucyjne zmiany.
W drugim odcinku dziewiętnastego sezonu, Magda Gessler zmienia restaurację „Taste” w Świnoujściu, wprowadzając nowe menu i wystrój, aby przyciągnąć więcej gości i poprawić sytuację finansową lokalu.
Program "Kuchenne Rewolucje" to nie tylko kulinarny show, ale również emocjonująca podróż po ludzkich historiach i wyzwaniach. Co sprawia, że realizacja każdego odcinka jest tak trudna i jednocześnie fascynująca? W ekskluzywnym wywiadzie Joanna Haręża i Rafał Samborski, dwójka z czwórki reżyserów pracujących nad programem, zdradzają tajniki swojej pracy oraz największe trudności, z jakimi muszą się mierzyć. Przekonajcie się, jak wygląda "Kuchenne rewolucje" od kuchni!
W 1. odcinku 19. sezonu "Kuchennych rewolucji", Magda Gessler zmienia restaurację "Hacjenda" w Słupi pod Bralinem, nadając jej nowe życie i przyciągając rzesze klientów swoimi kreatywnymi pomysłami i świeżym podejściem.
W czternastym odcinku 18 sezonu, Magda Gessler zmieni oblicze Karczmy "Ordynat" w Wielączy pod Zamościem, wprowadzając nowe smaki i wystrój, by przyciągnąć klientów i przywrócić harmonię między właścicielami.
Magda Gessler, znana z programu "Kuchenne rewolucje", wkroczyła do toruńskiego baru "Masala Twist", aby zmienić jego losy. Właściciele Prajwal i Ram, z rodowodem z Nepalu, zmagają się z problemami finansowymi i kulinarnymi, próbując przyciągnąć klientów do swojej restauracji specjalizującej się w kuchni indyjskiej i tajskiej.
W dwunastym odcinku osiemnastego sezonu „Kuchennych Rewolucji” Magda Gessler przybyła do Kwidzyna, aby pomóc restauracji „Szafran”, prowadzonej przez Alinę. Początkowo kelnerka i barmanka w dyskotece, Alina zdecydowała się na przejęcie niewielkiej restauracji na terenie dawnych koszar wojskowych. Mimo braku doświadczenia w gastronomii i umiejętności kulinarnych, z pomocą rodziny wyremontowała lokal i nazwała go „Szafran”. Niestety, szybko okazało się, że jej kulinarny talent był mocno przeceniany, a karta dań była mieszanką różnych potraw, co skwitowała Magda Gessler jako „najgłupsza karta świata...”.
W jedenastym odcinku osiemnastego sezonu „Kuchennych Rewolucji” Magda Gessler zawitała do Trzebini, aby pomóc restauracji „Porto di mare”. Lokal prowadzony przez pana Romana od dwóch lat zmagał się z poważnymi problemami finansowymi. Restauracja początkowo otworzona jako naleśnikarnia szybko straciła klientów.
W dziesiątym odcinku osiemnastego sezonu "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler odwiedziła restaurację „Zorba” w Tychach. Lokal prowadzony przez Krystynę, która odziedziczyła go po mężu, borykał się z licznymi problemami. Mąż Krystyny, zainspirowany sukcesem swojej pizzerii, postanowił otworzyć grecką restaurację, jednak szybko wyjechał do pracy w innym mieście, zostawiając Krystynę z obowiązkami oraz opieką nad chorą córką. Restauracją zajęła się menadżerka Emilia, której decyzje często kwestionowała właścicielka.
Restauracja "Czarny Bawół" za czasów PRL-u była kultowym miejscem. Po latach znalazła się w poważnych tarapatach. Właścicielka dostała lokal w prezencie od swojego męża, nie mając żadnego pojęcia o prowadzeniu gastronomii. Czy Magda Gessler tchnie w lokal drugie życie?
Restauracja "Alladin's" znalazła się w poważnych tarapatach. Właściciele otworzyli lokal z kuchnią marokańską, nie mając o niej żadnego pojęcia. Na domiar złego w ich restauracji miał miejsce pożar, przez który zmuszeni byli na jakiś czas zamknąć knajpę! Czy Magda Gessler zmieni losy restauratorów?
W czwartym odcinku 18. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje" Magda Gessler odwiedza Brennę, aby przeprowadzić rewolucję w restauracji "Ziołowa Chata". Czy uda się uratować restaurację Iwony i wprowadzić zmiany, które przyciągną gości?
We wtorek o 16:00 na antenie TVN widzowie będą mogli obejrzeć powtórkę pierwszego odcinka 18. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje". Tym razem Magda Gessler ruszyła na pomoc restauracji "Sjesta", której właściciel stał na skraju bankructwa.
W poniedziałek o 15:45 na antenie TVN zobaczymy powtórkę czternastego odcinka 17. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje". Magda Gessler ruszy na pomoc barowi "Krupniok", który z powodu choroby właściciela podupadł finansowo.
W piątek o godzinie 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka trzynastego odcinka siedemnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". W Zgierzu działa niewielkie bistro "No i fajnie". Założycielką lokalu jest Ola, która przy wsparciu rodziny postanowiła zrealizować swoje marzenie o prowadzeniu restauracji. Jednak trudności, różnice w wizjach oraz konflikty rodzinne sprawiły, że bistro stoi na skraju bankructwa. Magda Gessler wkracza, by odmienić losy tego miejsca.
W czwartek o godzinie 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka dwunastego odcinka siedemnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler odwiedza Kołobrzeg, gdzie małżeństwo Wioleta i Paweł prowadzą restaurację "Figa z Makiem". Pomimo początkowych nadziei, lokal łączący restaurację, kręgielnię i przestrzeń dla dzieci zmaga się z poważnymi problemami.
W środę o 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka jedenastego odcinka 17. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje". Tym razem Magda Gessler postara się wskrzesić do życia niewielkie "Bistro przy rondzie" prowadzane przez młode narzeczeństwo - Kasię i Pawła.
W poniedziałek o 11:30 na antenie TVN odbędzie się powtórka dziesiątego odcinka szesnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". Widzowie będą mieli okazję poznać historię Jadwigi, właścicielki baru "Niebo w gębie i na talerzu" na obrzeżach Pabianic. Jadwiga, zmuszona do przedwczesnej emerytury przez problemy zdrowotne, zdecydowała się na odważny krok – otworzyła bar, który miał stać się jej ucieczką przed nudą i rutyną.
W piątek o 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka ósmego odcinka siedemnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler stanie przed wyjątkowo trudnym zadaniem – ratowaniem restauracji „Helios” oraz małżeństwa jej właścicieli, Doroty i Piotra.
Szymon i Jarek, początkujący restauratorzy z Wrocławia, marzyli o sukcesie "Kwadratowego Talerza". Po trudnych początkach postanowili sięgnąć po pomoc Magdy Gessler, która zaproponowała rewolucyjne zmiany.
Wizyta Magdy Gessler w "Kwadratowym Talerzu" we Wrocławiu przyniosła burzliwe emocje i bolesną konfrontację z rzeczywistością restauracji, która od lat boryka się z problemami finansowymi i brakiem uznania lokalnej społeczności.