Po "kuchennej rewolucji" przeprowadzonej przez Magdę Gessler, przyszedł czas na test – powrót do Ragazzi Da Mangiare, by sprawdzić, czy zmiany wprowadzone w restauracji przyniosły oczekiwane rezultaty. Magda Gessler wróciła do lokalu, by spróbować dań, które sama pomogła stworzyć.
Kiedy Magda Gessler pojawia się w restauracji, wiadomo, że czeka nas prawdziwa rewolucja. Tak było i tym razem, gdy kultowa restauratorka odwiedziła Piccownię na warszawskiej Woli, by pomóc przyjaciołom – Pawłowi i Radkowi – wrócić na kulinarną mapę miasta. Zobaczcie, jak wypadła finałowa kolacja restauracji, której nowa nazwa to "Ragazzi Da Mangiare"!
W pierwszym odcinku nowego sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedziła warszawską pizzerię „Piccownia”, prowadzoną przez dwóch przyjaciół – Pawła i Radka. Lokal, który miał przyciągać klientów wyśmienitą pizzą z pieca opalanego drewnem, okazał się dla restauratorki sporym wyzwaniem. Jak oceniła smak serwowanych dań?
Już w czwartek, 5 września, na antenie TVN oraz na platformie Max, rozpocznie się długo oczekiwany 29. sezon "Kuchennych rewolucji". Pierwszy odcinek zabierze nas na warszawską Wolę, gdzie dwóch przyjaciół - Paweł i Radek - postanowiło spełnić marzenie o własnej pizzerii. Co skłoniło ich do podjęcia wyzwania, jakie przeszkody napotkali na drodze i z jaką pomocą przyszła Magda Gessler? Poznajmy bliżej bohaterów tego odcinka!
Czym byłaby jesień bez nowych odcinków „Kuchennych rewolucji”? Magda Gessler powraca w wielkim stylu – z odświeżoną czołówką programu! Nieustraszona restauratorka ponownie wyrusza w Polskę, by ratować upadające lokale i odkrywać tajemnice ich niepowodzeń. Czeka nas prawdziwa rewolucja, zarówno na ekranie, jak i w kuchniach polskich restauracji.
Bar Kartuska w Gdańsku to miejsce, które od lat borykało się z problemami, zarówno finansowymi, jak i osobistymi. W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler postanowiła dać lokalowi nową szansę, wprowadzając zmiany, które mają przyciągnąć klientów i odmienić życie właścicielki, Ady. Czy magia rewolucji okaże się skuteczna i bar zyska nowe życie?
Czym byłaby jesień bez nowych odcinków „Kuchennych rewolucji”? Magda Gessler powraca i to z odświeżoną czołówką programu! Nieustraszona restauratorka przemierzy Polskę wzdłuż i wszerz, ratując upadające lokale. Czy jej wprawne oko i profesjonalne podniebienie pozwolą rozwiązać tajemnice niepowodzeń restauratorów? Na kulinarnej mapie znajdą się między innymi Podkowa Leśna, Rawicz, Włocławek, ale też Toruń, Łódź, Kraków, czy Zielona Góra!
We wtorek 20 sierpnia o godzinie 16:30 na antenie TVN odbędzie się powtórka drugiego odcinka dwudziestego pierwszego sezonu "Kuchennych rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedzi Ustroń, gdzie odprawie trzech lat Iwo prowadzi restaurację "Pizza Bella".
W środę o 16:35 na antenie TVN odbędzie się powtórka dziesiątego odcinka dwudziestego sezonu "Kuchennych rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedzi Warszawę, gdzie niedoszły lekarz — Bikram, prowadzi tajską restaurację.
Przed Magdą Gessler kolejne ciężkie zadanie. Tym razem znana restauratorka wybierze się do Płocka, by uratować lokal "U Mariusza". Właściciel otworzył knajpę, zupełnie nie znając się na gastronomii. Na dodatek pracownicy skarżą się na jego zachowanie.
Magda Gessler ponownie rusza w Polskę, by ratować restauracje, które znalazły się nad przepaścią. Tym razem zawita do Łodzi, a konkretnie do "Bistro Galancie" prowadzonego przez Anię i Kubę. Prowadzenie lokalu miało im pomóc w pozbieraniu się po śmierci ich córki.
Magda Gessler, niekwestionowana królowa polskiej gastronomii, wraca na ekrany z nowym sezonem programu "Kuchenne rewolucje". Tym razem zapowiada się jeszcze bardziej emocjonująco! W ekskluzywnym wywiadzie restauratorka opowiedziała o kulisach produkcji oraz o tym co sprawia, że ten program jest tak wyjątkowy.
W środę o 16:35 na antenie TVN odbędzie się powtórka piątego odcinka dwudziestego sezonu "Kuchennych rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedzi Wrocław, gdzie przyjeciele - Krzysztof i Adrian prowadzą restaurację "Tarta Poducha".
Magda Gessler, uznawana za niekwestionowaną królową polskiej kuchni, powraca z nowym sezonem "Kuchennych rewolucji". A ten zapowiada się wyjątkowo ekscytująco! W specjalnym wywiadzie Magda Gessler opowiedziała nam skąd czerpie energię i inspiracje do działania.
W poniedziałek o 16:35 na antenie TVN odbędzie się powtórka czwartego odcinka dwudziestego sezonu "Kuchennych rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedzi nadmorskie Wejherowo, gdzie Oleg wraz ze swoją ukochaną żoną prowadzi restaurację "Gościnna Ukrainka".
Tym razem Magda Gessler zawita do Gdańska, gdzie będzie próbować wskrzesić restaurację "Pod Przykrywką" prowadzoną przez Zbigniewa. Właściciel oprócz problemów z prowadzeniem lokalu musi walczyć dodatkowo z problemami zdrowotnymi.
Magda Gessler rusza na pomoc kolejnej restauracji. W jedenastym odcinku 19. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje" udała do Kalisza, by pomóc barowi "Pierogatka". Stres i nadmiar zajęć zaczęły przerastać Krzysztofa, który zaczął zaniedbywać restaurację, stając się przy tym bardzo wybuchowym. Czy Magdzie Gessler uda się go poskromić?
Adrian i Kasia, młoda para z wielkimi marzeniami, stanęli w obliczu finansowego kryzysu prowadząc "Bistro Tarchomin". Dzięki interwencji Magdy Gessler, ich restauracja przechodzi metamorfozę i staje się "Viva Ibiza". Czy nowa odsłona lokalu przyciągnie mieszkańców Warszawy i odmieni ich los?
W siódmym odcinku dziewiętnastego sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza restaurację "Zakątek Smaku" w Konstantynowie Łódzkim. Czy znana restauratorka zdoła przywrócić lokalowi dawną świetność i spełnić marzenie właścicielki Agnieszki?
W szóstym odcinku 19. sezonu "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler udała się w okolice Lublina, by nadać nowe życie opuszczonej karczmie "Zapiecek". Drogą do sukcesu okazała się nie tylko dobra kuchnia, ale także krótka lekcja na temat pewności siebie.
W piątym odcinku 19. sezonu "Kuchennych rewolucji” Magda Gessler odwiedza restaurację "Paradiso” w Kawicach. Przestarzały wystrój i brud w kuchni nie powstrzymują restauratorki przed wprowadzeniem zmian. Czy rewolucja przyniesie oczekiwane efekty?
Gruzińska restauracja "Mada", prowadzona przez Vasila i Martę, w warszawskim Miasteczku Wilanów, borykała się z poważnymi problemami finansowymi. Właściciele, zdesperowani brakiem klientów, poprosili o pomoc Magdę Gessler. Dzięki "Kuchennym rewolucjom" restauracja zyskała nowe życie i dziś cieszy się dużą popularnością.
W trzecim odcinku 19. sezonu "Kuchennych rewolucji" Ewa i Michał z "Dzikiej Róży" walczą o przetrwanie swojej restauracji. Magda Gessler wkracza do akcji i proponuje rewolucyjne zmiany.
W drugim odcinku dziewiętnastego sezonu, Magda Gessler zmienia restaurację „Taste” w Świnoujściu, wprowadzając nowe menu i wystrój, aby przyciągnąć więcej gości i poprawić sytuację finansową lokalu.
Program "Kuchenne Rewolucje" to nie tylko kulinarny show, ale również emocjonująca podróż po ludzkich historiach i wyzwaniach. Co sprawia, że realizacja każdego odcinka jest tak trudna i jednocześnie fascynująca? W ekskluzywnym wywiadzie Joanna Haręża i Rafał Samborski, dwójka z czwórki reżyserów pracujących nad programem, zdradzają tajniki swojej pracy oraz największe trudności, z jakimi muszą się mierzyć. Przekonajcie się, jak wygląda "Kuchenne rewolucje" od kuchni!
W 1. odcinku 19. sezonu "Kuchennych rewolucji", Magda Gessler zmienia restaurację "Hacjenda" w Słupi pod Bralinem, nadając jej nowe życie i przyciągając rzesze klientów swoimi kreatywnymi pomysłami i świeżym podejściem.
W czternastym odcinku 18 sezonu, Magda Gessler zmieni oblicze Karczmy "Ordynat" w Wielączy pod Zamościem, wprowadzając nowe smaki i wystrój, by przyciągnąć klientów i przywrócić harmonię między właścicielami.
Magda Gessler, znana z programu "Kuchenne rewolucje", wkroczyła do toruńskiego baru "Masala Twist", aby zmienić jego losy. Właściciele Prajwal i Ram, z rodowodem z Nepalu, zmagają się z problemami finansowymi i kulinarnymi, próbując przyciągnąć klientów do swojej restauracji specjalizującej się w kuchni indyjskiej i tajskiej.
W dwunastym odcinku osiemnastego sezonu „Kuchennych Rewolucji” Magda Gessler przybyła do Kwidzyna, aby pomóc restauracji „Szafran”, prowadzonej przez Alinę. Początkowo kelnerka i barmanka w dyskotece, Alina zdecydowała się na przejęcie niewielkiej restauracji na terenie dawnych koszar wojskowych. Mimo braku doświadczenia w gastronomii i umiejętności kulinarnych, z pomocą rodziny wyremontowała lokal i nazwała go „Szafran”. Niestety, szybko okazało się, że jej kulinarny talent był mocno przeceniany, a karta dań była mieszanką różnych potraw, co skwitowała Magda Gessler jako „najgłupsza karta świata...”.
W jedenastym odcinku osiemnastego sezonu „Kuchennych Rewolucji” Magda Gessler zawitała do Trzebini, aby pomóc restauracji „Porto di mare”. Lokal prowadzony przez pana Romana od dwóch lat zmagał się z poważnymi problemami finansowymi. Restauracja początkowo otworzona jako naleśnikarnia szybko straciła klientów.