Magda Gessler rusza na pomoc kolejnej restauracji. W jedenastym odcinku 19. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje" udała do Kalisza, by pomóc barowi "Pierogatka". Stres i nadmiar zajęć zaczęły przerastać Krzysztofa, który zaczął zaniedbywać restaurację, stając się przy tym bardzo wybuchowym. Czy Magdzie Gessler uda się go poskromić?
Adrian i Kasia, młoda para z wielkimi marzeniami, stanęli w obliczu finansowego kryzysu prowadząc "Bistro Tarchomin". Dzięki interwencji Magdy Gessler, ich restauracja przechodzi metamorfozę i staje się "Viva Ibiza". Czy nowa odsłona lokalu przyciągnie mieszkańców Warszawy i odmieni ich los?
W siódmym odcinku dziewiętnastego sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza restaurację "Zakątek Smaku" w Konstantynowie Łódzkim. Czy znana restauratorka zdoła przywrócić lokalowi dawną świetność i spełnić marzenie właścicielki Agnieszki?
W szóstym odcinku 19. sezonu "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler udała się w okolice Lublina, by nadać nowe życie opuszczonej karczmie "Zapiecek". Drogą do sukcesu okazała się nie tylko dobra kuchnia, ale także krótka lekcja na temat pewności siebie.
W piątym odcinku 19. sezonu "Kuchennych rewolucji” Magda Gessler odwiedza restaurację "Paradiso” w Kawicach. Przestarzały wystrój i brud w kuchni nie powstrzymują restauratorki przed wprowadzeniem zmian. Czy rewolucja przyniesie oczekiwane efekty?
Gruzińska restauracja "Mada", prowadzona przez Vasila i Martę, w warszawskim Miasteczku Wilanów, borykała się z poważnymi problemami finansowymi. Właściciele, zdesperowani brakiem klientów, poprosili o pomoc Magdę Gessler. Dzięki "Kuchennym rewolucjom" restauracja zyskała nowe życie i dziś cieszy się dużą popularnością.
W trzecim odcinku 19. sezonu "Kuchennych rewolucji" Ewa i Michał z "Dzikiej Róży" walczą o przetrwanie swojej restauracji. Magda Gessler wkracza do akcji i proponuje rewolucyjne zmiany.
W drugim odcinku dziewiętnastego sezonu, Magda Gessler zmienia restaurację „Taste” w Świnoujściu, wprowadzając nowe menu i wystrój, aby przyciągnąć więcej gości i poprawić sytuację finansową lokalu.
Program "Kuchenne Rewolucje" to nie tylko kulinarny show, ale również emocjonująca podróż po ludzkich historiach i wyzwaniach. Co sprawia, że realizacja każdego odcinka jest tak trudna i jednocześnie fascynująca? W ekskluzywnym wywiadzie Joanna Haręża i Rafał Samborski, dwójka z czwórki reżyserów pracujących nad programem, zdradzają tajniki swojej pracy oraz największe trudności, z jakimi muszą się mierzyć. Przekonajcie się, jak wygląda "Kuchenne rewolucje" od kuchni!
W 1. odcinku 19. sezonu "Kuchennych rewolucji", Magda Gessler zmienia restaurację "Hacjenda" w Słupi pod Bralinem, nadając jej nowe życie i przyciągając rzesze klientów swoimi kreatywnymi pomysłami i świeżym podejściem.
W czternastym odcinku 18 sezonu, Magda Gessler zmieni oblicze Karczmy "Ordynat" w Wielączy pod Zamościem, wprowadzając nowe smaki i wystrój, by przyciągnąć klientów i przywrócić harmonię między właścicielami.
Magda Gessler, znana z programu "Kuchenne rewolucje", wkroczyła do toruńskiego baru "Masala Twist", aby zmienić jego losy. Właściciele Prajwal i Ram, z rodowodem z Nepalu, zmagają się z problemami finansowymi i kulinarnymi, próbując przyciągnąć klientów do swojej restauracji specjalizującej się w kuchni indyjskiej i tajskiej.
W dwunastym odcinku osiemnastego sezonu „Kuchennych Rewolucji” Magda Gessler przybyła do Kwidzyna, aby pomóc restauracji „Szafran”, prowadzonej przez Alinę. Początkowo kelnerka i barmanka w dyskotece, Alina zdecydowała się na przejęcie niewielkiej restauracji na terenie dawnych koszar wojskowych. Mimo braku doświadczenia w gastronomii i umiejętności kulinarnych, z pomocą rodziny wyremontowała lokal i nazwała go „Szafran”. Niestety, szybko okazało się, że jej kulinarny talent był mocno przeceniany, a karta dań była mieszanką różnych potraw, co skwitowała Magda Gessler jako „najgłupsza karta świata...”.
W jedenastym odcinku osiemnastego sezonu „Kuchennych Rewolucji” Magda Gessler zawitała do Trzebini, aby pomóc restauracji „Porto di mare”. Lokal prowadzony przez pana Romana od dwóch lat zmagał się z poważnymi problemami finansowymi. Restauracja początkowo otworzona jako naleśnikarnia szybko straciła klientów.
W dziesiątym odcinku osiemnastego sezonu "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler odwiedziła restaurację „Zorba” w Tychach. Lokal prowadzony przez Krystynę, która odziedziczyła go po mężu, borykał się z licznymi problemami. Mąż Krystyny, zainspirowany sukcesem swojej pizzerii, postanowił otworzyć grecką restaurację, jednak szybko wyjechał do pracy w innym mieście, zostawiając Krystynę z obowiązkami oraz opieką nad chorą córką. Restauracją zajęła się menadżerka Emilia, której decyzje często kwestionowała właścicielka.
Restauracja "Czarny Bawół" za czasów PRL-u była kultowym miejscem. Po latach znalazła się w poważnych tarapatach. Właścicielka dostała lokal w prezencie od swojego męża, nie mając żadnego pojęcia o prowadzeniu gastronomii. Czy Magda Gessler tchnie w lokal drugie życie?
Restauracja "Alladin's" znalazła się w poważnych tarapatach. Właściciele otworzyli lokal z kuchnią marokańską, nie mając o niej żadnego pojęcia. Na domiar złego w ich restauracji miał miejsce pożar, przez który zmuszeni byli na jakiś czas zamknąć knajpę! Czy Magda Gessler zmieni losy restauratorów?
W czwartym odcinku 18. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje" Magda Gessler odwiedza Brennę, aby przeprowadzić rewolucję w restauracji "Ziołowa Chata". Czy uda się uratować restaurację Iwony i wprowadzić zmiany, które przyciągną gości?
We wtorek o 16:00 na antenie TVN widzowie będą mogli obejrzeć powtórkę pierwszego odcinka 18. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje". Tym razem Magda Gessler ruszyła na pomoc restauracji "Sjesta", której właściciel stał na skraju bankructwa.
W poniedziałek o 15:45 na antenie TVN zobaczymy powtórkę czternastego odcinka 17. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje". Magda Gessler ruszy na pomoc barowi "Krupniok", który z powodu choroby właściciela podupadł finansowo.
W piątek o godzinie 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka trzynastego odcinka siedemnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". W Zgierzu działa niewielkie bistro "No i fajnie". Założycielką lokalu jest Ola, która przy wsparciu rodziny postanowiła zrealizować swoje marzenie o prowadzeniu restauracji. Jednak trudności, różnice w wizjach oraz konflikty rodzinne sprawiły, że bistro stoi na skraju bankructwa. Magda Gessler wkracza, by odmienić losy tego miejsca.
W czwartek o godzinie 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka dwunastego odcinka siedemnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler odwiedza Kołobrzeg, gdzie małżeństwo Wioleta i Paweł prowadzą restaurację "Figa z Makiem". Pomimo początkowych nadziei, lokal łączący restaurację, kręgielnię i przestrzeń dla dzieci zmaga się z poważnymi problemami.
W środę o 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka jedenastego odcinka 17. sezonu programu "Kuchenne Rewolucje". Tym razem Magda Gessler postara się wskrzesić do życia niewielkie "Bistro przy rondzie" prowadzane przez młode narzeczeństwo - Kasię i Pawła.
W poniedziałek o 11:30 na antenie TVN odbędzie się powtórka dziesiątego odcinka szesnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". Widzowie będą mieli okazję poznać historię Jadwigi, właścicielki baru "Niebo w gębie i na talerzu" na obrzeżach Pabianic. Jadwiga, zmuszona do przedwczesnej emerytury przez problemy zdrowotne, zdecydowała się na odważny krok – otworzyła bar, który miał stać się jej ucieczką przed nudą i rutyną.
W piątek o 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka ósmego odcinka siedemnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler stanie przed wyjątkowo trudnym zadaniem – ratowaniem restauracji „Helios” oraz małżeństwa jej właścicieli, Doroty i Piotra.
Szymon i Jarek, początkujący restauratorzy z Wrocławia, marzyli o sukcesie "Kwadratowego Talerza". Po trudnych początkach postanowili sięgnąć po pomoc Magdy Gessler, która zaproponowała rewolucyjne zmiany.
Wizyta Magdy Gessler w "Kwadratowym Talerzu" we Wrocławiu przyniosła burzliwe emocje i bolesną konfrontację z rzeczywistością restauracji, która od lat boryka się z problemami finansowymi i brakiem uznania lokalnej społeczności.
W środę o 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka szóstego odcinka siedemnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler odwiedziła restaurację "Marysieńka" w Babicach pod Oświęcimiem. Kasia i Adam, właściciele i kucharze z pasją, postanowili spełnić swoje marzenie i otworzyli restaurację, która miała stać się miejscem serwującym domowe polskie potrawy.
Powtórka 5. odcinka 17. sezonu "Kuchennych Rewolucji" już we wtorek o 15:50 w TVN. Czy Dorota, Samuel i ich synowie zdołają odmienić losy swojego rodzinnego baru?
Tragiczny los "Bistro u Rodziny Gębalskich". Dwa lata po udziale w "Kuchennych Rewolucjach" lokal został zalany na skutek powodzi błyskawicznej, która miała miejsce w Bielsku-Białej w środę 5 czerwca 2024 roku.