Zobaczcie fragment "Kuchennych rewolucji" i zobaczcie, czym przed programem w koszalińskiej Fregacie karmiono gości.
Obejrzyjcie fragment "Kuchennych rewolucji" i przekonajcie się, jak wygląda prawdziwy, dobry barszcz. Widzicie różnicę w kolorach barszczu?
Zobaczcie, na czym polegał problem, który Magda Gessler musiała rozwiązać w Karczmie pod Łosiem. Lokalu bardzo nietypowym...
Magda Gessler zagościła na łamach 11.numeru dwutygodnika VIVA! W obiektywie Izy Grzybowskiej odmieniona restauratorka prezentuje się tak pięknie, jak jeszcze nigdy dotąd! W rozmowie z Krystyną Pytlakowską Magda opowiada o miłości, kolorach, smakach, które wypełniają jej życie i figurze, którą niedawno zyskała gubiąc 17 kilogramów!
Zobaczcie, jak zmieniła się restauracja, która mieści sie w pałacu w Nieznanicach. Jak oceniacie metamorfozę wnętrza? Nasze forum jest dla Was!
Macie ochotę na pałacową, francuską kuchnię? Nic prostszego! Najpierw obejrzyjcie nasz materiał wideo, aby rozbudzić apetyt, a potem obierzcie kierunek na pałac w Nieznanicach! "Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler zdziałały tam cuda! Zobaczcie sami.
Efekt piorunująco dobry? Tak, jeśli ekipa pracuje pod okiem Magdy Gessler. Okna pałacu w Nieznanicach dawno nie były takie błyszczące... Zobaczcie fragment "Kuchennych rewolucji"!
Byliście kiedyś w Nieznanicach? To zaledwie kilkanaście kilometrów od Częstochowy. To właśnie tu Magda Gessler przeprowadziła kolejne "Kuchenne rewolucje". Obejrzyjcie fragment odcinka.
Zobaczcie, jak "Namaste India" z restauracji o buraczkowych ścianach i smutnym wnętrzu przeistoczyła się w miejsce kolorowe, pełne życia i pachnące Indiami. Tego nie było w telewizji. Rewolucja w pigule tylko u nas!
Zobaczcie, jak metamorfoza restauracji Namaste India wpłynęła na gości i jej właścicieli. Hinduskie rytmy, dobre jedzenie i doskonała atmosfera wszystkiech porwała do tańca. Również Magdę Gessler. Obejrzyjcie nasz materiał video!
Zobaczcie, co za barem i w kuchni restauracji "Namaste India" znalazła Magda Gessler.
Magda Gessler bardzo szybko odkryła, co jest jednym z powodów braku ruchu w restauracji Namaste India. Tak małe ilości jedzenia za tak duże pieniądze? Zobaczcie sami. To nie mogło się udać.
Zobaczcie fragment odcinka "Kuchennych rewolucji"!
W tej kuchni wszystko było stare lub przetrminowanym. Kuchnia w muzealnym stanie potrzebowała ręki Magdy Gessler. Zobaczcie fragment odcinka "Kuchennych rewolucji"
Jak zrobić idealny gluasz z dziczyzny? Posłuchajcie rad Magdy Gessler!
Jak Wam się podoba rewolucja, jaką Magda Gessler przeprowadziła w Chojnowie? W naszym materiale wideo możecie zobaczyć, jak "Niebieski Parasol" wyglądał przed, a jak po zmianach znanej restauratorki!
Gdzie kuczarek sześć, pod przewodnictwem Magdy Gessler, tam jest co jeść! Zobacz, jaka załoga "Niebieskiego Parasola" przygotowywała uroczystą kolację wieńczącą przeprowadzone rewolucje.
Magda Gesler przygotowała nietypową niespodziankę dla załogi "Niebieskiego Parasola". Po okiem najlepszych trenerów panie i panowie mogli ćwiczyć... strzelanie z łuku. Zobaczcie sami oglądając fragment "Kuchennych rewolucji".
Ile można czekać na podanie jedzenia w restauracji "Niebieski Parasol"? Wszystko wskazuje na to, że rekord oczekiwania został pobity... Zobaczcie fragment "Kuchennych rewolucji"!
Jeśli od Krakowa i restauracji "Samui" dzieli Was sporo kilometrów, a tajska uczta w tym miejscu zdaje się być odległa, u nas możecie sprawdzić, jak restauracja wygląda po rewolucji Magdy Gessler. Podoba Wam się? Nasze forum jest dla Was!
Lubisz kuchnię tajską, ale brakuje Ci odwagi, żeby zabrać się za gotowanie? Mamy dla Was coś ekstra! Oto kilka rad Magdy Gessler, podsłuchanych w trakcie jej rewolucji w tajskiej restauracji "Samui" w Krakowie. Posłuchaj rad i... nie bój się gotować!
Zobacz, jak wygląda prawdziwa tajska uczta- ukoronowanie rewolucji, jakie Magda Gessler przeprowadziła w krakowskiej restauracji "Samui". Obejrzyj nasz materiał video.
Jak pogodzić niepokorny charakter szefowej kuchni "Samui" z niekwsetionowaną wiedzą i doświadczeniem Magdy Gessler? W tej restauracji starły się mocne charaktery. Obejrzyjcie fragment ósmego odicnka "Kuchennych rewolucji"