Restauracja „Sielsko Anielsko” w Sieradzu przeszła niesamowitą metamorfozę dzięki interwencji Magdy Gessler. Rodzeństwo, które prowadziło lokal, stanęło przed wyzwaniem, które przerosło ich najgorsze oczekiwania. Z pomocą przyszła słynna restauratorka, której zmiany przyniosły nadzieję na lepszą przyszłość.
W piątek o 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka trzeciego odcinka siedemnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler przyjechała do "Białej Karczmy" z misją pomocy. Na miejscu spotkała się z trudnościami, jakie napotkała restauracja. Zobaczcie fragment z odcinka!
Górki Wielkie, malownicza wieś położona na Śląsku Cieszyńskim niedaleko Bielska-Białej, stała się areną emocjonujących zmian dzięki programowi "Kuchenne Rewolucje". Magda Gessler tym razem odwiedziła góralską karczmę "Dziupla u Wuja", którą prowadzi czwórka właścicieli. Po ośmiu latach działalności, restauracja stanęła przed poważnymi wyzwaniami, a przyszłość miejsca stanęła pod znakiem zapytania. Czy dzięki pomocy Magdy Gessler uda się uratować "Dziuplę u Wuja"?
Magda Gessler to znana restauratorka i niekwestionowany autorytet polskiej gastronomii. Na planie programu "Kuchenne rewolucje" podzieliła się z nami swoimi przemyśleniami na temat kluczowych cech, które powinien posiadać dobry restaurator i kucharz, aby osiągnąć perfekcję w sztuce kulinarnej. Zobaczcie materiał wideo.
We wtorek o 15:50 na antenie TVN odbędzie się powtórka ósmego odcinka szesnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". Młodzi właściciele pizzerii „Retka” w Łodzi postanowili zmierzyć się z trudną rzeczywistością prowadzenia własnego biznesu. Paulina i Janek coraz bardziej zaniepokojeni pogarszającą się sytuacją finansową, wezwali na pomoc znaną restauratorkę Magdę Gessler.
Magda Gessler, znana restauratorka i gospodyni programu "Kuchenne rewolucje", nieustannie fascynuje Polaków swoim gastronomicznym talentem i niepowtarzalnym podejściem do kuchni. W wywiadzie podzieliła się z nami swoimi kulinarnymi odkryciami oraz osobistymi preferencjami. Oto, co miała do powiedzenia na temat najlepszych smaków i miejsc w Polsce oraz na świecie.
W poniedziałek o 11:30 w TVN odbędzie się powtórka dziesiątego odcinka piętnastego sezonu "Kuchennych rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedza Głogówek, w którym młoda mama, Kasia, postanowiła założyć własny biznes. Niestety, problemy osobiste zaczęły przytłaczać właścicielkę, a rozwód z mężem okazał się punktem zwrotnym.
W finałowym odcinku "Kuchennych rewolucji", Magda Gessler powraca do Suwałk, by ocenić restaurację "Wilniuk" po przeprowadzonych zmianach. Czy wprowadzone przez nią dania spełnią jej oczekiwania? Widzowie są świadkami degustacji i szczerej oceny restauratorki.
W finałowym odcinku "Kuchennych rewolucji" matka właścicielki, pełniąca rolę głównej szefowej kuchni, zmaga się z lękiem i wątpliwościami wobec nowych dań zaproponowanych przez Magdę Gessler. Czy zespół podoła rewolucji? Czy nowe menu okaże się sukcesem?
W restauracji Fresco Magda Gessler degustuje domniemane hity lokalnej kuchni. "Dziwne to ciasto. Nie wiedziałam jeszcze, żeby kartacze miały ciasto, które wsiąka tak łatwo tłuszcz" – stwierdza znana restauratorka, zaczynając swoją ocenę.
W 12. odcinku 28. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza Suwałki, by pomóc Tatianie i jej rodzinie w uratowaniu restauracji "Fresco". Czy słynna restauratorka zdoła tchnąć nowe życie w ten rodzinny interes?
Po dłuższej przerwie Magda Gessler, ikona kulinarna powraca do Tarnowskich Gór, aby ocenić restaurację "Bistro czy Kapusty". Oczekiwania są wysokie... Jaki będzie finał?
Magda Gessler, niezastąpiona w roli kulinarnego detektywa, w ramach programu "Kuchenne rewolucje", odwiedziła Tarnowskie Góry, by zbadać restauracyjne obyczaje i standardy. Tym razem pod lupę wzięła czystość w restauracji "Art-smaku".
W najnowszym odcinku "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler odwiedza malownicze Tarnowskie Góry, gdzie restauracja Art-smaku stoi przed wyzwaniem przywrócenia smaku i renomy. Sylwia i Sebastian, niezwykli właściciele, pragnący odmienić swoje życie, nie spodziewali się jednak, że ich kulinarna przygoda nabierze takiego tempa. Czy kryzys wieku średniego naprawdę skłania do otwarcia restauracji?
W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza Tarnowskie Góry, aby pomóc restauracji "Art-smaku" stawić czoła kryzysowi. Czy kulinarny eksperyment Sebastiana, który zamienił kryzys wieku średniego na własny lokal, okaże się sukcesem?
Czy rewolucja w barze Eweliny przyniosła trwałe zmiany czy tylko chwilowy powiew optymizmu? Zobaczcie powrót Magdy Gessler do Kalinowca!
W najnowszym odcinku programu "Kuchenne rewolucje", Magda Gessler podjęła się niemałego wyzwania! Restauratorka pojawiła się w małej wsi Kalinowiec, gdzie właścicielka baru, Ewelina, zmagała się z kłopotami finansowymi i osobistymi. Jednakże, choć początki były trudne, kolacja finałowa przyniosła wreszcie oddech ulgi i radość.
Zimowy mroźny wiatr nie przeszkodził Magdzie Gessler w dotarciu do Kalinowca, niewielkiej wioski w sercu Mazowsza. Tam, w skromnym przydrożnym barze, właścicielka Ewelina stawiła czoła wielkim wyzwaniom – pustce, długom, bezdomności i kryzysowi finansowemu. Czy słynna restauratorka zdoła odmienić losy tego miejsca? Odpowiedź już niebawem w dziesiątym odcinku "Kuchennych Rewolucji"!
Po burzliwym, ale pełnym nadziei okresie przemian, restauracja "Jedz! Niebecz" w Myszęcinie poddaje się surowej ocenie Magdy Gessler. Po zakończeniu "Kuchennych rewolucji", właściciele restauracji, zainspirowani i wspierani przez restauratorkę, starają się utrzymać standardy i zasady, wprowadzone podczas przemian.
Magda Gessler, niekwestionowana ekspertka kulinarna, w ramach swojej misji przywracania blasku miejscom gastronomicznym, odwiedziła Gościniec w Myszęcinie. W trakcie degustacji zaskakujących dań miejscowej kuchni, restauratorka wyraziła swoje opinie z charakterystyczną szczerością.
W najnowszym, dziewiątym odcinku programu "Kuchenne rewolucje", widzowie będą świadkami emocjonującej walki o przetrwanie restauracji o staropolskiej nazwie Gościniec, położonej w malowniczej wsi Myszęcin. Od dwóch lat lokal ten, choć umiejscowiony blisko ruchliwej autostrady łączącej Poznań z Berlinem, z trudem przyciąga gości.
Sześć tygodni po burzliwych "Kuchennych rewolucjach", historia restauracji w Łodzi zdaje się nabierać nowego, nieoczekiwanego obrotu. Magda Gessler wróciła do miasta, aby ponownie spotkać się z właścicielami, jednak tym razem czekało ją gorzkie zaskoczenie.
Ósmy odcinek popularnego programu "Kuchenne rewolucje" okazał się prawdziwym rollercoasterem emocji zarówno dla widzów, jak i samej Magdy Gessler. Restauratorka musiała podjąć drastyczne kroki, gdyż sytuacja wydawała się nie do opanowania.
Pierwsza degustacja w "Świńskich Sprawkach" w Łodzi zakończyła się fiaskiem, gdy Magda Gessler została zaskoczona nie tylko niską jakością dań, ale także obecnością alkoholu w kuchni. Restauracja Marty i Tomasza poddana została brutalnej ocenie, pozostawiając restauratorkę przerażoną.
W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji" Marta i Tomek, właściciele Baru Świńskie Sprawki w Łodzi, stawiają czoła swoim największym wyzwaniom. Alkoholowy smutek partnera, nieregularne godziny otwarcia oraz kuchnia domagająca się remontu stawiają lokal na krawędzi upadku. Magda Gessler wkracza, gotowa na bezkompromisowe decyzje, aby przywrócić restauracji blask i przyszłość.
Czy właściciele baru "Mój Schaboszczak" wdrożyli w życie zasady przyjęte od Magdy Gessler? Jak potoczyły się ich losy? Zobaczcie fragment z 7. odcinka!
Zmiana nazwy na "Mój Schaboszczak" okazała się strzałem w dziesiątkę, otwierając drzwi do serca gości od samego wejścia. Nowy wystrój restauracji, nasycony ciepłymi barwami, natychmiastowo przykuł uwagę, tworząc atmosferę domowego ciepła i przytulności. Zobaczcie relację z finałowej kolacji!
W najnowszym odcinku "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler stawia czoła restauracyjnej katastrofie w Żninie, gdzie Ania i Tomasz, uwięzieni w "amerykańskim śnie" o kurczakach w panierce, toną w spirali długów, nieświadomi, że nie wszystko złoto, co się świeci.
W malowniczym Nowym Tomyślu, gdzie tradycja wikliniarstwa splata się z wykwintną kuchnią, zakończył się kolejny etap kulinarnej podróży Magdy Gessler. Zobaczcie, co wydarzyło się po powrocie restauratorki do "Bistro Koszyki". Czy właściciele zdadzą kulinarny egzamin?