Bartosz Pastuszak: Atlantyda (Przegrzebka z puree z gruszki, bekonowym chipsem i grillowanym pomidorkiem koktajlowym. Krewetka z sosem a’la, puree z oberbiby (kalarepy) i grillowany pomidorek)
Jak zrobić domowy "test smaku"? Świetna gra z przyjaciółmi i rodzinąTest smaku może być nie tylko towarzyską zabawą, ale także pouczającym doświadczeniem, które pobudza nasze zmysły, otwiera nas na nowe doznania i inspiruje do odkrywania nieznanych ścieżek smakowych. Czy jesteście gotowi na tę fascynującą podróż?
Ola Sopella: Lody z prażonych pistacji oraz limonki na tarcie maślanej z sosem malinowym oraz kremem waniliowym
Marta Kornacka: Łosoś z sosem curry, aromatycznym ryżem i sałatką z mango i awokado oraz smoothie bananowo-truskawkowe
Borys Kaszubowski: „Bowl Borysa” - Poke Bowl z Łososia, Mango, Awokado, Granatu i Cebuli Czerwonej z nasionami chia, podane na purée z bakłażana i z jajkiem sadzonym na oliwie**