Aleksandra Sopella: Dorsz na parze w cytrusach, na risotto paprykowym z karmelizowaną gruszką prażonymi pistacjami oraz oliwą bazyliową
Bartosz Pastuszak: Wymarzona wyspa (Łosoś w panierce z orzechów, ryż i sos beurre blanc, granat obok posypany)
Bartek Pastuszak: Tort taki jak ja (z kremem lemon curd, kremem biała czekolada z pistacją i żelka z czarnej porzeczki)
Zuza Gutkowska, Maja Klejnot: Bagietka z masłem ziołowym z figą , pastą z pieczonej papryki i pomidorów , smażoną wołowiną oraz ziołowym twarożkiem i kiełkami
Zuza Gutkowska, Maja Klejnot: Bajgiel z masłem, z suszonych pomidorów , guacamole z awokado i granatem, oraz z marynowaną cebulą i łososiem w sosie sojowym.
Martyna Niemiec, Dominik Moczydlany: Bajgle z guacamole, bekonem, jajkiem sadzonym i majonezem szczypiorkowym
Marta Kornacka, Mariusz Bogusławski: Bagietka z pesto z bazylii, karmelizowanymi pomidorkami, ceviche z łososia i orzeszkami pinii
Martyna Wzorek, Natalia Piasecka: Bagietka miodowo-ziołową ricottą i konfitowanymi pomidorami koktajlowymi