Agnieszka Radi–Sulikowska - Carpaccio z polędwicy wołowej na liściu botwiny z sosem truskawkowym i ciastkiem kurkowym
Maciek Koźlakowski - Smażony tuńczyk z sosem z limonki i bazylii, 3 rodzaje puree: z cukinii, marchewki i ziemniaków
Miłosz Wyrwicz - Tuńczyk w sezamie z jajkiem, winogronem, fasolką szparagową, z sosem z granatów i limonki
Magda Mierzwińska – Pierś z kaczki z rozmarynem, w sosie anyżowo- porzeczkowym, z ziemniaczanym puree i fasolką szparagową
Magda Mierzwińska – Comber z królika w sosie grzybowym, z wątróbką, makaronem i sałatą rzymską z kaparami
Agnieszka Radi –Sulikowska – Makaron z łososiem i cukinią, papryka faszerowana oliwkami, kaparami i ricottą
Basia Ritz - Steki z rostbefu w sosie porzeczkowym z kremowym puree z selera i smażoną, marynowaną cukinią
Michał Muskała – Zupa melonowo – miętowa z grejpfrutem oraz delicja waniliowa z truskawkami i borówkami
Maciek Koźlakowski - Krem z dyni z łososiem panierowanym w orzechach i z parmezanową grzanką z cukinii
Basia Ritz - Comber z królika w boczku z redukcja winno-miodowa z kaparami, podany z borowikami i lasagnetką z buraka
Agnieszka Radi-Sulikowska - Królik w sosie winno- cytrynowym z ziołami, podpłomykiem i duszoną sałatą rzymską
Jesienny burger wołowy z sosem dyniowym z chili i pieczonymi warzywamiHamburger nie musi być nudny! Udowodnił to kolejny Zwycięzca w naszym konkursie. Panu Dawidowi Mizerze serdecznie gratulujemy!
Zupa - krem z wędzonym karpiemOto pierwszy przepis konkursowy, który zachwycił nasze jury. Zupa - krem z wędzonym karpiem to zupełnie nowe, nieszablonowe podejście do tej ryby. Autorce przepisu serdecznie gratulujemy!