TVN online - oficjalna strona stacji TVN
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
WIĘCEJ
Program TV
Aktualności
Programy
The Traitors. Zdrajcy
You Can Dance
Mam Talent!
MasterChef Nastolatki
Kuchenne Rewolucje
Kuba Wojewódzki
Zróbmy sobie dom
Magda gotuje Internet
Mistrzowskie pojedynki. Eternal Glory
Niezwykłe Stany Prokopa
Milionerzy
Lego Masters
Seriale
Szpital św. Anny
Na Wspólnej
Detektywi
Gwiazdy
TVN7
Mówię wam!
TTV
Back to school
Zakup w ciemno
Gogglebox. Przed telewizorem
99 gra o wszystko
Filmy
Wywiady
Castingi
MAX
Bądź z nami bliżej na
Oglądaj na żądanie
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Książka przepisów
Grzegorz Bień: Ciastko sable/gruszka/zabaglione
Marek Pukas: Risotto z kurczakiem, cukinią i pomidorami
Anna Kawa – Kułyk: Kotlety jagnięce w panierce rydzowo-oscypkowej
Irena Skorek: Rolada śląska, kluski śląskie, modra kapusta z zołzą
Szymon Czerwiński: Lody kokosowo – limonowe
Joanna Studnicka:Wątróbka cielęca z konfiturą z cebuli
Szymon Czerwiński: Homar w pianie
Izabella Czyszczoń: Bombka czekoladowa
Bartosz Adamski: Pierś z kurczaka z chipsem z skóry
Sara Drabik-Kott: Uovo en Raviolo z masełkiem szałwiowym
Dominika Słowik: Kaczka w winie z sosem porzeczkowym, purée z bobu, z salsa buraczana
Bartosz Adamski:Cytrynowy sorbet jabłkowy z płatkami świeżego jabłka
Michał Fabiszewski: Polędwica a'la wellington z groszkowym purée
Szymon Czerwiński:Tatar z tuńczyka
Sylwia Ładyga: Polędwiczki w sosie "Szampańskim"
Damian Kordas:TATAR WOŁOWY Z MUSEM FOIE GRAS
Adam Kozanecki: Amur biały z rozmarynowymi porami i pomidorkami cherry
Adam Kozanecki: Stek z polędwicy cielęcej z szałwiowymi karmelizowanymi morelami
Damian Kordas: SARNA Z SOSEM GRZYBOWO- JAŁOWCOWYM
Adam Kozanecki: Tatar z okonia morskiego z mango
Adam Kozanecki: Coulis z malin i jeżyn
Adam Kozanecki: Chrzanowa chmurka bitej śmietany z wachlarzami kalarepki skropiona tymiankowym sosem
Damian Kordas: SANDACZ NA MAŚLE RAKOWYM Z SALSĄ Z OGÓRKA I GRUSZKI
Damian Kordas: SORBET JABŁKOWY Z PUDREM MIGDAŁOWYM I SOSEM KARMELOWYM
Adam Kozanecki: Stek z miecznika, z sałatką z kopru włoskieg
Damian Kordas: Cielęcina w drobiowym "demi glace", tatar z cukinii i palmy
Adam Kozanecki: Karkówka w sosie z salsą marchewkową, sałatka z grillowaną papryką
Damian Kordas: Tatar z łososia z awokado i ogórkiem
Klaudia Budny: Sałatka z homarem, Przegrzebki z grzybami shitake i sosem amerykański
Mateusz Nowak: Smażony czarny okoń, na potrawce z chińskiej kiełbaski
1
2
3
4
5
10
16
17
18
19
20
21
22
23
24
30
32
33
34
35
36