Kuchenne rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Warszawska "Karpielówka" skrywa wiele tajemnic... Poznaj bohaterów 2. odcinka

Kuchenne rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Warszawska "Karpielówka" skrywa wiele tajemnic... Poznaj bohaterów 2. odcinka
W drugim odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler wybiera się na warszawski Ursynów, właścicielowi restauracji "Karpielówka". Marcin, jak sam twierdzi, przejął restaurację 9 miesięcy temu i nie wiedział, jakie są koszty utrzymania lokalu. Miesięczne wydatki są na poziomie 100-110 tysięcy złotych, więc pomoc potrzebna jest od zaraz.
Kuchenne rewolucje
Kuchenne rewolucje

"Kuchenne rewolucje" w Warszawie - co wydarzy się w odcinku?

W drugim odcinku Magda Gessler odwiedzi prowadzoną przez Marcina warszawską „Karpielówkę”, wpisaną od wielu lat w krajobraz wielkomiejskiego Ursynowa. Choć restauracja jakby żywcem przeniesiona z Podhala i kusząca mieszkańców stolicy góralskim jadłem, ze szczytu jednak najwyraźniej spadła i w ostatnim geście rozpaczy wysłała do Magdy Gessler sygnał „mayday” lub inaczej mówiąc „SOS” i bynajmniej nie chodziło w nim o sos.

Choć rzeczywiście atmosfera się „zagęści”, a wszyscy będą nie w sosie. Rewolucja nabierze iście zawrotnego tempa, z jakim potrafi wiać halny, problemy pojawiać się będą nieoczekiwanie, jeden pod drugim, jak skrywane w rosyjskich babuszkach, a i kiedy wydawać się będzie, że wszystko już jasne, okaże się to zaledwie wierzchołkiem góry lodowej.

Kuchenne rewolucje - gdzie pojawi się Magda Gessler w nowym sezonie?

Po ponad czternastu latach kulinarnych podróży po Polsce, Magda Gessler nadal udowadnia, że nie boi się nowych wyzwań, odkrywając ciemne strony gastronomii. W nowym sezonie słynna restauratorka podejmie się rewolucji między innymi w barze "Chicken Go" w Żninie, pizzerii „Świńskie sprawki” w Łodzi, czy znanemu z kuchni meksykańskiej lokalowi „Don Martinez” w Rybniku. Ekipa programu odwiedzi też Bydgoszcz, Nowy Targ, Myszęcin oraz Nowy Tomyśl. To będzie wiosna pełna wyzwań!

Oglądaj Kuchenne rewolucje w PLAYER.PL

Czytaj też:

Autor: Paweł Kopała

podziel się:

Pozostałe wiadomości