Magda Gessler odwiedziła warszawskie Bistro Rozmaryn, gdzie od razu napotkała problemy – od gorącego wnętrza po niezadbany ogródek. Przeprowadzona degustacja dań przyniosła surowe oceny, w tym niezapomniane komentarze o „kluchach z rosołem” i sosie „w konsystencji jak flegma”. Tylko jedno danie zdobyło jej uznanie. Jakie są dalsze losy restauracji na Bemowie?
Już w czwartek, 14 listopada o 21:30, widzowie TVN będą mogli zobaczyć 11. odcinek 29. sezonu popularnego programu
W pierwszym odcinku nowego sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedziła warszawską pizzerię „Piccownia”, prowadzoną przez dwóch przyjaciół – Pawła i Radka. Lokal, który miał przyciągać klientów wyśmienitą pizzą z pieca opalanego drewnem, okazał się dla restauratorki sporym wyzwaniem. Jak oceniła smak serwowanych dań?
Już w czwartek, 5 września, na antenie TVN oraz na platformie Max, rozpocznie się długo oczekiwany 29. sezon "Kuchennych rewolucji". Pierwszy odcinek zabierze nas na warszawską Wolę, gdzie dwóch przyjaciół - Paweł i Radek - postanowiło spełnić marzenie o własnej pizzerii. Co skłoniło ich do podjęcia wyzwania, jakie przeszkody napotkali na drodze i z jaką pomocą przyszła Magda Gessler? Poznajmy bliżej bohaterów tego odcinka!
W środę o 16:35 na antenie TVN odbędzie się powtórka dziesiątego odcinka dwudziestego sezonu "Kuchennych rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedzi Warszawę, gdzie niedoszły lekarz — Bikram, prowadzi tajską restaurację.
Adrian i Kasia, młoda para z wielkimi marzeniami, stanęli w obliczu finansowego kryzysu prowadząc "Bistro Tarchomin". Dzięki interwencji Magdy Gessler, ich restauracja przechodzi metamorfozę i staje się "Viva Ibiza". Czy nowa odsłona lokalu przyciągnie mieszkańców Warszawy i odmieni ich los?
City break w Warszawie? Dlaczego nie! Warszawa to miasto, które może zachwycić i wciągnąć. Nowoczesna stolica europejska z bogatą historią, gdzie współczesność przenika się z przeszłością. Jak zaplanować wyjazd do stolicy i co warto zobaczyć, jeśli jeszcze nigdy nie odwiedziałeś/aś Warszawy? Odkryj to fascynujące miasto!
Gruzińska restauracja "Mada", prowadzona przez Vasila i Martę, w warszawskim Miasteczku Wilanów, borykała się z poważnymi problemami finansowymi. Właściciele, zdesperowani brakiem klientów, poprosili o pomoc Magdę Gessler. Dzięki "Kuchennym rewolucjom" restauracja zyskała nowe życie i dziś cieszy się dużą popularnością.
W drugim odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler wybiera się na warszawski Ursynów, właścicielowi restauracji "Karpielówka". Marcin, jak sam twierdzi, przejął restaurację 9 miesięcy temu i nie wiedział, jakie są koszty utrzymania lokalu. Miesięczne wydatki są na poziomie 100-110 tysięcy złotych, więc pomoc potrzebna jest od zaraz.