Magda Gessler przemierza całą Polskę w celu ratowania upadających restauracji. W "Kuchennych rewolucjach" pomogła już wielu właścicielom lokali. Przypominamy, jakie restauracje wzięły udział w "Kuchennych rewolucjach" we Wrocławiu. Jak dziś radzą sobie "Przystanek Wrocek", "Bistro Sama Rozkosz", "Steak i Lobster" i "Pyszne Korzenie"?
W 4. odcinku programu ''Kuchenne rewolucje'' restauracja w Sierpowie stała na krawędzi upadku – problemy finansowe, znikające oszczędności i widmo utraty lokalu zagrażały przyszłości rodzinnego interesu właścicieli, Blanki i Kamila. W obliczu kryzysu, do akcji wkroczyła Magda Gessler, by przeprowadzić rewolucję, która miała ocalić ich marzenia. Czy "PYZA W SOSIE przy szosie'' – nowa nazwa lokalu – okaże się kluczem do sukcesu? Zobaczcie powrót restauratorki!
Po przemianach, które przeszło ''Bistro Zalewajka'', kluczową rolę w restauracji zaczęły odgrywać dwie niezwykłe kucharki: Anna i Małgorzata. Obie przez lata były integralną częścią zespołu, ale ich talent i poświęcenie nie były dostrzegane przez wielu. To Magda Gessler zauważyła ich potencjał, oferując im możliwość zostania twarzą restauracji. To była dla nich ogromna niespodzianka.
Degustacja w "Bistro Zalewajka" pełna była niespodzianek! Magda Gessler spróbowała pierogów, cepelinów i placków, ale nie wszystkie dania przypadły jej do gustu. Niektóre potrawy były gotowane zbyt długo, inne miały problem z jakością składników. Jednak najgorszym błędem okazało się użycie... frytury. Czy wśród serwowanych smaków znalazło się coś, co zachwyciło restauratorkę? A może kuchnię czeka prawdziwa rewolucja? Zobacz fragment wideo!
W 4. odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler trafia do Sierpowa, gdzie właściciele "Bistro Zalewajka" znaleźli się w dramatycznej sytuacji. Restauracja nie tylko przynosi straty, ale także grozi jej zamknięcie z powodu problemów z wynajmem lokalu. Czy Blanka i Kamil zdołają uratować swój biznes? A może jedynym rozwiązaniem będzie przeprowadzka? Odpowiedzi szuka sama Magda Gessler!
Magda Gessler jest prawdziwą gwiazdą w świecie kulinariów. Restauratorka jest również jurorką w programie "MasterChef", w którym spotkała się z szefem kuchni Przemysławem Klimą. Okazało się, że mężczyzna zyskał jej zaufanie. Zobaczcie w naszym materiale wideo, co Magda Gessler powiedziała o kucharzu.
Magda Gessler w rozmowie z serwisem tvn.pl opowiedziała o tym, czego nie jest w stanie pokazać kamera widzom programu "Kuchenne rewolucje". Słynna restauratorka podkreśliła, że za pomocą telewizji nie da się przekazać zapachów ani często skomplikowanego procesu powstawania niektórych dań. Co jeszcze powiedziała?
27 lutego na antenie TVN zadebiutował jubileuszowy, 30. już sezon kultowego programu "Kuchenne rewolucje" z Magdą Gessler. Tym razem w nowym paśmie - o godz. 20:50. Po emisji trzech premierowych odcinków show daje stacji pozycję zdecydowanego lidera w grupie docelowej (20-54), a ostatni odcinek obejrzało ponad 1,1 mln widzów!
"Bistro Gęsiarka" przeszło kulinarną rewolucję pod czujnym okiem Magdy Gessler. Restauratorka powróciła po czterech tygodniach, by ocenić, czy wprowadzono jej zalecenia i czy dania rzeczywiście smakują lepiej. Jak wypadła gęsina i czy udało się spełnić oczekiwania? Zobacz wideo!
Inspekcja kuchni to jeden z najważniejszych momentów w "Kuchennych rewolucjach". Magda Gessler nie oszczędza nikogo, a jej ocena czystości może przesądzić o losie restauracji. Tym razem jednak było inaczej – zanim restauratorka zajrzała w każdy kąt, kazała wszystkim opuścić kuchnię. Co odkryła, gdy została w niej sama?
Magda Gessler kontynuuje swoją kulinarną misję w Koronowie, gdzie w ramach "Kuchennych rewolucji" ocenia dania serwowane w restauracji "Nasze smaki". Już przy pierwszych próbach degustacji pojawiają się problemy – od braku pieczywa, przez przesadnie eksperymentalne smaki, aż po gęś, której nie da się przeżuć. Jakie błędy wytknie tym razem?
Magda Gessler świętuje 15-lecie "Kuchennych rewolucji". Królowa polskiej gastronomii przez 30 sezonów pomogła setkom restauratorów z całego kraju, a teraz sama zdradziła, co najchętniej wkłada na swój talerz. Co Magda Gessler lubi jeść, a co nie trafia w jej gusta? Jedna odpowiedź może was zaskoczyć.
W 3. odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza Koronowo, gdzie 26-letni Mike prowadzi restaurację "Nasze smaki". Ambitna szefowa kuchni Daria wierzy, że jej potrawy są wykwintne, ale Magda Gessler ma na ten temat inne zdanie. W kuchni dochodzi do ostrej wymiany zdań, a gwiazda programu nie owija w bawełnę. Czy restauracja ma szansę na sukces, czy też czeka ją bolesna prawda? Zobacz wideo!
Po intensywnych zmianach i tygodniach ciężkiej pracy Magda Gessler powraca do restauracji z nową nazwą ''Jedz i Bas(z)ta'' w Świdnicy, aby sprawdzić efekty przeprowadzonych rewolucji. Na miejscu czekało na nią jednak ogromne zaskoczenie – zamiast tętniącego życiem lokalu, zastaje tylko właściciela, Kubę, który informuje ją, że restauracja została zamknięta.
Tajemnice Baszty w Świdnicy w końcu wychodzą na jaw! W 2. odcinku 30. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler konfrontuje Kubę z jego zatajoną przeszłością. Kiedy na miejscu pojawia się nieoczekiwany gość z dokumentami, sytuacja przybiera dramatyczny obrót. Czy restaurator będzie w stanie naprawić swoje błędy?
Restauracja ''Baszta'' w Świdnicy to miejsce, które miało łączyć pasję właściciela do gastronomii z jego barmańskim doświadczeniem. Niestety, zamiast kulinarnego sukcesu, lokal od ponad dwóch lat zmaga się z problemami – brakiem gości, niestabilnym zespołem i kłopotami finansowymi. Kiedy Magda Gessler przekracza progi restauracji, od razu wyczuwa, że coś tu nie gra. Jej przeczucia szybko znajdują potwierdzenie w serwowanych daniach.
Po emocjonujących zmianach w ''Schabie w Panierce'' restauracja przeszła prawdziwą metamorfozę. Magda Gessler wróciła, by ocenić efekty rewolucji, a jej opinia była jednoznaczna: restauracja już z nową nazwą "Zajazd Polskie Drogi" to miejsce, które zdecydowanie zasługuje na uwagę!
Magda Gessler po raz kolejny wkracza do restauracji, gdzie ogromne porcje i tradycyjna kuchnia miały zapewnić sukces. Jednak w ''Schabie w Panierce'' w Borysławicach, mimo precyzyjnie ustalonych gramatur przypraw, goście omijają lokal szerokim łukiem. W pierwszym odcinku nowego sezonu ''Kuchennych rewolucji'' restauratorka nie tylko sprawdza smak potraw, ale również szuka odpowiedzi na pytanie, gdzie tkwi problem. Czy standaryzacja przepisów zdominuje prawdziwy smak, czy może to właśnie on będzie kluczem do ocalenia restauracji?
W 1. odcinku 30. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza restaurację Schab w Panierce. Właściciel, choć pojawia się w lokalu raz w miesiącu, ma jasno określone zasady: "Nie 310 gramów, tylko 300". Czy restrykcyjna standaryzacja smaków i rosnące koszty prowadzenia lokalu to przepis na sukces, czy raczej prosta droga do upadku? Zobacz wideo!
Bartek Jędrzejak postanowił świętować tłusty czwartek w towarzystwie Magdy Gessler. Restauratorka rozdawała na ulicy Warszawy pączki własnej roboty! Zobaczcie relację z wydarzenia w naszym specjalnym materiale wideo.
W 1. odcinku 30. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler natrafiła na szokujący błąd w menu restauracji "Schab w Panierce". Danie "Mega schab" wcale nie waży kilograma! Goście, przekonani, że dostają wielką porcję mięsa, otrzymują… jedynie 360 gramów. Gessler nie kryła oburzenia. Zobacz fragment wideo!
Magda Gessler wraca w wielkim stylu! "Kuchenne rewolucje" obchodzą 15-lecie i wkraczają w 30. sezon, który zapowiada się niezwykle emocjonująco. Już od 27 lutego widzowie będą mogli śledzić nowe kulinarne wyzwania i dramatyczne przemiany restauracji w całej Polsce. Ten sezon będzie wyjątkowy – program dotrze do historycznego momentu, czyli 400. odcinka! Jakie historie czekają na nas w jubileuszowej serii?
Izabella Krzan była gościem 8. odcinka "Magda gotuje Internet"! Miss Polonia opowiedziała Magdzie Gessler o tym, jak radzi sobie z hejtem dotyczącym wyglądu, jak buduje pewność siebie oraz o niezwykle bliskiej relacji z mamą. Było wzruszająco, szczerze i… bardzo smacznie, bo panie wspólnie przygotowały nietypową sałatkę z leśnych grzybów z ostrym chrzanem wasabi!
Izabella Krzan będzie gościem 8. odcinka "Magda gotuje Internet"! Miss Polonia szczerze opowie Magdzie Gessler o hejcie dotyczącym jej wyglądu i o tym, jak nauczyła się z niego nie przejmować. W rozmowie nie zabraknie szczerych wyznań i pewności siebie, a w kuchni – kolorowej sałatki z leśnych grzybów i ostrym wasabi! Oglądaj 23 lutego o 11:20 w TVN i na player.pl! Zobacz fragment wideo!
W Czechowicach-Dziedzicach restaurację otworzył Krystian. Przez wiele lat pracował poza granicami Polski, toteż zdecydował się nazwać lokal Irlandia. Ku zaskoczeniu wszystkich, w menu znaleźć można było... kuchnię włoską. Restauracja nie przynosiła dochodów, toteż niezbędna była pomoc Magdy Gessler. Sprawdź, co działo się w 1. odcinku 25. sezonu "Kuchennych rewolucji".
Izabella Krzan będzie gościem 8. odcinka "Magda gotuje Internet"! Miss Polonia szczerze opowie Magdzie Gessler o wyjątkowej relacji z mamą, która jest jej największym wsparciem. W rozmowie nie zabraknie emocji i wzruszeń, a w kuchni panie przygotują kolorową sałatkę z leśnych grzybów i ostrym wasabi! Oglądaj 23 lutego o 11:20 w TVN i na player.pl!
Izabella Krzan będzie gościem ostatniego odcinka "Magda gotuje Internet"! Miss Polonia opowie Magdzie Gessler, jak udział w konkursie piękności wpłynął na jej pewność siebie oraz jak radzi sobie z hejtem dotyczącym jej związku. W szczerej rozmowie nie zabraknie tematów prywatnych i kulinarnych eksperymentów – panie wspólnie przygotują kolorową sałatkę z leśnych grzybów i ostrym wasabi! Zobacz fragment wideo!
"Kuchenne rewolucje" zawitały do Jawora. W 23. sezonie show Magda Gessler została zaproszona do restauracji o dumnej nazwie Magnolia. Przez 18 lat lokal prowadziła Dorota, która spędzała w nim całe dnie. To nie przekładało się jednak na liczbę gości. Co robiła źle? Na to pytanie pomogła jej odpowiedzieć Magda Gessler. Jak potoczyły się "Kuchenne rewolucje" i czy restauracja Kulinarna Fabryka Smaku przetrwała?
Magda Gessler nie tylko zmienia restauracje, ale też pamięta o ludziach, których spotyka na swojej drodze. Tym razem prowadząca "Kuchenne rewolucje" postanowiła nagłośnić zbiórkę na leczenie Inez, młodej kelnerki z restauracji "Wilniuk". 18-latka zmaga się z groźną chorobą i potrzebuje wsparcia finansowego. Sprawdź, jak możesz pomóc!
Jak wiadomo, bardzo często Magda Gessler przybywa z odsieczą do tych, dla których jest ostatnią deską ratunku. Czy tak było i tym razem? W 23. sezonie "Kuchenne rewolucje" zawitały do Żyrardowa. W samym centrum miejscowości znajdował się lokal o nazwie Cafe Filiżanka. I choć nazwa wskazywałaby na to, że gość zje tu dobry sernik i wypije smaczną kawę — nic bardziej mylnego. Jak potoczyły się "Kuchenne rewolucje" w Cafe Filiżanka i czy lokal przetrwał?