"Kuchenne rewolucje" - wywiad z Magdą Gessler
Dla Magdy Gessler, legendy polskiej kuchni, tajemnica doskonałej restauracji tkwi w sercu i umyśle tych, którzy ją prowadzą. Magda z niezwykłą szczerością wyznaje, że restaurator powinien mieć trzy kluczowe cechy: "empatia, genialne poczucie smaku i organizacja". To właśnie te cechy sprawiają, że restauracja staje się miejscem, które nie tylko serwuje wyborne dania, ale także oferuje niezapomniane doświadczenia kulinarne. Z kolei dobry kucharz "powinien mieć pasję, lubić jeść, kochać ludzi, znać się na produktach i na regionie, w którym żyje!".
Magda Gessler, poprzez swoje doświadczenie i pasję, inspiruje nie tylko miłośników kuchni, ale także przyszłych restauratorów i kucharzy.
Oglądaj "Kuchenne rewolucje" w Player.pl
"Kuchenne rewolucje" - zgłoś się na casting do programu!
Nowe pomysły, smaki, wystrój lokali, a przede wszystkim rewolucja w życiu właścicieli upadających lokali. Nieustraszona Magda Gessler przybędzie na ratunek do Twojego baru, restauracji i pomoże Ci zacząć od nowa, dzieląc się swoim kilkudziesięcioletnim doświadczeniem.
Takiej szansy po prostu nie można zmarnować. Nie trać czasu i wypełnij formularz.
Czytaj też:
Autor: Kinga Rysula