Magda Gessler, niekwestionowana królowa polskiej gastronomii, po raz kolejny weszła na teren kulinarnej bitwy, by pomóc restauracji w Górkach Wielkich wydostać się z trudnej sytuacji. Co wydarzyło się w nowym sezonie? Zobaczcie sami!
Finalna kolacja, która odbyła się w Górkach Wielkich, była kulminacyjnym momentem całego odcinka. Znana restauratorka przyjęła wyzwanie, by odmienić kuchnię i atmosferę tego miejsca, a także zaprezentować nowe menu! Zobaczcie fragment odcinka!
Po ośmiu latach w skromnym lokalu, właściciele postanowili się przenieść do znacznie większej karczmy. Chociaż przestronność kusi, to wiąże się z ogromnymi kosztami, które stawiają pod znakiem zapytania przyszłość miejsca. Czy jednym z powodów braku gości będzie zła kuchnia?
W 4. odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler wybierze się do Górek Wielkich. Znana restauratorka postara pomóc się Michałowi i jego żonie! Sprawdź przedpremierowy fragment odcinka!
Plan programu "Kuchenne rewolucje" to miejsce, gdzie rozgrywają się niesamowite kulinarne metamorfozy. To ekscytująca podróż w świat restauracji, smaku i emocji. Za kulisami kryje się nie tylko pasja do gotowania, ale także miłość do pomagania innym. To miejsce, gdzie gastronomia staje się narzędziem do przemiany i inspiracji.
Trzeci odcinek to emocjonujący proces przekształcania restauracji, w którym nie chodzi tylko o kuchnię, ale także o przekaz i historię. Młody chłopak z Ukrainy nauczył się, że kuchnia może być nie tylko źródłem smaku, ale także narzędziem do opowiadania swojej historii i dzielenia się nią z innymi.
Daniel, właściciel baru mlecznego w Warszawie opowiedział Magdzie Gessler o swojej burzliwej przeszłości. Przeszedł przez trudne chwile i wyzwania w Ukrainie, zanim postanowił zbudować nowe życie w Polsce. Jego przygoda z restauracją zaczęła się od zera, ale nie brakowało mu pasji i determinacji. Zobaczcie fragment z 3. odcinka!
W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji", Magda Gessler spotkała niezwykłego młodego chłopaka z Ukrainy, który przeżył więcej niż wiele osób w swoim wieku. Jego historia to nie tylko opowieść o przetrwaniu, ale także o odnalezieniu sensu życia w kuchni. To spotkanie przyniosło nie tylko zmiany w restauracji, ale i w życiu samego młodego przedsiębiorcy.
W Warszawie można wybierać. W Warszawie naprawdę jest gdzie zjeść. Ale i w Warszawie są tacy, którym z jakiegoś powodu gastronomiczny biznes po prostu nie idzie! Zatem i w stolicy konieczna jest czasem rewolucja
W drugim odcinku "Kuchennych rewolucji" widzowie mogli ponownie zobaczyć Magdę Gessler w akcji. Znana i ceniona restauratorka przyjechała do miejscowości Przędzel, gotowa rzucić wyzwanie trudnościom i podjąć się odbudowy restauracji "Dwa koguty"! Jak wypadła finałowa kolacja?
Jednym z kluczowych momentów odcinka była rozmowa z właścicielem restauracji, Maćkiem. Czy przyjmie krytykę od Magdy Gessler? Zobaczcie fragment z 2. odcinka!
Potężne długi sprawiły, że ostatnią deską ratunku dla Sebastiana jest przyjazd Magdy Gessler do jego restauracji. Czy restauratorka zdoła pomóc właścicielowi "Cooking and events"?
Magda Gessler po raz kolejny rusza w drogę po kulinarnej mapie Polski. W 1. odcinku nowego sezonu trafiła do restauracji "Cooking and events" na Kaszubach!
Wracamy do Gdańska, gdzie swoją restaurację prowadzą Agnieszka i Irek. Czy program "Kuchenne rewolucje" odmienił ich życie? Czy "Tawerna Dominikańska" nadal cieszy się dużą popularnością wśród ludzi? Sprawdźmy!
To już 5. odcinek programu "Idziemy do kuchni"! Tym razem wybraliśmy się do województwa pomorskiego, a dokładniej - do Straszyna! Co zastaliśmy na miejscu? Sprawdźcie sami!
W 4. odcinku programu "Idziemy do kuchni" zabieramy Was do restauracji "Zajazd pod Kłobukiem" położonej w malowniczych Małdytach. Wraz z wyzwaniem w postaci udziału w programie "Kuchenne rewolucje", restauratorzy zdecydowali się na ryzykowną, ale odważną decyzję poddania się przemianom. Czy kontynuują zmiany wprowadzone przez Magdę Gessler? Zobaczcie sami!
Nowe pomysły, smaki, wystrój lokali, a przede wszystkim rewolucja w życiu właścicieli upadających lokali. Jesienią nieustraszona Magda Gessler przybędzie na ratunek do baru „Pierożek” w Grudziądzu, karczmy „Dziupla u wuja” w Górkach Wielkich, zajazdu „Dwa Koguty’ w Przędzelu, czy restauracji „Pod orzechem” w Bytomiu. Królowa polskiej gastronomii dotrze w każdy zakamarek Polski, ratując gastronomiczne biznesy. Czy „Kuchenne rewolucje” przyniosą bohaterom upragniony sukces?
Kętrzyn, urokliwe miasteczko w północno-wschodniej Polsce, było świadkiem intensywnych kulinarnych zmian, gdy do miasta zawitała znana restauratorka, Magda Gessler. Jak ten czas wspominają właściciele restauracji "Zajazd pod Zamkiem"? Posłuchajcie!
Mamy dobrą wiadomość dla wielbicieli programu "Kuchenne rewolucje" - wracamy do najbardziej zapamiętanych kulinarnych przemian w Polsce! Skupimy się na restauracjach, które wcześniej przeszły metamorfozę dzięki Magdzie Gessler, a teraz mogą cieszyć się ogromną popularnością! W pierwszym odcinku zabieramy Was do Elbląga!
"Kuchenne rewolucje" to jeden z najbardziej popularnych programów telewizyjnych związanych z kulinariami. Podczas oglądania tego emocjonującego show, widzowie są świadkami metamorfozy, jaką przechodzą te restauracje, zarówno w kwestii menu, jak i samej atmosfery.
Kuchenne rewolucje to polski program rozrywkowy, emitowany od 2010 roku w telewizji TVN, gdzie oglądany jest średnio przez 2 miliony Polaków. Prowadzi go niezwykle charyzmatyczna i zabójczo skuteczna ikona polskiej gastronomii — Magda Gessler.