Zobaczcie, co wydarzyło się w 7. odcinku programu! Jak wypadła finalna kolacja? Czy "kuchenne rewolucje" zakończyły się sukcesem? Sprawdźcie materiał wideo!
Zobaczcie, co wydarzyło się w 6. odcinku programu! Jak wypadła finalna kolacja? Czy "kuchenne rewolucje" zakończą się sukcesem? Sprawdźcie materiał wideo!
Szybko okazało się, że właścicielka restauracji "Pod Dębami" nie tylko potrzebuje wsparcia w prowadzeniu restauracji, ale również w rozwiązywaniu problemów rodzinnych! Co zrobi Magda Gessler? Zobaczcie sami!
Komorniki to pięciotysięczna wieś leżąca w Wielkopolsce. W okolicy przecinanej przez ruchliwe drogi i sąsiadującej bezpośrednio ze stolicą regionu Poznaniem, karczmę „Pod Dębami” prowadzi Elżbieta. Właścicielka to niezwykła kobieta, pełna pasji i determinacji, która mimo wielu przeciwności losu nie poddaje się i walczy o swoje marzenia. Elżbieta to prawdziwa bohaterka, która myśli o wszystkich, ale nie o sobie.
Zobaczcie, co wydarzyło się w 5. odcinku programu! Jak wypadła finalna kolacja? Czy "kuchenne rewolucje" zakończą się sukcesem? Sprawdźcie materiał wideo!
Magda Gessler odwiedziła hotel i restaurację "Witnica". Z jakimi problemami borykają się młodzi właściciele? Dlaczego nie ma gości? Zobaczcie, co odkryła restauratorka!
Jak Magda Gessler oceniła dania w witnickim lokalu? Czy restauratorce uda się postawić na nogi biznes i uratować małżeństwo właścicieli? Zobaczcie fragment z 5. odcinka!
Witnica to kilkutysięczna miejscowość położona na zachód od Gorzowa Wielkopolskiego, niedaleko granicy z Niemcami. W centrum miasteczka restaurację wraz z hotelem o nazwie „Witnica” dwa lata temu przejęło małżeństwo - Kamila i Patryk. Poznajcie ich historię!
Przed nami 4. odcinek "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler przyjedzie do Wrocławia żeby pomóc Andrzejowi w restauracji "Centrum Gastronomiczne Margaret".
Zdarza się, że przez cały dzień w „Vis a Vis” nie pojawi się ani jeden klient. Na szczęście pojawił się gość specjalny, Magda Gessler. Czy rewolucja w mieście samolotów, zabierze restauratorów z piekła długów do nieba sukcesu? Jakim plan ma na to miejsce Magda Gessler?
Najstarsze wzmianki o Mielcu pochodzą z wieków średnich, ale sławę przyniosły mu otwarte w okresie międzywojennym i - wciąż działające - zakłady lotnicze. Magda, wspierana przez męża Piotra i dorosłą córkę Aleksandrę, jest tu właścicielką restauracji „Vis a Vis”. Całe swoje dorosłe życie pomagała mężowi prowadzić warsztat samochodowy. Po cichu marzyła jednak o własnej restauracji. Gdy nadarzyła się okazja, namówiła rodzinę na kupno mieleckiego lokalu gastronomicznego. Tyle, że spełnienie tego marzenia miało bardzo wysoką cenę... Zobaczcie fragment 3. odcinka!
Jak mówi właściciel, najgorszą rzeczą dla restauratora jest oglądanie sali, która świeci pustkami. Brak klientów powoduje, że właściciele przez cały czas dokładają do interesu. Niestety długi zaczęli spłacać kolejnymi pożyczkami, co spowodowało, że Robert podjął decyzję o zamknięciu lokalu. Agata postanowiła się nie poddawać i w tajemnicy przed Robertem napisała prośbę o pomoc do Magdy Gessler.
Biedrusko to wieś leżąca ledwie kilkanaście kilometrów od centrum Poznania. Natrafić tu można na zabytkowy pałac, na panteon Powstania Wielkopolskiego, a po sąsiedzku na poligon. Militarny charakter ma też lokal prowadzony przez Agatę i Roberta. Restauracja nosi bowiem nazwę „Czterej Pancerni”. Lokal w Biedrusku od zawsze był marzeniem Roberta, niestety marzenie zamieniło się w nieustającą walkę o gościa, którego i tak nie ma
Magda Gessler już od trzynastu lat udowadnia, że nie boi się nowych wyzwań. Wiosenna edycja ponownie zaskoczy królową polskiej kuchni, która dotrze w każdy zakamarek Polski, ratując gastronomiczne biznesy. Czy i tym razem sprosta nowym wyzwaniom?