Beata Śniechowska:Carpaccio z kaczki na gołąbkach z botwiny, kaszy jęczmiennej i żurawiny w sosie chrzanowym
Maria Ożga: Rolada z suma faszerowana marchewką, selerem i porem, na warzywach z miodowo-cytrynowym dressingiem
Charles Daigneault: Roladki z cukinii faszerowane kozim serem, rodzynkami, orzechami włoskimi oraz purée z bakłażana
Daniel Hucik: Sandacz smażony, puree z selera, pietruszki i szparagów zielonych , sos cukiniowo-śmiatanowy
Charles Daigneault: Filet z łososia, krewetki, sałatka z selera naciowego, cukinii i pomidora, sos winno-krewetkowy
Beata Śniechowska: Polędwiczki wieprzowe w ziołach z kuskusem, pieczonymi warzywami i serem halloumi”
Leszek Wodnicki: Zupa rybna z serkiem marscarpone z ravioli faszerowanym łodygami szparagów i parmezanem