"Kuchenne rewolucje" - jak goście ocenili nowe dania w barze "Mój Schaboszczak"?
Rozpoczynając kolację, goście zostali zaskoczeni wyrafinowanym połączeniem w nowej sałatce lokalu: ser, mortadela i metka łososiowa dodały niezwykłych smaków. Nie sposób nie zauważyć, że kuchnia w barze "Mój Schaboszczak" stawia na zaskakujące kombinacje i dbałość o detale.
To niesamowite połączenie (...) Ja chcę jeszcze!
Zupa gulaszowa, gęsta i aromatyczna, wzbudziła zachwyt wśród zebranych gości.
Gulaszowa - rewelacja! Smaki dobrane - super! Dla mnie raj!
Największe wrażenie jednak zrobiły schabowe – olbrzymie, imponujące i smakowite. Goście byli zaskoczeni ich rozmiarem i intensywnością smaku, opisując je jako prawdziwą petardę kulinarną!
Moje kubki smakowe oszalały! Schabowy - petarda!
Na zakończenie - deser w postaci makowca zasmakował wszystkim. Płynąca z niego wyjątkowa słodycz, wzbogacona nutą ciepłych bakalii, podkreśliła talent kucharzy restauracji do łączenia tradycji z nowoczesnością.
Właściciele, Ania i Tomasz udowodnili, że marzenie o restauracyjnym sukcesie może stać się rzeczywistością, jeśli tylko włoży się w to serce, pasję i odrobinę odwagi.
Oglądaj "Kuchenne rewolucje" w Player.pl
"Kuchenne rewolucje" - gdzie pojawi się Magda Gessler w nowym sezonie?
Po ponad czternastu latach kulinarnych podróży po Polsce, Magda Gessler nadal udowadnia, że nie boi się nowych wyzwań, odkrywając ciemne strony gastronomii. W nowym sezonie słynna restauratorka podejmie się rewolucji między innymi w barze "Chicken Go" w Żninie czy pizzerii „Świńskie sprawki” w Łodzi. Ekipa programu odwiedzi też Bydgoszcz, Nowy Targ i Myszęcin.
Czytaj też:
Autor: Kinga Rysula