Daniel, właściciel baru mlecznego w Warszawie opowiedział Magdzie Gessler o swojej burzliwej przeszłości. Przeszedł przez trudne chwile i wyzwania w Ukrainie, zanim postanowił zbudować nowe życie w Polsce. Jego przygoda z restauracją zaczęła się od zera, ale nie brakowało mu pasji i determinacji. Zobaczcie fragment z 3. odcinka!
Oglądaj "Kuchenne rewolucje" w player.pl
Kuchenne rewolucje: Odcinek 3
Daniel swój bar mleczny prowadzi w centrum Mokotowa. Wydawać by się mogło, że to miejsce wymarzone, ale … No właśnie… jak zarobić kiedy chce być się i dobrym, i uczciwym, i karmić ludzi tanio, a jeszcze do tego w niewielkim lokalu.
Nie jedynie miejsce, ale i właściciel będzie tutaj twardym orzechem do zgryzienia i jednocześnie ludzką historią, w którą momentami aż trudno uwierzyć. Zwłaszcza jeśli ten, kto ją opowiada ma zaledwie 22 lata. To będzie rewolucja nie tylko na talerzu, ale i w sercach, i w umysłach. A w jej centrum znajdzie się wiele problemów współczesnego świata.