TVN online - oficjalna strona stacji TVN
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
WIĘCEJ
Program TV
Aktualności
Programy
The Traitors. Zdrajcy
Czas na show. Drag Me Out
Pokonaj mnie, jeśli potrafisz
Mam Talent
Milionerzy
MasterChef Nastolatki
Kuchenne Rewolucje
Kuba Wojewódzki
Niezwykłe Stany Prokopa
Autentyczni
Seriale
Na Wspólnej
Detektywi
Camera Cafe. Nowe parzenie
Odwilż
Klara
Szadź
Skazana
Kanały
Castingi
Gwiazdy
Sklep TVN
Bądź z nami bliżej na
Oglądaj na żądanie
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Książka przepisów
Kamil Czerwiak: Ziołowy antrykot wołowy
Sławomir Sobański: Dorada w skorupce solnej z duszonym porem w białym winie
Grzegorz Bień: Ciastko sable/gruszka/zabaglione
Marek Pukas: Risotto z kurczakiem, cukinią i pomidorami
Anna Kawa – Kułyk: Kotlety jagnięce w panierce rydzowo-oscypkowej
Irena Skorek: Rolada śląska, kluski śląskie, modra kapusta z zołzą
Szymon Czerwiński: Lody kokosowo – limonowe
Joanna Studnicka:Wątróbka cielęca z konfiturą z cebuli
Szymon Czerwiński: Homar w pianie
Izabella Czyszczoń: Bombka czekoladowa
Bartosz Adamski: Pierś z kurczaka z chipsem z skóry
Sara Drabik-Kott: Uovo en Raviolo z masełkiem szałwiowym
Dominika Słowik: Kaczka w winie z sosem porzeczkowym, purée z bobu, z salsa buraczana
Bartosz Adamski:Cytrynowy sorbet jabłkowy z płatkami świeżego jabłka
Michał Fabiszewski: Polędwica a'la wellington z groszkowym purée
Szymon Czerwiński:Tatar z tuńczyka
Sylwia Ładyga: Polędwiczki w sosie "Szampańskim"
Damian Kordas:TATAR WOŁOWY Z MUSEM FOIE GRAS
Adam Kozanecki: Amur biały z rozmarynowymi porami i pomidorkami cherry
Adam Kozanecki: Stek z polędwicy cielęcej z szałwiowymi karmelizowanymi morelami
Damian Kordas: SARNA Z SOSEM GRZYBOWO- JAŁOWCOWYM
Adam Kozanecki: Tatar z okonia morskiego z mango
Adam Kozanecki: Coulis z malin i jeżyn
Adam Kozanecki: Chrzanowa chmurka bitej śmietany z wachlarzami kalarepki skropiona tymiankowym sosem
Damian Kordas: SANDACZ NA MAŚLE RAKOWYM Z SALSĄ Z OGÓRKA I GRUSZKI
Damian Kordas: SORBET JABŁKOWY Z PUDREM MIGDAŁOWYM I SOSEM KARMELOWYM
Adam Kozanecki: Stek z miecznika, z sałatką z kopru włoskieg
Damian Kordas: Cielęcina w drobiowym "demi glace", tatar z cukinii i palmy
Adam Kozanecki: Karkówka w sosie z salsą marchewkową, sałatka z grillowaną papryką
Damian Kordas: Tatar z łososia z awokado i ogórkiem
1
2
3
4
5
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
28
29
30
31
32