Magda Gessler znów rusza na ratunek restauracjom w całej Polsce! "Kuchenne rewolucje" wracają z 30. sezonem, który będzie wyjątkowy pod wieloma względami. Widzowie mogą spodziewać się dużej dawki emocji, spektakularnych metamorfoz i oczywiście ciętego języka prowadzącej. Co tym razem wydarzy się w programie? Jakie historie restauratorów poruszą Magdę Gessler?
- Kiedy premiera nowego sezonu "Kuchennych rewolucji"
- Kiedy lecą "Kuchenne rewolucje", nowa godzina
- Dlaczego 30. sezon programu jest wyjątkowy
- Jakie niespodzianki czekają widzów w jubileuszowych odcinkach
Kiedy nowy sezon "Kuchennych rewolucji"? Nowa godzina emisji
Fani kulinarnego show mogą zacierać ręce! "Kuchenne rewolucje" powracają z nowym sezonem już w czwartek 27 lutego o godzinie 20:50 na antenie TVN.
Magda Gessler ponownie odwiedzi restauracje, które znalazły się w trudnej sytuacji. Ich właściciele liczą na pomoc słynnej restauratorki, która jak zawsze nie będzie owijać w bawełnę. Czasem będzie ostro, czasem emocjonalnie, ale jedno jest pewne – zmiany w lokalach będą spektakularne.
Program od lat cieszy się ogromną popularnością, a Magda Gessler swoją charyzmą i doświadczeniem odmieniła już setki lokali gastronomicznych w całej Polsce. Czy w tym sezonie zobaczymy równie dramatyczne historie i nieoczekiwane zwroty akcji? Tego dowiemy się już wkrótce!
Czytaj też: Magda Gessler zmienia nazwę restauracji. Reakcja ekipy była bezcenna
Co wyjątkowego się wydarzy w 30. sezonie "Kuchennych rewolucji"?
Tegoroczna edycja "Kuchennych rewolucji" to prawdziwe święto programu! To nie będzie zwyczajna edycja – program obchodzi 15-lecie emisji i świętuje okrągły 30. sezon. Widzowie zobaczą również jubileuszowy 400. odcinek.
W 30. edycji program odwiedzi restauracje z różnych zakątków Polski. "Kuchenne rewolucje" to nie tylko zmiana menu i wystroju – to także ratowanie relacji, rodzinnych biznesów i spełnianie marzeń o kulinarnym sukcesie.
Widzowie mogą spodziewać się również wielu wzruszeń i spektakularnych finałów. Restauratorka, jak zawsze, będzie bezkompromisowa – jeśli coś jej nie smakuje, nie zawaha się tego powiedzieć. A gdy zobaczy potencjał, zrobi wszystko, by lokal wrócił na kulinarną mapę Polski.
Czytaj też: "Mam długi, około 100 tysięcy". Magda Gessler rusza na ratunek restauracji EPTO w Toruniu
Autor: Kamila Jamrożek
Źródło zdjęcia głównego: TVN