Kulinarna klęska w Żninie! Właściciele toną w spirali długów, marząc o fastfoodowej fortunie

240415_KR_odc_7_tc02 www ppr
W najnowszym odcinku "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler stawia czoła restauracyjnej katastrofie w Żninie, gdzie Ania i Tomasz, uwięzieni w "amerykańskim śnie" o kurczakach w panierce, toną w spirali długów, nieświadomi, że nie wszystko złoto, co się świeci.
Kuchenne rewolucje, odcinek 7
Kuchenne rewolucje, odcinek 7

Kuchenne rewolucje - co wydarzy się w 7. odcinku?

Kilkunastotysięczny Żnin, malowniczo położony w sercu Pałuk - regionu historyczno-etnograficznego Wielkopolski. Ania i Tomasz marzyli o "amerykańskim śnie" i fastfoodowej fortunie. Ta myśl zawładnęła ich umysłami, prowadząc do otwarcia baru "Chicken Go". Niestety, ich przygoda gastronomiczna zamieniła się w koszmar finansowy, gdy spirala długów pogrążyła ich w bezdennej przepaści.

Magda Gessler, nieustraszona restauratorka, nie pozostaje obojętna na cierpienie restauratorów. Wkroczy do "Chicken Go", konfrontując Anię i Tomasza z druzgocącą prawdą - ich menu jest pułapką dla zdrowia i smaku klientów. "Dlaczego trujecie ludzi?" - retoryczne pytanie Gessler rozbrzmiewa , wstrząsając właścicieli i budząc nadzieję na zmianę.

Droga do odwrócenia losu "Chicken Go" jest trudna i pełna wyzwań. Ania i Tomasz będą musieli zmierzyć się nie tylko z długami, lecz także ze swoimi własnymi błędami i złudzeniami. Pod okiem Magdy Gessler, odkryją, że sukces gastronomiczny nie polega na świecących sloganach, lecz na autentycznej pasji i wysokiej jakości potrawach.

Czy Ania i Tomasz zdołają odwrócić los "Chicken Go" i ocalić swój bar przed bankructwem? Czy nauczą się, że prawdziwe bogactwo tkwi w jakości, nie w ilości? Odpowiedzi na te pytania znajdziesz tylko w najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji" z udziałem Magdy Gessler. Premier w czwartek o 21:35 w TVN.

Oglądaj "Kuchenne rewolucje" w player.pl

"Kuchenne rewolucje" - gdzie pojawi się Magda Gessler w nowym sezonie?

Po ponad czternastu latach kulinarnych podróży po Polsce, Magda Gessler nadal udowadnia, że nie boi się nowych wyzwań, odkrywając ciemne strony gastronomii. W nowym sezonie słynna restauratorka podejmie się rewolucji między innymi w pizzerii „Świńskie sprawki” w Łodzi. Ekipa programu odwiedzi też Bydgoszcz, Nowy Targ, Myszęcin oraz Nowy Tomyśl. To będzie wiosna pełna wyzwań!

Paweł Kopała

podziel się:

Pozostałe wiadomości