"Kuchenne rewolucje". Dramat w Myśliborzu. Magda Gessler musiała to powiedzieć właścicielce prosto w oczy

Kuchenne rewolucje 31: Zobacz rozmowę Magdy Gessler z Basią, właścicielką restauracji w Myśliborzu.
Emocje w 8. odcinku 31. sezonu "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler nie kryje oburzenia po spróbowaniu barszczu i rolady przygotowanych przez Basię, właścicielkę restauracji w Myśliborzu. Padły mocne słowa o jakości produktów i stylu gotowania.
Kluczowe fakty:
  • O czym rozmawiała Magda Gessler z Basią, właścicielką restauracji "Domowe obiady u rudej"
  • "Kuchenne rewolucje". Zgłoś się na casting do programu!

"Kuchenne rewolucje 31", odc. 8. "Najgorszy barszcz, jaki w życiu jadłam" – ostre słowa Magdy Gessler

Podczas rozmowy z właścicielką restauracji Magda Gessler nie owijała w bawełnę. Musiała powiedzieć Basi prosto w oczy, że nie umie ona gotować. Restauratorka ze smutkiem wypowiedziała słowa gorzkiej prawdy.

- Najgorszy barszcz, jaki w życiu jadłam. Nie mam pojęcia, coś ty zrobiła z tymi burakami – mówiła restauratorka. Skrytykowała również roladę z najtańszym serem i pasztet z drobiowej wątróbki.

- Nikt, kto się szanuje w restauracji, nie używa tak niskiej jakości produktów. Współczuję tym, którzy to muszą jeść – dodała bez ogródek.

Basia, zaskoczona ostrą krytyką, przyznała, że od lat prowadzi lokal w trudnych warunkach finansowych.

- Zostało mi 10 tysięcy kredytu do spłaty – mówiła.

Magda Gessler zauważyła jednak, że mimo determinacji, właścicielka potrzebuje pomocy i zmiany podejścia do gotowania.

Wszystkie odcinki "Kuchennych rewolucji" możecie obejrzeć w player.pl.

Kuchenne rewolucje 31, odcinek 8
Kuchenne rewolucje 31, odcinek 8

Czytaj więcej: ''Bar u Małgosi Świrk'' w Garwolinie – zobacz metamorfozę 6. odcinka ''Kuchennych rewolucji"!

"Kuchenne rewolucje". Zgłoś się na casting do programu!

Nowe pomysły, smaki, wystrój lokali, a przede wszystkim rewolucja w życiu właścicieli upadających lokali. Nieustraszona Magda Gessler przybędzie na ratunek do Twojego baru, restauracji i pomoże Ci zacząć od nowa, dzieląc się swoim kilkudziesięcioletnim doświadczeniem.

Takiej szansy po prostu nie można zmarnować. Nie trać czasu i wypełnij formularz.