- ''Kuchenne rewolucje" w Warszawie. Jak zmieniła się restauracja "Bar Alpejski" – metamorfoza
- "Kuchenne rewolucje" w Warszawie. Powrót Magdy Gessler do restauracji "Kolejka Po Bryzol" – sprawdź, czy rewolucja się udała "Kuchenne rewolucje". Zgłoś się na casting do programu!
Fragment programu "Kuchenne rewolucje" zobaczysz na górze strony.
''Kuchenne rewolucje'' w Warszawie odc. 7. Jak zmieniła się restauracja ''Bar Alpejski'' - metamorfoza?
Po rewolucji dawny ''Bar Alpejski'' zmienił się nie do poznania. Nowa nazwa – ''Kolejka Po Bryzol'' – oddaje zarówno charakter miejsca, jak i jego świeżą, przyjazną atmosferę. Dawne wnętrze zyskało zupełnie nowy wyraz: mozaikowa posadzka, która wcześniej przyciągała wzrok samotnie, teraz zyskała energetyczną oprawę w kolorowej, jasnej przestrzeni. Menu również przeszło spektakularną metamorfozę. Magda wprowadziła takie dania jak:
- śledź po japońsku, - klasyczny rosół, - chłodnik z botwinki, - kotlety mielone, - bryzol wołowy.
Każde z dań zyskało nowy charakter i świeży smak, idealnie wpisując się w odmienioną, kolorową przestrzeń restauracji.
ZOBACZ GALERIĘ ZDJĘĆ:
"Kuchenne rewolucje" w Warszawie odc. 7. Rewizyta Magdy Gessler w "Kolejka Po Bryzol"
Po metamorfozie przyszedł czas na wizytę Magdy w odnowionym lokalu przy Międzynarodowej 68 w Warszawie. Reakcje były entuzjastyczne:
Można bić brawo! I to jest rosół!- skomentowała Magda Gessler
Podczas rozmowy z właścicielem i załogą Magda nie kryła zachwytu:
Zrobiliście jeden z najlepszych rosołów w Warszawie i chłodników! Śledź jest odlotowy! Naprawdę wszystkie energie na niebie i ziemi wskazywały, że to będzie straszna porażka, a jest ogromny sukces!- skomentowała Magda Gessler
''Kolejka Po Bryzol'' stała się symbolem udanej rewolucji, w której stara aura zderzyła się z nowoczesnością i energią Magdy Gessler, a efektem jest miejsce pełne smaku, koloru i pozytywnej atmosfery.
"Kuchenne rewolucje". Zgłoś się na casting do programu!
Nowe pomysły, smaki, wystrój lokali, a przede wszystkim rewolucja w życiu właścicieli upadających lokali. Nieustraszona Magda Gessler przybędzie na ratunek do Twojego baru, restauracji i pomoże Ci zacząć od nowa, dzieląc się swoim kilkudziesięcioletnim doświadczeniem.
Takiej szansy po prostu nie można zmarnować. Nie trać czasu i wypełnij formularz.
Autorka/Autor: Kinga Rysula
Źródło zdjęcia głównego: Bartosz Krupa