"Kuchenne rewolucje" - rewizyta Magdy Gessler w "Antonio Ciao Ciao"
Na stół przed Magdą trafiają włoskie specjały, które mają pokazać, jak bardzo zmieniło się oblicze "Antonio Ciao Ciao". Już na samym początku restauratorka nie kryła zadowolenia. „Zupa jest obłędna” – komentuje, z entuzjazmem oceniając jej smak i konsystencję.
Następnie na stole pojawia się pizza. Pierwsza – ze szpinakiem i pieczonymi jabłkami – robi na Magdzie Gessler ogromne wrażenie. „Bardzo ładna pizza, fajnie jest upieczona, ładnie pachnie” – chwali restauratorka. Widać, że przemiany, które zaproponowała, przyniosły efekty.
Magda Gessler, po degustacji, zaprasza Beatę na rozmowę. „Ta pizza jest zawodowo pyszna” – mówi z przekonaniem, dając do zrozumienia, że Beata i jej zespół doskonale wykonali swoją pracę. Pizzeria "Antonio Ciao Ciao", dzięki zaangażowaniu i wskazówkom restauratorki, odzyskała dawny blask, a jej smaki są teraz na najwyższym poziomie.
Dzięki „Kuchennym rewolucjom” restauracja ma szansę na nowy start, a Beata, która przez lata straciła wiarę w swoje możliwości, odzyskała motywację do prowadzenia restauracji.
"Kuchenne rewolucje" - zgłoś się na casting do programu!
Nowe pomysły, smaki, wystrój lokali, a przede wszystkim rewolucja w życiu właścicieli upadających lokali. Nieustraszona Magda Gessler przybędzie na ratunek do Twojego baru, restauracji i pomoże Ci zacząć od nowa, dzieląc się swoim kilkudziesięcioletnim doświadczeniem.
Takiej szansy po prostu nie można zmarnować. Nie trać czasu i wypełnij formularz.
Czytaj też:
Autor: Kinga Rysula