- ''Kuchenne rewolucje" w Mysłowicach. Degustacja w 5. odcinku 31. sezonu
- "Kuchenne rewolucje". Kiedy następny odcinek programu?
Fragment programu "Kuchenne rewolucje" zobaczysz na górze strony.
"Kuchenne rewolucje 31" odc. 5. Co wydarzyło się podczas degustacji Magdy Gessler w Mysłowicach?
Podczas wizyty w ''La Farina'' Magda zamówiła kilka kluczowych dań: rollsy, makaron oraz pizzę Crudo di Parma. Już podczas rozmowy z właścicielką, kobieta przyznała, że psychicznie źle znosi widok gości czekających na pizzę. Wyznała, że stresuje się, kiedy obserwuje reakcje ludzi jedzących jej jedzenie, co sugerowało Magdzie, że Wiola może zmagać się ze stanem przygnębienia lub depresji.
Podczas degustacji, Magda zaczęła od rolsów, które od razu przypadły jej do gustu. Przy makaronie zwróciła uwagę na oliwę z oliwek...
Co to za oliwa? Nic się nie trzyma kupy!- skomentowała Magda Gessler
Jednak sam makaron został oceniony bardzo pozytywnie:
Znakomicie ugotowany makaron! Ogólnie rzecz biorąc, mi smakuje Twoje jedzenie. Masz smak!- podsumowała Magda Gessler
Degustacja pokazała, że lokal ma potencjał, a Wiola posiada kulinarny talent. Jednocześnie pojawiły się wyraźne sygnały, nad czym trzeba popracować – zarówno w technice przygotowania dań, jak i w pewności siebie właścicielki w kontakcie z klientami.
"Kuchenne rewolucje". Kiedy następny odcinek programu?
Jeśli chcecie zobaczyć więcej kulinarnych metamorfoz i niezwykłych historii restauracji, nie przegapcie kolejnego odcinka "Kuchennych rewolucji"! Premiera już 9 października o godzinie 21:35 w TVN. Program będzie także dostępny na platformie streamingowej – w serwisie Player.pl. Zobaczcie, jak Magda Gessler pomaga kolejnym restauratorom w walce o lepszą przyszłość ich lokali!
Autorka/Autor: Kinga Rysula