''Nic tu nie jest jadalne!''. Takiego brudu w kuchni nikt się nie spodziewał. "Kuchenne rewolucje" w "Barze Alpejskim"

Pierwszy dzień rewolucji Magdy Gessler w ''Barze Alpejskim'' okazał się prawdziwym kulinarnym dramatem. Restauratorka od razu stwierdziła, że serwowane potrawy nie nadają się do jedzenia, a lokal wymaga natychmiastowej interwencji.
Kluczowe fakty:
  • ''Kuchenne rewolucje" w Warszawie. Degustacja w 7. odcinku 31. sezonu
  • "Kuchenne rewolucje". Kiedy następny odcinek programu?

Fragment programu "Kuchenne rewolucje" zobaczysz na górze strony.

"Kuchenne rewolucje 31" odc. 7. Co wydarzyło się podczas degustacji Magdy Gessler w Warszawie?

Warszawska Saska Kępa, miejsce pełne klimatycznych zakątków i restauracji, tym razem przyciągnęła uwagę Magdy Gessler. W pierwszym dniu rewolucji restauratorka odwiedziła ''Bar Alpejski'', by przekonać się, co naprawdę dzieje się w kuchni.

Już od pierwszych dań atmosfera była napięta. Magda zamówiła rosół, kotlet mielony z mizerią i gotowanymi ziemniakami oraz naleśniki z serem. To, co pojawiło się na talerzu, przeszło jej najgorsze oczekiwania. Rosół nazwała ''wodą w wodzie z wodą i tłuszczem'', a kotlet mielony uznała za niejadalny.

Dajcie spokój, nic tu nie jest jadalne! Zabierajcie to, nie ma nic, co można zjeść!
- skomentowała Magda Gessler

Magda nie kryła swojego rozczarowania i stanowczo stwierdziła, że nic w lokalu nie nadaje się do jedzenia, nakazując natychmiastowe zabranie wszystkich potraw, ponieważ nie ma nic, co można by było spożyć. Pierwszy dzień rewolucji pokazał skalę wyzwań, które czekały Magdę Gessler. Lokal był zaniedbany, kuchnia niedbała, a menu – w najlepszym wypadku nieprzemyślane.

"Kuchenne rewolucje". Kiedy następny odcinek programu?

Jeśli chcecie zobaczyć więcej kulinarnych metamorfoz i niezwykłych historii restauracji, nie przegapcie kolejnego odcinka "Kuchennych rewolucji"! Premiera już 23 października o godzinie 21:35 w TVN. Program będzie także dostępny na platformie streamingowej – w serwisie Player.pl. Zobaczcie, jak Magda Gessler pomaga kolejnym restauratorom w walce o lepszą przyszłość ich lokali!