Mateusz Oleksa Łosoś zapiekany w sosie śmietanowo-musztardowo-miodowo-koperkowym z pieczarkami, purée z kalafiora i szparagami
Mateusz Olekas - Pstrąg ze spyrką i boczkiem, sosem cytrynowym, piramidkowymi kotlecikami z kaszy i orzeźwiającym purée z zielonego groszku z nutką mięty
Norbert Borowski - Stek z sosem barbecue na bazie whisky, chipsy z batata i buraka oraz zieloną fasolką
Mateusz Steć - Polędwiczki wieprzowe z puree z dyni piżmowej, sosem na bazie śmietanki i sera gorgonzola, podsmażanym szpinakiem oraz ringiem z pieczonej dyni piżmowej
Anika Ćwiek Delikatna polędwiczka wieprzowa w sosie tymiankowym z purée ziemniaczanym i aromatycznymi warzywami.
Stefania Jankielewicz - Polędwiczki wieprzowe z suszonymi pomidorami i sosem z gorgonzoli, podawane na zielonej soczewicy z puree kalafiorowym.
Pola Hirsch - COMBER JAGNIĘCY W SOSIE GRUSZKOWYM Z PUREE ZIEMNIACZANO-PIETRUSZKOWYM I KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ