Oglądajcie najlepsze fragmenty z 11. odcinka programu "Kuchenne rewolucje"! Magda Gessler postawiła sobie zadanie odkrycia prawdy i przywrócenia lokalu "Burger i Spółka" na kulinarne szlaki!
Retkinia to jedno z osiedli w Łodzi, na którym żyje około 70 tys. ludzi. To właśnie tutaj swój biznes postanowił otworzyć Darek. Jego lokal „Burger i Spółka” był jedną z pierwszych burgerowni w okolicy, więc początkowo odniósł wielki sukces. Jednak dzisiaj, Darek musi do niego dokładać. I to niemałe pieniądze, bo nawet 10 tys. zł miesięcznie! W lokalu pracuje kucharz Kamil, i dwoje kelnerów – Kasia i Łukasz. Darka wspomaga też niekiedy jego siostra, Ania. To właśnie ona, kiedy tylko dowiedziała się, że Darek planuje zamknięcie lokalu, zgłosiła go do „Kuchennych rewolucji”. Co ciekawe wszyscy zapewniają, że lokal serwuje pyszne jedzenie i klienci – a jest ich… kilku dziennie – są bardzo zadowoleni. Jaka jest prawda? Co klientów odpycha od restauracji „Burger i spółka”? Magda Gessler uwielbia rozwiązywać takie zagadki!
Co wydarzyło się w poprzednim odcinku?
Kuchenne rewolucje, odcinek 10
Kuchenne rewolucje: Powrót Magdy Gessler do "Bistro Kolorowe Smarowane Sznytki".
Kuchenne rewolucje: Finałowa kolacja w "Bistro Kolorowe Smarowane Sznytki"
Kuchenne rewolucje: Jak zmieniła się restauracja?
Kuchenne rewolucje: Magda Gessler przedstawia plan rewolucji!
Kuchenne rewolucje: Inspekcja kuchni w "Jani Sushi".
Kuchenne rewolucje: "Jani" i Ania rozmawiają z Magdą Gessler.
Kuchenne rewolucje: Jak smakuje sushi w "Jani Sushi"?