Kuchenne rewolucje: Pizzeria "Incognito" zmieniła się w "Szynk u Tasi Terleckiej". Zobacz podsumowanie 8. odcinka!

Kuchenne Rewolucje
Kuchenne rewolucje: Czy właściciele zdadzą kulinarny egzamin Magdy Gessler?
Za nami 8. odcinek "Kuchennych rewolucji". Sprawdźcie, co działo się w Trzcielu!
230417_kuchenne_rewolucje_26_odc8_www_7
Kuchenne rewolucje: Podano do stołu!
Kuchenne Rewolucje
Kuchenne Rewolucje

Trzciel – Incognito Położony wśród lasów i jezior Trzciel zamieszkuje nieco ponad dwa tysiące obywateli. W miasteczku – na samej granicy lubuskiego i Wielkopolski – od półtora roku pizzerię Incognito prowadzi Tatiana. Otworzyła lokal, bo jak mówi, gotowanie jest jej wielką miłością. Tasia, jak mówią o niej najbliżsi ma 25-letnie doświadczenie w gastronomii! Incognito to rodzinny biznes, w którym pracuje również Andrzej - mąż Tasi i Grzegorz – jej syn. Niestety, po początkowym sukcesie lokal świecił pustkami. Tatianie zaczęło brakować pieniędzy na rachunki, podatki i towar. „Kołderka zaczynał być za krótka” – opisywała swą sytuację wprost.

Z pomocą przybyła Magda Gessler, która natychmiast dowiedziała się o słabych stronach restauracji. Znana restauratorka postawiła na dania klasyczne, do których zostały użyte regionalne składniki. Od tej potu restauracja zmieniła wystój i nazwę. Pizzeria "Incognito" od tej pory stała się przyjemnym i zapraszającym do odwiedzenie "Szynkiem u Tasi Terleckiej".

230417_kuchenne_rewolucje_26_odc8_www_4
Kuchenne rewolucje: "To jest jakiś obłęd! Jak mogłaś tego nie widzieć?!"
230417_kuchenne_rewolucje_26_odc8_www_5
Kuchenne rewolucje: Co wymyśliła Magda Gessler? Zobacz wideo!
podziel się:

Pozostałe wiadomości