Kuchenne rewolucje: Jak wypadnie pierwsza degustacja Magdy Gessler?

Kuchenne Rewolucje: Wymarzony powrót do rodziny Gębalskich
Kuchenne rewolucje: Jakie potrawy zostaną zaserwowane Magdzie Gessler?
Jakie potrawy zostaną zaserwowane Magdzie Gessler? Czy restauracja "Incognito" ma się czym pochwalić?
230417_kuchenne_rewolucje_26_odc8_www_3
Kuchenne rewolucje: "To jest jak czarna NORA!"

Kuchenne rewolucje: Odcinek 8:

Trzciel – położony wśród lasów i jezior Trzciel zamieszkuje nieco ponad dwa tysiące obywateli. W miasteczku – na samej granicy lubuskiego i Wielkopolski – od półtora roku pizzerię Incognito prowadzi Tatiana. Otworzyła lokal, bo jak mówi, gotowanie jest jej wielką miłością. Tasia, jak mówią o niej najbliżsi ma 25-letnie doświadczenie w gastronomii! Incognito to rodzinny biznes, w którym pracuje również Andrzej - mąż Tasi i Grzegorz – jej syn. Niestety, po początkowym sukcesie lokal świecił pustkami. Tatianie zaczęło brakować pieniędzy na rachunki, podatki i towar. „Kołderka zaczynał być za krótka” – opisywała swą sytuację wprost.

Z pomocą przybyła Magda Gessler, która natychmiast dowiedziała się o słabych stronach restauracji. Znana restauratorka postawiła na dania klasyczne, do których zostały użyte regionalne składniki. Od tej potu restauracja zmieniła wystój i nazwę. Pizzeria "Incognito" od tej pory stała się przyjemnym i zapraszającym do odwiedzenie "Szynkiem u Tasi Terleckiej"

Kuchenne Rewolucje
Kuchenne Rewolucje
podziel się:

Pozostałe wiadomości