Od początku głównym założeniem „Starego Młynu” było, żeby pierogów nie zamrażać, a robić je na bieżąco i podawać „na świeżo”. Łomżanie polubili pierogi Rafała. Dlaczego „Stary Młyn” już nie przyciąga tłumów? Tę zagadkę szybko rozwiązała Magda Gessler. Restauratorka szybko odkryła błędy kuchni oraz właścicieli. Panie kucharki zapomniały o używaniu ziół, przypraw, a właściciel o sprzątaniu... Jak się okazało płaci najniższą krajową każdej z Pań, którym ewidentnie brakuje motywacji do pracy. Dzięki szybkiej reakcji Magdy Gessler umowy o prace zostały sporządzone w sposób, który zadowolił obie strony.
Zobacz również:
Kuchenne rewolucje, odcinek 11
Kuchenne rewolucje: Magda Gessler wraca do Kielc
Kuchenne rewolucje: Finałowa kolacja!
Kuchenne rewolucje: Jak zmieniła się restauracja?
Kuchenne rewolucje: Magda Gessler zaprosiła innych właścicieli po rewolucjach!
Kuchenne rewolucje: Poznajcie plan rewolucji!
Kuchenne rewolucje: Inspekcja w kuchni!
Kuchenne rewolucje: Magda Gessler poznaje problemy właścicieli restauracji!
Kuchenne rewolucje: Jak po latach w Kielcach smakuje menu Magdy Gessler?
Źródło zdjęcia głównego: East News
podziel się: