Magda Gessler próbuje rozwiązać problemy właścicieli restauracji w Świnoujściu...
Jaki ma na to pomysł?
Magda Gessler ponownie pojawia się w Świnoujściu? Jaki będzie werdykt?
Smaku ryby brak! Jak wygląda prawdziwy chowder?
Niestety umiejętności kucharza nie przemówiły do Magdy Gessler...
Ewa pracowała wcześniej jako kelnerka, a Krzysztof był barmanem. W końcu udało im się wynająć lokal w Świnoujściu pełnym turystów z Polski i Niemiec. Menu wypełniło się potrawami z całego świata. Znalazły się w nim steki z brazylijskiej wołowiny, koktajl z awokado z krewetkami, czy włoskie makarony. Nie brakuje także dań z ryb – jest ceviche rodem z Ameryki Południowej oraz chowder, czyli irlandzka zupa rybna. Wnętrze restauracji jest utrzymane w czarno-złotej kolorystyce, a klienci mogą rozsiąść się na czarnych, pikowanych kanapach. Ewa i Krzysztof szybko przekonali się, że gdzieś musieli popełnić błąd. Nieliczni goście, którzy do nich zaglądają, niemal od razu wychodzą zrażeni klubowym wystrojem sali. Utrzymanie restauracji jest coraz trudniejsze. Ewa, która została mamą jest załamana sytuacją. Sama musi poświęcić się wychowaniu dziecka, w czasie kiedy „Taste” nie tylko przynosi straty, ale też zabiera cały czas jej męża. Krzysztof nie poddając się, ciągle wierzy, że restauracja odniesie w końcu sukces. Czy Magda Gessler sprosta problemom małżeństwa?
W pobliżu przystani promowej w Świnoujściu Ewa i Krzysztof otworzyli swoją pierwszą restaurację „Taste”. Chociaż to ich pierwszy wspólny interes, małżeństwo może pochwalić się 15-letnim stażem pracy w gastronomii. Ewa pracowała wcześniej jako kelnerka, a Krzysztof był barmanem. W końcu udało im się wynająć lokal w Świnoujściu pełnym turystów z Polski i Niemiec. Menu wypełniło się potrawami z całego świata. Znalazły się w nim steki z brazylijskiej wołowiny, koktajl z awokado z krewetkami, czy włoskie makarony. Nie brakuje także dań z ryb – jest ceviche rodem z Ameryki Południowej oraz chowder, czyli irlandzka zupa rybna. Wnętrze restauracji jest utrzymane w czarno-złotej kolorystyce, a klienci mogą rozsiąść się na czarnych, pikowanych kanapach. Ewa i Krzysztof szybko przekonali się, że gdzieś musieli popełnić błąd. Nieliczni goście, którzy do nich zaglądają, niemal od razu wychodzą zrażeni klubowym wystrojem sali. Utrzymanie restauracji jest coraz trudniejsze. Ewa, która została mamą jest załamana sytuacją. Sama musi poświęcić się wychowaniu dziecka, w czasie kiedy „Taste” nie tylko przynosi straty, ale też zabiera cały czas jej męża. Krzysztof nie poddając się, ciągle wierzy, że restauracja odniesie w końcu sukces. Czy Magda Gessler sprosta problemom małżeństwa?
W pobliżu przystani promowej w Świnoujściu Ewa i Krzysztof otworzyli swoją pierwszą restaurację „Taste”.
Chociaż to ich pierwszy wspólny interes, małżeństwo może pochwalić się 15-letnim stażem pracy w gastronomii.
Ewa pracowała wcześniej jako kelnerka, a Krzysztof był barmanem. W końcu udało im się wynająć lokal w Świnoujściu pełnym turystów z Polski i Niemiec. Menu wypełniło się potrawami z całego świata. Znalazły się w nim steki z brazylijskiej wołowiny, koktajl z awokado z krewetkami, czy włoskie makarony. Nie brakuje także dań z ryb – jest ceviche rodem z Ameryki Południowej oraz chowder, czyli irlandzka zupa rybna. Wnętrze restauracji jest utrzymane w czarno-złotej kolorystyce, a klienci mogą rozsiąść się na czarnych, pikowanych kanapach. Ewa i Krzysztof szybko przekonali się, że gdzieś musieli popełnić błąd. Nieliczni goście, którzy do nich zaglądają, niemal od razu wychodzą zrażeni klubowym wystrojem sali. Utrzymanie restauracji jest coraz trudniejsze. Ewa, która została mamą jest załamana sytuacją. Sama musi poświęcić się wychowaniu dziecka, w czasie kiedy „Taste” nie tylko przynosi straty, ale też zabiera cały czas jej męża. Krzysztof nie poddając się, ciągle wierzy, że restauracja odniesie w końcu sukces. Czy Magda Gessler sprosta problemom małżeństwa?
Czy uczucie do tego deseru szybko zgaśnie?
To ciężka próba dla ekipy ze Świnoujścia.
Czy trening karate z mistrzem pozwoli im odnaleźć się później w restauracji i osiągnąć sukces?
W niewielkiej Słupi pod Bralinem, tuż przy dawnej trasie Warszawa–Wrocław mieści się restauracja Hacjenda. Jej właściciel, człowiek bywały w świecie, uczył się jeździć konno w Hiszpanii i to w stylu western. Sporo czasu spędził też w Niemczech, ale w końcu wrócił do Polski, aby zrealizować marzenie o własnej restauracji...
Powrót do Słupi okazał się wyjątkowo smaczny. Magda Gessler została powitana potrawami, które zostały pieczołowicie odtworzone według jej receptur. Zobaczcie, jak dobrze wypadli właściciele karczmy "Żółtodzioby" w Słupi. Polecamy fragment premierowego sezonu "Kuchennych rewolucji".
Finałowa kolacja w Słupi okazała się prawdziwym hitem. Potrawy przygotowane przez Magdę Gessler przyciągnęły tłumy smakoszy. Zobaczcie, jak skończyła się pierwsza rewolucja w premierowym sezonie "Kuchennych rewolucji".
Wszystkie odcinki programu obejrzysz bez opłat w player.pl
Szczera rozmowa to zawsze dobra droga do rozwiązania problemów. Restauratorzy w Słupi umieją gotować. Zatem w czym problem? Czy aby na pewno tylko w obwodnicy, która ominęła to miejsce, zmniejszając ruch? To cała prawda? Zobacz premierowy fragment "Kuchennych rewolucji". 19. sezon właśnie wystartował!
To jest jeden z naszych ulubionych fragmentów programu. Wielkie gotowanie i zapraszanie gości na finałową kolację. Jak to wyglądało w Słupi? Zobacz fragment premierowego sezonu "Kuchennych rewolucji" - polecamy!
Gdy na sali restauracyjnej wielkie zmiany, właściciel Mirek ma nietęgą minę. Skąd taka reakcja? Magda Gessler jednak ma anielską cierpliwość...
Zobacz fragment premierowego sezonu "Kuchennych rewolucji" prosto ze Słupi.
Mirek - właściciel restauracji w Słupi - wyraźnie tkwi w marazmie. Jest wycofany, bez życia i zapału do dalszej pracy. Jak go obudzić? Najprościej wodą. Ale to tylko metafora początków zmian, które za chwilę nastąpią. Magda Gessler wie, co robi. W końcu przeprowadziła już blisko 250 rewolucji, z których znaczna większość zakończyła się sukcesem. Polecamy wideo z najnowszego odcinka "Kuchennych rewolucji".
Magda Gessler musiała sięgnąć po ekstremalne środki. W tym wnętrzu nie dało się wręcz oddychać! Ale spokojnie - ta historia skończy się pozytywnie. Zobaczcie pozostałe fragmenty premierowego sezonu "Kuchennych rewolucji" prosto ze Słupi.
Dziwny rozdźwięk - w tej kuchni nic do siebie nie pasuje. Pan Mirek zapomniał o sosie w sałatce. Suchy żart czy przypadek? Natomiast inne potrawy bronią się same. Zobaczcie fragment premierowego sezonu "Kuchennych rewolucji".
W tej restauracji jest tak duszno, że nie sposób kosztować tamtejszych potraw. W Słupi Magda Gessler już na wstępie miała pod górkę. Zobacz fragment degustacji z nowego sezonu. Wszystkie odcinki oczywiście zobaczycie na www.player.pl Polecamy!
Restaurator ze Słupi nie może wyrwać się z letargu. Nie uczestniczy czynnie w rewolucji. Jak Magda Gessler go obudzi? Czy sama woda wystarczy? Czy ta symboliczna scena wstrząśnie właścicielem "Hacjendy"?
Premiera nowe odcinka "Kuchennych rewolucji" już 28 lutego, o godz. 21:30, oczywiście w TVN.
Magda Gessler w Słupi będzie do czynienia z restauratorem, które sama określi typem podstarzałego playboya. Właściciel "Hacjendy" nieustannie odnosi się do przeszłości. Co chwila podkreśla, jak było kiedyś. Jak zareaguje na to Magda Gessler?
Premiera pierwszego odcinka nowego sezonu już w czwartek 28 lutego, o godz. 21:30, oczywiście w TVN.
Marmolada czy buraczki - czym jest czerwona papka na talerzu Magdy Gessler? Czym jeszcze uraczą naszą restauratorkę w pierwszym odcinku 19. sezonu? Zobaczcie przedpremierowy fragment. Emisja w tv już 28 lutego, o godz. 21:30, oczywiście w TVN. Zapraszamy!
Przez żołądek do serca. Jak za pomocą jedzenia podkręcić miłość? Magda Gessler, na konferencji prasowej TVN WIOSNA 2019, podpowiada, jak wzniecić pożądanie w związku. Sprawdźcie i stosujcie nie tylko w święto zakochanych.
PS Pamiętajcie, że premiera nowego sezonu "Kuchennych rewolucji" już 28 lutego, o godz. 21:30, oczywiście w TVN.
Stosowanie diet stało się w ostatnich latach szalenie popularne i modne. Pytanie: czy każda dieta jest dobra dla naszego zdrowia? Czy sama Magda Gessler była na specyficznej diecie? Jakie ma tricki żywieniowe?
A premiera nowego sezonu "Kuchennych rewolucji" już 28 lutego, o godz. 21:30, oczywiście w TVN.
Jaki będzie 19. sezon "Kuchennych rewolucji"? Jak podchodzi do niego Magda Gessler? Jakich restauratorów zaprosiła do swojego programu tym razem? Sprawdźcie sami. I pamiętajcie - to wideo jest z przymrużeniem oka. ;)
PS Premiera nowego sezonu "Kuchennych rewolucji" już 28 lutego, o godz. 21:30, oczywiście w TVN.
Magda Gessler od kilkunastu sezonów udowadnia, że nie boi się nowych wyzwań. Tej wiosny restauratorka świętować będzie przeprowadzenie 250. rewolucji! Dziewiętnasta edycja, startująca już 28 lutego, ponownie zaskoczy królową polskiej kuchni, która dotrze w każdy zakamarek Polski, ratując gastronomiczne biznesy. Czy i tym razem sprosta nowym wyzwaniom?
Już od dziewięciu lat Magda Gessler przemierza kulinarną mapę Polski. W nadchodzącym sezonie zrewolucjonizuje między innymi wyjęty z czasów PRL „Paradiso” pod Legnicą oraz pierogarnię w Tczewie i Nowogardzie. Na ratunek przybędzie też siostrom z Aleksandrowa Łódzkiego, prowadzącym domowy bar, oraz przybędzie z odsieczą właścicielce drewnianej „Karczmy” pod Lublinem. Przekonamy się także, jakie zmiany dokonają się w wilanowskiej restauracji „Mada”, specjalizującej się w kuchni gruzińskiej.
"My nie pobudzimy czyjejś miłości tylko i wyłącznie jedzeniem". Magda Gessler podpytana o najlepsze afrodyzjaki, odpowiada w dość przewrotny sposób. Jeśli planujecie kolację walentynkową, koniecznie zainspirujcie się radami najlepszej restauratorki w kraju.
Magda Gessler w niezwykle szczerej i wzruszającej rozmowie z Andrzejem Sołtysikiem opowiada o swoim prywatnym życiu. W wieku 33 lat załamało się jej życie, gdy odszedł jej mąż. Została sama z 5-letnim synem. Jak pozbierała się po tak wielkiej tragedii? Skąd znalazła w sobie siłę, by żyć dalej? Zobaczcie fragment wywiadu, jaki z restauratorką przeprowadził Andrzej Sołtysik w swoim autorskim programie "Bagaż osobisty" - emisja w TTV.