Przepisy i kulinarne porady Magdy Gessler - 5 propozycji z "Kuchennych rewolucji"

Magda Gessler doprawia zupę grzybową na finałową kolację /Jubileuszowy 250. odcinek "Kuchennych rewolucji"
Puree Magdy Gessler w zupie grzybowej ratuje finałową kolację
W czasie 250 rewolucji Magda Gessler wiele razy radziła widzom programu, jak smacznie gotować. Podpowiadała w sprawach prostych i tych bardziej skomplikowanych. To dzięki niej nadal spływają do nas pozytywne komentarze w social mediach dotyczące Waszych potraw, które na co dzień gotujecie, będąc zainspirowanymi przez naszą restauratorkę. Specjalnie dla Was zebraliśmy najciekawsze pomysły i rady Magdy BESOS Gessler. ;)

"KUCHENNE REWOLUCJE" ONLINE - ZOBACZ WSZYSTKIE ODCINKI W PLAYER.PL >

1. Jak zrobić guacamole...

Guacamole to prosta i łatwa do przyrządzenia pasta na kanapkę. Możecie ją zrobić z avocado, cebuli, papryczki chilli, kolendry i soku z limonki do smaku. Tylko przede wszystkim należy pamiętać, żeby nie miksować wszystkich składników razem. Do jej stworzenia najlepiej przyda się zwykły widelec. Pasta ma mieć konsystencję papki. Szczegóły w powyższych materiałach - spróbujcie zrobić to w domu!

Jak zrobić guacamole? Magda Gessler i jej kulinarne rady - sprawdźcie sami!

Sekretny przepis Magdy Gessler na pyszne guacamole!

2. Jak zrobić barszcz czerwony...

Przygotowując barszcz czerwony, jedną z ważniejszych rzeczy jest to, czy utrzyma on swój wyrazisty kolor. Na szczęście nic straconego, gdy Wam nie wyjdzie. Wszystko można uratować tą jedną prosta radą - zobaczcie!

Co zrobić kiedy barszcz jest za mało czerwony? Magda Gessler radzi!

3. Jak zrobić kopytka? Najlepiej z dyni! Sprawdźcie jak...

W czasie jubileuszowej 250. rewolucji w Konstantynowie Łódzkim Magda Gessler zaproponowała kopytka z dyni oraz pyszne pierożki z jajkiem, które trafiły do aromatycznej zupy grzybowej. Czy te potrawy znalazły uznanie wśród mieszkańców Konstantynowa Łódzkiego? Oczywiście! Dlatego zobaczcie, jak moglibyście przygotować je ami w domu:

Kopytka z dyni i pyszne pierożki z jajkiem - zainspirujcie się pomysłami Magdy Gessler

4. Jak zrobić sos orzechowy?

Kremowy i idealnie nadający się na kanapki sos orzechowy to kolejna propozycja od Magdy Gessler. Wasze śniadania nabiorą różnorodności, a dzieciaki będą Wam wdzięczne za tak pyszne smarowidło. Do dzieła!

Poznajcie przepis na pyszny sos orzechowy od Magdy Gessler!

5. Jak filetować ryby?

Trudna sztuka filetowania ryb - myśleliście, że robicie to dobrze w domu? Sprawdźcie poniższe wideo, a przekonacie się sami.

Trudna sztuka filetowania ryb - myśleliście, że robicie to dobrze w domu? Sprawdźcie!

Zobacz także:

Porady kulinarne Magdy Gessler z 18. sezonu "Kuchennych rewolucji"

Zobacz także najlepsze kąski z jubileuszowego 250. odcinka "Kuchennych rewolucji":

250. rewolucja - zobacz najlepsze fragmenty z Konstantynowa Łódzkiego

"Ty musisz sie zbudować. Na razie jesteś drobna ruinka" - Magda Gessler w czasie 250. rewolucji
Kopytka z dyni i pyszne pierożki z jajkiem - zainspirujcie się pomysłami Magdy Gessler
"Tu pachnie jak u rzeźnika" - Magda Gessler w Konstantynowie Łódzkim
"Zakątek smaku" z mało smacznym jedzeniem - w czym tkwił problem? Sami zobaczcie
"Myślę, że ta pani może prowadzić diety odchudzające" - Magda Gessler szczerze zaskoczona potrawami
"Zostawił mnie mąż i miałam wypadek" - wzruszający fragment jubileuszowego 250. odcinka
Tak się narobiłam kopytków, tego wszystkiego. Upierdliwa! - kucharka o Gessler
Magda Gessler: "Praca u podstaw - jest naprawdę źle". Zobacz fragment 250. rewolucji
Trudna sztuka odpoczywania i dbania o siebie - Magda Gessler zabiera restauratorkę "na paznokcie" ;)
Przepis na idealną zupę grzybową? Zobacz pomysły Magdy Gessler - palce lizać!
Puree Magdy Gessler w zupie grzybowej ratuje finałową kolację
Powrót Gessler do oberży "Dawno, dawno temu..." - co najlepiej tam zamówić? Sprawdźcie!

250. rewolucja - zobacz najlepsze fragmenty z Konstantynowa Łódzkiego

Odwiedź nasze social media:

FACEBOOKU >

oraz Instagramie >

podziel się:

Pozostałe wiadomości