"Ty musisz sie zbudować. Na razie jesteś drobna ruinka" - Magda Gessler w czasie 250. rewolucji
"Zakątek smaku" był miejscem, które przepełniał sceptycyzm i brak energii. Kobiety, pracujące tam, wydały się dla Magdy Gessler wręcz jak "zaczarowane". Czy po osobistej i pełnej szczerości rozmowie, znanej restauratorce udało się dotrzeć do źródła problemów? Zobacz fragment jubileuszowej 250. rewolucji Magdy Gessler.
Podziel się
Aktualności
Powrót Magdy Gessler do ''Maleńkiej Kapadocji''. Tureckie smaki, ale nadal pełno problemów. Co odkryła?
Magda Gessler powróciła do ''Maleńkiej Kapadocji'', by sprawdzić, jak restauracja radzi sobie po przeprowadzonej rewolucji. Właściciele, Weronika i Tarik, oraz kucharz Bartek, mieli okazję zaprezentować, jak udało im się wdrożyć tureckie smaki do menu i przyciągnąć gości. Niestety, po degustacji Magda miała mieszane uczucia.
Aktualności
"Kuchenne rewolucje". Kucharz odszedł, prawda wyszła na jaw! Magda Gessler nie miała litości
Podczas rewolucji w gdyńskiej restauracji "Worek Mąki" emocje sięgnęły zenitu. Magda Gessler ostro oceniła sytuację, wytknęła błędy właścicieli i wskazała, dlaczego ich lokal nie odnosi sukcesu. Punktem zapalnym okazał się kucharz Bartek, który rzucił pracę tuż przed rewolucjami. "Mieliście go na ślepo i nawet tego nie zauważyliście" – grzmiała Gessler. Czy właściciele przyjęli krytykę? I jakie zmiany wprowadziła prowadząca?
Aktualności
''Kuchenne rewolucje'' w Gdyni. Szokująca degustacja w restauracji "Worek mąki". Poleciał talerz
Kolejny odcinek "Kuchennych rewolucji" dostarczył widzom nie lada emocji. Tym razem Magda Gessler zawitała do Gdyni, gdzie swoją restaurację prowadzą Weronika i Tarik – para marząca o serwowaniu tureckich smaków, która jednak przejęła... pizzerię. Już od pierwszych chwil widać było, że rewolucja w "Worku mąki" nie będzie łatwa. Jednak to, co wydarzyło się podczas pierwszej degustacji, przeszło najśmielsze oczekiwania!
Aktualności
"Imperia" przeszła niesamowite "Kuchenne rewolucje". Podczas kolacji goście byli zszokowani metamorfozą
W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza Racibórz, gdzie restauracja "Imperia" walczyła o przetrwanie. Dzięki odświeżeniu wystroju, inspiracjom z kuchni czeskiej i nowemu menu, restauracja zaczyna przyciągać gości. Jakie zmiany wprowadziła Magda Gessler, by uratować ten lokal? Sprawdź, jak wyglądała rewolucja w Raciborzu!
Aktualności
Zaskakujące "Kuchenne rewolucje". Restauracja działa bez... kucharza. Ostra kłótnia właścicieli. "Tragedia"
W piątym odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza Gdynię, gdzie para restauratorów walczy o przetrwanie swojego lokalu. "Worek Mąki" miał być spełnieniem marzeń, ale stał się źródłem kłopotów finansowych i konfliktów. W rozmowie z właścicielami Gessler nie owija w bawełnę: "Tragedia. Nie dogadujecie się!". Co jeszcze padło podczas emocjonującej wymiany zdań? Zobacz fragment wideo!
Aktualności
"Kuchenne rewolucje" we Wrocławiu. Jak radzą sobie restauracje po odwiedzinach Magdy Gessler?
Magda Gessler przemierza całą Polskę w celu ratowania upadających restauracji. W "Kuchennych rewolucjach" pomogła już wielu właścicielom lokali. Przypominamy, jakie restauracje wzięły udział w "Kuchennych rewolucjach" we Wrocławiu. Jak dziś radzą sobie "Przystanek Wrocek", "Bistro Sama Rozkosz", "Steak i Lobster" i "Pyszne Korzenie"?
Aktualności
''Kuchenne rewolucje'' w Sierpowie. Czy rewolucja w bistro ''PYZA W SOSIE przy szosie'' się udała?
W 4. odcinku programu ''Kuchenne rewolucje'' restauracja w Sierpowie stała na krawędzi upadku – problemy finansowe, znikające oszczędności i widmo utraty lokalu zagrażały przyszłości rodzinnego interesu właścicieli, Blanki i Kamila. W obliczu kryzysu, do akcji wkroczyła Magda Gessler, by przeprowadzić rewolucję, która miała ocalić ich marzenia. Czy "PYZA W SOSIE przy szosie'' – nowa nazwa lokalu – okaże się kluczem do sukcesu? Zobaczcie powrót restauratorki!
Aktualności
''Chce mi się płakać. Nikt mnie tak nie docenił". Magda Gessler wybrała nowe twarze "Bistro Zalewajka"
Po przemianach, które przeszło ''Bistro Zalewajka'', kluczową rolę w restauracji zaczęły odgrywać dwie niezwykłe kucharki: Anna i Małgorzata. Obie przez lata były integralną częścią zespołu, ale ich talent i poświęcenie nie były dostrzegane przez wielu. To Magda Gessler zauważyła ich potencjał, oferując im możliwość zostania twarzą restauracji. To była dla nich ogromna niespodzianka.