Argentyńska kolacja okazała się wielkim sukcesem! Pyszne pierożki i steki ze słynnym sosem chimichurri podbiły serca gości. Ale czy Piotrek i Przemek czują ten klimat, skoro nadal nie potrafią wymówić nazwy własnej restauracji?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Przemek i Piotr muszą udowodnić, że potrafią zrobić cokolwiek w kuchni. Zaczynają więc od egzaminu ze smażenia naleśników, który idzie im całkiem nieźle. Ale kiedy przechodzą do smażenia steków... Potrzebna będzie poprawka, i na jednej chyba się nie skończy.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Wizyta w kuchni częstochowskiego "Diavolo" odkrywa koszmarne tajemnice. W zamrażarce jest pełno jedzenia w reklamówkach, bez informacji o dacie przydatności do spożycia!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Przemek i Piotr nie wiedzą nic o jedzeniu! Nie znają się na składnikach do pizzy, a tatar powstaje według nich z... Musicie zobaczyć ten test Magdy Gessler.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Ile można czekać na drugie danie? W "Diavolo" nic nie jest oczywiste. Kucharki mylą kolejność dań, zapominają o wydaniu niektórych, a do tradycyjnego barszczu ukraińskiego dodają paprykę!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Jak potoczy się rewolucja w Diavolo? Premiera 5 listopada o 21:30 w TVN!
W menu dania z całego świata, a w kuchni totalny chaos. Do tego wszystkiego pizza z zapieczoną szynką parmeńską! Czy może być większe przewinienie w pizzerii?!
Nowy odcinek "Kuchennych Rewolucji" już w czwartek 5 listopada o 21:30 w TVN!
Częstochowa to ponad dwustutysięczne miasto, którego codzienność toczy się w cieniu Jasnej Góry. Nie tylko latem odwiedzają ją tysiące turystów i pielgrzymów, dlatego konkurencja w gastronomii jest tu naprawdę spora. Przy uliczce sąsiadującej ze słynnym klasztorem, gdzie aż roi się od lokali gastronomicznych, powstał szatański pomysł na otwarcie restauracji Diavolo. Od ponad roku prowadzą ją dwaj przyjaciele Piotr i Przemek. Piotr wcześniej pracował przez wiele lat w banku, ale Przemek z powodzeniem prowadził pizzerię. Razem uwierzyli więc we wspólną restaurację. Niestety wiara nie pomogła. W Diavolo diabeł zakręcił ogonem, bo klienci omijają lokal szerokim łukiem, wybierając ofertę konkurencji. W karcie znajdziemy dania kuchni włoskiej, meksykańskiej, ukraińskiej i polskiej. Czy Magda Gessler nada restauracji przemyślany kierunek?
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Po kilku tygodniach okazuje się, że Przemek z Małgosią wzięli sobie do serca rady Magdy Gessler i postawili na dobrej jakości lokalne produkty ekologiczne.
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Premiera w czwartek o 21:30!
Premiera odcinka już w czwartek o 21:30!
Szwajcaria Żerkowska to jeden z malowniczych regionów Wielkopolski. W samym Żerkowie mieszka blisko dwa tysiące mieszkańców. I właśnie tu, w stuletniej kamienicy Małgosia i Przemek od ośmiu lat prowadzą swoją restaurację o dość pospolitej, choć wiele mówiącej nazwie Pizzeria Familijna. Przemek zajmuje się zarządzaniem i zaopatrzeniem, a jego żona księgowością. Z gastronomią mieli wcześniej tyle wspólnego, że oboje… lubią dobrze zjeść! I właśnie kierując się wyłącznie swoim smakiem, szef ustalił restauracyjne menu, w którym znaleźć można głównie pizzę, kebaby, a także gotowe i zamrożone zapiekanki. Są też jednak domowe obiady, ale przygotowywane z najtańszych i nie najlepszych produktów. Niestety pokaźna karta nie przyciąga klientów. Jakie zmiany zaproponuje tu poproszona przez właścicieli o pomoc Magda Gessler? Rewolucję czas zacząć!
Szwajcaria Żerkowska to jeden z malowniczych regionów Wielkopolski. W samym Żerkowie mieszka blisko dwa tysiące mieszkańców. I właśnie tu, w stuletniej kamienicy Małgosia i Przemek od ośmiu lat prowadzą swoją restaurację o dość pospolitej, choć wiele mówiącej nazwie Pizzeria Familijna. Przemek zajmuje się zarządzaniem i zaopatrzeniem, a jego żona księgowością. Z gastronomią mieli wcześniej tyle wspólnego, że oboje… lubią dobrze zjeść! I właśnie kierując się wyłącznie swoim smakiem, szef ustalił restauracyjne menu, w którym znaleźć można głównie pizzę, kebaby, a także gotowe i zamrożone zapiekanki. Są też jednak domowe obiady, ale przygotowywane z najtańszych i nie najlepszych produktów. Niestety pokaźna karta nie przyciąga klientów. Jakie zmiany zaproponuje tu poproszona przez właścicieli o pomoc Magda Gessler? Rewolucję czas zacząć!
Magda Gessler powróciła do Gospody Chałupka, która musiała sobie poradzić z pandemią. Zamknięcie restauracji chwilę po przeprowadzeniu rewolucji to był cios! Czy Małgorzata i Waldemar wyszli z tego kryzysu obronną ręką?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
Kolacja w odnowionej Gospodzie Chałupka przeszła najśmielsze oczekiwania! Goście są zachwyceni, a kucharki potrafią ze sobą normalnie rozmawiać. Czy tak już zostanie?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
Restauracja Gold zamieniła się w przytulną Gospodę Chałupka!
Małgorzata do tej pory nie gotowała w swojej restauracji, bo nie była pewna, czy potrafi. Ale egzamin zdany u samej Magdy Gessler to chyba wystarczające potwierdzenie talentu!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
Sylwia i Krystyna pracują ramię w ramię, ale zdecydowanie nie potrafią się dogadać. Dużo starsza Krystyna musi słuchać wyzwisk, od których więdną uszy - a słuchają ich też goście restauracji!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
Restauracja Gold w Janowie: ani tu ładnie, ani przytulnie... Magda Gessler zastanawia się, po co personel siedzi w tak pustym i nieprzyjaznym miejscu? Kelner zwany "Bubusiem" jest sympatyczny, ale czy to wystarczy?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
Właściciele restauracji Gold spłacają nie swoje kredyty, a ich suma szokuje! Nawet Magda Gessler nie może uwierzyć, że obciążenia sięgają takich kwot...
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
Ohydne jedzenie, ohydne wnętrze i zabawny kelner. Czy z takiej mieszanki w restauracji Gold może wyjść coś dobrego?
Premiera odcinka w czwartek 22. października o 21:30!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?