Konrad i jego żona nie zarabiają na restauracji, ale... wcale im to tak bardzo nie przeszkadza. Jak Magda Gessler może pomóc ludziom, którzy nie wiedzą, czego potrzebują?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Magda Gessler zagląda do kuchni Konrada i jest przerażona, w jaki sposób przechowuje on żywność! Klatkowe jajka i schab pod folią to ogromne błędy.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Cegłów to niewielka, ale ważna historycznie miejscowość. W 1920 roku toczyły się tu walki w obronie stolicy. Dziś wielu mieszkańców dojeżdża stąd do Warszawy. Swój lokal w centrum Cegłowa postanowił otworzyć 30-letni Konrad. Restaurację ukrytą w podwórku jednak ciężko znaleźć. Nie ma tam nawet szyldu z jej nazwą. Prawdziwa konspiracja! Tylko najbardziej głodni i wytrwali, z detektywistyczną żyłką, znajdą to miejsce. Konrad jest jednocześnie właścicielem, szefem kuchni, zaopatrzeniowcem, kelnerem, a jeśli trzeba to i sprzątaczem „W podwórku”. Pomaga mu o dwa lata młodsza żona Katarzyna i ukochana teściowa Anna. Za smak dań odpowiada jednak Konrad. To on gotuje, smaży i dusi. Kieruje się prostą zasadą – ma być domowo, prosto i smacznie. Tyle że na kotlety schabowe i mielone, pieczenie, pierogi i zupy przychodzi zaledwie kilka osób dziennie, a czasem nie ma tu żywego ducha. Z dwustu złotego utargu nie sposób utrzymać restauracji. Czy Magda Gessler zamieni mocno ukryty i rzadko odwiedzany przez gości lokal w świetnie prosperującą restaurację?
Premiera odcinka w czwartek 24 września o 21:30!
Magda Gessler postanowiła pomóc Radkowi w podjęciu ważnej decyzji! Podczas powrotu do Pizzerii di Bufala pożyczyła mu swój pierścionek, by mógł oświadczyć się Klaudii. Jaka była odpowiedź ukochanej?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Zobacz, jak Magda Gessler pomogła restauracji TROPS!
Rewolucja była udana, właściciele zachwyceni, czas na sprawdzian! Magda Gessler wraca do Pizzerii di Bufala po kilku tygodniach i próbuje flagowej pizzy.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Na kolacji kończącej rewolucję w Pizzeria di Bufala pojawił się Waldemar, mąż Magdy Gessler, i... był nią zachwycony!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Czas na lekcje gotowania z Magdą Gessler! Jaka uczta czeka gości nowej restauracji Pizzeria di Bufala w Płońsku?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Radek i Klaudia są partnerami w pracy i w życiu, a wszystkie ich prywatne problemy spadają na personel TROPSa. Jaką radę ma Magda Gessler?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Kuchnia w TROPSie pozostawia wiele do życzenia! Wszechobecny brud, zaschnięty tłuszcz i kelnerki, które przyznają, że nie chce im się sprzątać...
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Chociaż restauracja nie sprawia takiego wrażenia, serwuje świetną włoską kuchnię. Jak Magda Gessler może pomóc Radkowi i jego ekipie?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Ekipa restauracji TROPS w Płońsku nie zostawia suchej nitki na sposobie zarządzania Radka, właściciela. On sam mówi, że musi zajmować się wszystkim. Czy tak to powinno wyglądać w sprawnie działającym lokalu?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
W restauracji TROPS Magda Gessler zamawia burgera, którym szczyci się to miejsce. Już na pierwszy rzut oka widać, że czegoś tu zdecydowanie brakuje!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Płońsk to miasto liczące jedynie ponad 20 tysięcy mieszkańców. Wśród nich znajduje się 40-letni Radek, który od czterech lat prowadzi restaurację Trops. Kiedy nazwę przeczytamy od tyłu, usłyszymy Sport i wszystko staje się jasne. Radek jest absolwentem AWF-u, byłym koszykarzem i wielkim miłośnikiem wszelkich dyscyplin sportowych. Uwielbia też gotować, więc postanowił połączyć obie pasje i stworzyć miejsce, gdzie miejscowi kibice obejrzą mecz i zjedzą coś dobrego. Jak na byłego sportowca przystało do zadania przystąpił z zapałem, ale i rozwagą. Kupił nawet opalany drewnem piec do pizzy. W Tropsie pojawiły się włoskie dania. Na początku Radek uzyskiwał świetne wyniki. Otwarcie lokalu zbiegło się akurat z otwarciem Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej, a to zapewniło restauracji zacną klientelę. Lokal każdego dnia pękał w szwach. Niestety te czasy minęły. Po zakończeniu mistrzostw klientów ubywało z dnia na dzień. Dziś Radek mocno zaciska pasa, gotować musi osobiście, a zespół ma skromny i bardzo młody, bez żadnego przygotowania gastronomicznego. Częścią zespołu jest 27-letnia kelnerka Klaudia, prywatnie partnerka Radka. Właściciel nie tylko gotuje, zajmuje się też zaopatrzeniem, księgowością i marketingiem. Przepracowany i sfrustrowany brakiem efektów finansowych mężczyzna stał się nerwowy i coraz częściej kłóci się z Klaudią, co niestety obserwuje reszta zespołu. Czy wizyta Magdy Gessler rozwieje czarne chmury kłębiące się nad restauracją Trops?
Kuchenne Rewolucje w czwartki o 21:30 w TVN!
Bar Kartuska w Gdańsku od kilku lat prowadzi Ada. Kiedy odszedł od niej mąż, została samotną matką dwóch chłopców, siedmioletniego Krzysia i dziewięcioletniego Kacpra. W tym trudnym czasie właścicielka straciła też pracę w szkolnej stołówce. Dziś jej dorośli synowie wspominają ten czas jako największe piekło. Ich ojciec zabrał im też mieszkanie, przez co zostali eksmitowani. Mimo wielu przeciwnościom losu, dzięki pozyskanym środkom unijnym Adzie udało się otworzyć bar z domowym jedzeniem z bemarów. Z roku na rok Bar Kartuska tracił jednak klientów i pogrążał się w długach. Właścicielkę w trudnej sytuacji wspierają synowie i ich życiowe partnerki. Siła rodzina to jednak wciąż za mało. Kończy się też wola walki Ady, która coraz częściej myśli o zamknięciu interesu. Czy i tym razem z pomocą Magdy Gessler zadziała magia „Kuchennych rewolucji”?
Oglądaj odcinek w Player.pl!
Oglądaj na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
W tym trudnym czasie właścicielka straciła też pracę w szkolnej stołówce. Dziś jej dorośli synowie wspominają ten czas jako największe piekło. Ich ojciec zabrał im też mieszkanie, przez co zostali eksmitowani. Mimo wielu przeciwnościom losu, dzięki pozyskanym środkom unijnym Adzie udało się otworzyć bar z domowym jedzeniem z bemarów. Z roku na rok Bar Kartuska tracił jednak klientów i pogrążał się w długach. Właścicielkę w trudnej sytuacji wspierają synowie i ich życiowe partnerki. Siła rodzina to jednak wciąż za mało. Kończy się też wola walki Ady, która coraz częściej myśli o zamknięciu interesu. Czy i tym razem z pomocą Magdy Gessler zadziała magia „Kuchennych rewolucji”?
W Gdańsku nie było zbyt smacznie...
Oglądaj odcinek na Player.pl
Bar Kartuska w Gdańsku od kilku lat prowadzi Ada. Kiedy odszedł od niej mąż, została samotną matką dwóch chłopców, siedmioletniego Krzysia i dziewięcioletniego Kacpra. W tym trudnym czasie właścicielka straciła też pracę w szkolnej stołówce. Dziś jej dorośli synowie wspominają ten czas jako największe piekło. Ich ojciec zabrał im też mieszkanie, przez co zostali eksmitowani. Mimo wielu przeciwnościom losu, dzięki pozyskanym środkom unijnym Adzie udało się otworzyć bar z domowym jedzeniem z bemarów. Z roku na rok Bar Kartuska tracił jednak klientów i pogrążał się w długach. Właścicielkę w trudnej sytuacji wspierają synowie i ich życiowe partnerki. Siła rodzina to jednak wciąż za mało. Kończy się też wola walki Ady, która coraz częściej myśli o zamknięciu interesu. Czy i tym razem z pomocą Magdy Gessler zadziała magia „Kuchennych rewolucji”?
Bar Kartuska w Gdańsku od kilku lat prowadzi Ada. Kiedy odszedł od niej mąż, została samotną matką dwóch chłopców, siedmioletniego Krzysia i dziewięcioletniego Kacpra. W tym trudnym czasie właścicielka straciła też pracę w szkolnej stołówce. Dziś jej dorośli synowie wspominają ten czas jako największe piekło. Ich ojciec zabrał im też mieszkanie, przez co zostali eksmitowani. Mimo wielu przeciwnościom losu, dzięki pozyskanym środkom unijnym Adzie udało się otworzyć bar z domowym jedzeniem z bemarów. Z roku na rok Bar Kartuska tracił jednak klientów i pogrążał się w długach. Właścicielkę w trudnej sytuacji wspierają synowie i ich życiowe partnerki. Siła rodzina to jednak wciąż za mało. Kończy się też wola walki Ady, która coraz częściej myśli o zamknięciu interesu. Czy i tym razem z pomocą Magdy Gessler zadziała magia „Kuchennych rewolucji”?
Czy i tym razem z pomocą Magdy Gessler zadziała magia Kuchennych rewolucji?
Premiera już w czwartek!
Czy są tu fani klasycznego włoskiego dnia: wątróbki po Wenecku? Zainspirujcie się!
Oglądaj odcinki "Kuchennych rewolucji" na Player.pl
Jedliście kiedyś zupę z karczocha? Magda Gessler w tym odcinku podpowiada co zrobić, żeby była wyjątkowo smaczna!
Oglądaj odcinki "Kuchennych rewolucji" na Player.pl