Krupnik, pieczarki, karkówka, kiełbasa - wszystkie potrawy zdały egzamin! Wygląda na to, że "Zdolne Łapy" mają przed sobą piękną przyszłość.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Kasia i jej mama Halina bardzo bały się rewolucji, która zakończy się domowymi obiadami. Okazało się, że pomysł Magdy Gessler na zupę i kotlety jest rewelacyjny!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Paprocie, dużo paproci! Tak Magda Gessler widzi odmienioną restaurację "Zdolne Łapy". Halina jest zachwycona tym pomysłem!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Mama Kasi ma talent do gotowania domowych obiadów, a nie do panierowania kurczaków. Magda Gessler chce wykorzystać takie umiejętności, ale właścicielki "Chicken Flow" zdecydowanie kręcą nosem na taką zmianę.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Kasia wymyśliła sobie, że jej restauracja będzie się opierać na kurczakach. Magda Gessler musi ją sprowadzić na ziemię!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Restauracja z panierowanymi kurczakami powinna szczycić się swoją własną, autorską panierką... Ale w "Chicken Flow" jest dokładnie na odwrót!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Chicken Flow to miejsce z kiepską kuchnią i niewykorzystanym potencjałem. Czy to się zmieni?
Magda Gessler jest w Łapach, gdzie działa "Chicken Flow". Ale ani to kurczak, ani dobre flow…
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Magda Gessler jest w szoku po tej degustacji: jak można dawać ludziom taką chemię?! Czy właścicielka Chicken Flow rzeczywiście jest gotowa na zmiany?
Premiera odcinka w TVN w czwartek 8. października o 21:30!
20 kilometrów od Białegostoku leżą Łapy, miasto zbudowane przy stacji dawnej kolei warszawsko-petersburskiej. Działa tu bar o angielskojęzycznej nazwie Chicken Flow. Prowadzi go Katarzyna, która gastronomią zajmuje się od sześciu lat. Najpierw otworzyła bar z kebabami, potem domowe obiady, a dziewięć miesięcy temu postawiła na kurczaka w amerykańskiej panierce. Zresztą zmiana to żywioł Kasi! Skończyła szkołę krawiecką i studia teologiczne, by potem stać się kierowcą miejskiej komunikacji i z anielską cierpliwością wozić ludzi autobusami. Ostatecznie jednak miłość do gotowania zwyciężyła. W barze właścicielce pomaga mama Halina, siostra Justyna i mąż Krzysztof. Niestety, rodzinny interes nie idzie dobrze. Choć Kasia kocha gotować dla innych, w tej chwili to dla niej kosztowne hobby. Czy Magda Gessler sprawi, że rodzinny bar w Łapach „spadnie na cztery łapy”?
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Czy ta rewolucja zakończy się sukcesem? Magda Gessler mobilizuje zespół
Oglądaj odcinek na Player.pl
Tak obrzydliwego widoku Magda Gessler się nie spodziewała!
Oglądaj odcinek na Player.pl
To danie musiało wylądować na podłodze. I pytanie zasadnicze: DLACZEGO WY TRUJECIE LUDZI?!
Oglądaj odcinek na Player.pl
Czy Magda Gessler okaże się antidotum na upadający biznes i gasnącą nadzieję właścicieli?
Ani puściły nerwy...
Oglądaj odcinek na Player.pl
Kompletny brak organizacji pracy w kuchni...
Oglądaj odcinek na Player.pl!
W Chorzowie swoją restaurację Amore Mio zdecydował się otworzyć Łukasz wraz z mamą Ewą. Żadne z nich nie miało jednak doświadczenia w gastronomii. Ewa jest z zawodu pielęgniarką, a jej syn to urodzony sportowiec. Po przygodzie z piłką nożną Łukasz zajął się kulturystyką, początkowo jako zawodnik, potem jako trener. Niestety jego świetnie rozwijającą się karierę sportową brutalnie przerwała straszna diagnoza lekarska – guz mózgu. Wtedy Ewa wzięła sprawy w swoje ręce. By syn mógł poddać się odpowiednim terapiom, a jednocześnie miał źródło dochodu otworzyła wraz z nim włoską restaurację. Do spółki udało się jej pozyskać włoskiego kucharza. Niestety, jak szybko się okazało, mężczyzna miał iście włoski temperament. Nie bacząc na wspólników, obsługę czy gości, krewki kucharz rzucał wyzwiskami i talerzami na lewo i prawo. Spółka szybko się skończyła i prowadzeniem włoskiej restauracji musiała zająć się Ewa z Łukaszem. Tyle że nie specjalnie wiedzieli jak to zrobić… A wokół konkurencja duża. Na tej samej ulicy znajduje się turecki kebab, japońskie sushi i restauracja wietnamska. Najwyraźniej włoskie smaki Amore Mio nie przekonały gości, bo lokal świeci pustkami i przynosi same straty. Miesięcznie właściciele dokładają do niego od dziesięciu do piętnastu tysięcy złotych. Czy Magda Gessler okaże się antidotum na upadający biznes i gasnącą nadzieję właścicieli?
Stres zrobił swoje? Kelnerka nie potrafiła podać składu potrawy...
Oglądaj odcinek na Player.pl
Emisja odcinka w czwartek o godz. 21:30 w TVN!
Magda Gessler dziś będzie testować menu w restauracji "Amore Mio" w Chorzowie. Zapraszamy na odcinek o 21:30!
Premiera odcinka w czwartek o 21:30!
CHORZÓW „AMORE MIO”
W Chorzowie swoją restaurację Amore Mio zdecydował się otworzyć Łukasz wraz z mamą Ewą. Żadne z nich nie miało jednak doświadczenia w gastronomii. Ewa jest z zawodu pielęgniarką, a jej syn to urodzony sportowiec. Po przygodzie z piłką nożną Łukasz zajął się kulturystyką, początkowo jako zawodnik, potem jako trener. Niestety jego świetnie rozwijającą się karierę sportową brutalnie przerwała straszna diagnoza lekarska – guz mózgu. Wtedy Ewa wzięła sprawy w swoje ręce. By syn mógł poddać się odpowiednim terapiom, a jednocześnie miał źródło dochodu otworzyła wraz z nim włoską restaurację. Do spółki udało się jej pozyskać włoskiego kucharza. Niestety, jak szybko się okazało, mężczyzna miał iście włoski temperament. Nie bacząc na wspólników, obsługę czy gości, krewki kucharz rzucał wyzwiskami i talerzami na lewo i prawo. Spółka szybko się skończyła i prowadzeniem włoskiej restauracji musiała zająć się Ewa z Łukaszem. Tyle że nie specjalnie wiedzieli jak to zrobić… A wokół konkurencja duża. Na tej samej ulicy znajduje się turecki kebab, japońskie sushi i restauracja wietnamska. Najwyraźniej włoskie smaki Amore Mio nie przekonały gości, bo lokal świeci pustkami i przynosi same straty. Miesięcznie właściciele dokładają do niego od dziesięciu do piętnastu tysięcy złotych. Czy Magda Gessler okaże się antidotum na upadający biznes i gasnącą nadzieję właścicieli?
Magda Gessler wraca do Bistra Fiołek na kolację. Czy Konrad i jego ekipa potrafili utrzymać wysoki poziom dań i dobrze sobie radzą?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Zobacz jak Magda Gessler odmieniła restaurację W podwórku w Bistro Fiołek!
Jest fiołkowo i pysznie! Ale czy Konrad odkrył w sobie apetyt na życie i ma już to "coś", dzięki czemu może być dobrym restauratorem?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Czas na przygotowania do kolacji. Czy Konrad wie, jaki pomysł ma Magda Gessler i czy będzie potrafił podążyć jej śladem?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Oto test dla Konrada i jego ekipy. Goście w restauracji są głodni, a kuchnia ledwo nadąża. Czy to miejsce na pewno powinno działać?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!