Nowy odcinek Kuchennych Rewolucji już w czwartek 22. października o 21:30!
Starogard Gdański to jedna ze stolic malowniczego Kociewia. Tuż za granicami miasta leży z kolei wieś Janowo, a w niej przy ruchliwej drodze swoje podwoje otwiera restauracja Gold. Przybytek prowadzą od roku Małgorzata i Waldemar. Młode małżeństwo taki prezent dostało od ojca mężczyzny, ale daleko im do złotego biznesu. To ogromny lokal i jego utrzymanie pochłania wielkie pieniądze. Właściciele nie mają niestety bladego pojęcia o prowadzeniu restauracji, bo z gastronomią nigdy nie mieli do czynienia. Ostatecznie co miesiąc dopłacają do nierentownego lokalu spore sumy, zaciągając kredyt za kredytem. Goście pojawiają się jedynie w weekend z okazji okolicznościowych imprez. W tygodniu zdarza się, że personel przez jedenaście godzin obsłuży zaledwie dwie osoby. Jakby tego było mało, w samej kuchni jest bardzo gorąco i to bynajmniej nie z powodu gotowania, a z uwagi na konflikt między dwiema kucharkami. Czy dzięki Magdzie Gessler nastanie tu złota era?
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Co wydarzy się w najbliższym odcinku? Sprawdź wideo!
Czy Magda Gessler okaże się lekiem na całe zło?
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Kolacje będzie polegała na tym, że będzie za****ście trudna
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Jasienica to średniej wielkości wieś położona na Śląsku Cieszyńskim. Właśnie tu przy klubie piłkarskim Drzewiarz, swoje podwoje otwiera Bistro na Drzewiarzu. Lokal prowadzi Ania, jej brat Rafał i jej mąż Mirek. Ten ostatni to urodzony sportowiec, wychowanek Klubu Drzewiarz. Dobrze pamięta miejsce, którego teraz jest współwłaścicielem. Dawniej mieścił się tam bar piwny, bez jedzenia. Gdy okazało się, że lokal można wynająć, rodzina postanowiła stworzyć tu restaurację. I tak gastronomiczny biznes prowadzą już 10 lat. Początkowo postawili jedynie na pizzerie, z czasem do menu dołożyli obiady domowe. Od jakiegoś czasu coraz częściej przychody nie pokrywają kosztów utrzymania restauracji. Co więcej, pracownicy zaczęli zarabiać więcej od właścicieli. Rodzina i zaprzyjaźniona załoga wciąż bardzo się wspiera, ale frustracja narasta. Z dnia na dzień zaangażowanie jest coraz mniejsze, a duch walki upada. Stresująca sytuacja jest również trudna dla Ani, która jest w szóstym miesiącu ciąży. Czy Magda Gessler okaże się lekiem na całe zło?
Powrót Magdy Gessler do "Zdolnych Łap": nie wszystko poszło zgodnie z planem. Zimna pieczarka na sałacie była pierwszą niemiłą niespodzianką, a potem też wcale nie było wspaniale. Kiełbasa, na przykład, jest do d**y!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Zobacz, jak Chicken Flow zmieniło się w przytulne Zdolne Łapy!
Krupnik, pieczarki, karkówka, kiełbasa - wszystkie potrawy zdały egzamin! Wygląda na to, że "Zdolne Łapy" mają przed sobą piękną przyszłość.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Kasia i jej mama Halina bardzo bały się rewolucji, która zakończy się domowymi obiadami. Okazało się, że pomysł Magdy Gessler na zupę i kotlety jest rewelacyjny!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Paprocie, dużo paproci! Tak Magda Gessler widzi odmienioną restaurację "Zdolne Łapy". Halina jest zachwycona tym pomysłem!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Mama Kasi ma talent do gotowania domowych obiadów, a nie do panierowania kurczaków. Magda Gessler chce wykorzystać takie umiejętności, ale właścicielki "Chicken Flow" zdecydowanie kręcą nosem na taką zmianę.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Kasia wymyśliła sobie, że jej restauracja będzie się opierać na kurczakach. Magda Gessler musi ją sprowadzić na ziemię!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Restauracja z panierowanymi kurczakami powinna szczycić się swoją własną, autorską panierką... Ale w "Chicken Flow" jest dokładnie na odwrót!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Chicken Flow to miejsce z kiepską kuchnią i niewykorzystanym potencjałem. Czy to się zmieni?
Magda Gessler jest w Łapach, gdzie działa "Chicken Flow". Ale ani to kurczak, ani dobre flow…
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Magda Gessler jest w szoku po tej degustacji: jak można dawać ludziom taką chemię?! Czy właścicielka Chicken Flow rzeczywiście jest gotowa na zmiany?
Premiera odcinka w TVN w czwartek 8. października o 21:30!
20 kilometrów od Białegostoku leżą Łapy, miasto zbudowane przy stacji dawnej kolei warszawsko-petersburskiej. Działa tu bar o angielskojęzycznej nazwie Chicken Flow. Prowadzi go Katarzyna, która gastronomią zajmuje się od sześciu lat. Najpierw otworzyła bar z kebabami, potem domowe obiady, a dziewięć miesięcy temu postawiła na kurczaka w amerykańskiej panierce. Zresztą zmiana to żywioł Kasi! Skończyła szkołę krawiecką i studia teologiczne, by potem stać się kierowcą miejskiej komunikacji i z anielską cierpliwością wozić ludzi autobusami. Ostatecznie jednak miłość do gotowania zwyciężyła. W barze właścicielce pomaga mama Halina, siostra Justyna i mąż Krzysztof. Niestety, rodzinny interes nie idzie dobrze. Choć Kasia kocha gotować dla innych, w tej chwili to dla niej kosztowne hobby. Czy Magda Gessler sprawi, że rodzinny bar w Łapach „spadnie na cztery łapy”?
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Czy ta rewolucja zakończy się sukcesem? Magda Gessler mobilizuje zespół
Oglądaj odcinek na Player.pl
Tak obrzydliwego widoku Magda Gessler się nie spodziewała!
Oglądaj odcinek na Player.pl
To danie musiało wylądować na podłodze. I pytanie zasadnicze: DLACZEGO WY TRUJECIE LUDZI?!
Oglądaj odcinek na Player.pl