TVN online - oficjalna strona stacji TVN
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
WIĘCEJ
Program TV
Aktualności
Programy
Azja Express
Top Model
MasterChef
B&B Love
Kuchenne Rewolucje
Kuba Wojewódzki
Ślub od pierwszego wejrzenia
Totalne remonty Szelągowskiej
Kobieta na krańcu świata
You Can Dance
Seriale
Na Wspólnej
Detektywi
Odwilż
Klara
Szadź
Kanały
Castingi
Gwiazdy
Bądź z nami bliżej na
Oglądaj na żądanie
Dzień dobry!
Jedno konto do wszystkich usług
Zaloguj się
Zarejestruj się
Konkursy
Grzegorz Bień: Filet z pstrąga z chrupiącą skórką, purée z kalafiora i różyczki z kalafiora
Marek Pukas: Fondant czekoladowy i sorbet
Paweł Gradowski: Comber sarni z młodymi ziemniakami i zasmażaną młodą kapustą
Szymon Czupkiewicz: TORT
Magda Nowaczewska: Dorsz z marynowanym fenkułem i gruszką
Kamil Czerwiak: Ziołowy antrykot wołowy
Sławomir Sobański: Dorada w skorupce solnej z duszonym porem w białym winie
Grzegorz Bień: Ciastko sable/gruszka/zabaglione
Marek Pukas: Risotto z kurczakiem, cukinią i pomidorami
Anna Kawa – Kułyk: Kotlety jagnięce w panierce rydzowo-oscypkowej
Irena Skorek: Rolada śląska, kluski śląskie, modra kapusta z zołzą
Szymon Czerwiński: Lody kokosowo – limonowe
Joanna Studnicka:Wątróbka cielęca z konfiturą z cebuli
Szymon Czerwiński: Homar w pianie
Izabella Czyszczoń: Bombka czekoladowa
Bartosz Adamski: Pierś z kurczaka z chipsem z skóry
Sara Drabik-Kott: Uovo en Raviolo z masełkiem szałwiowym
Dominika Słowik: Kaczka w winie z sosem porzeczkowym, purée z bobu, z salsa buraczana
Bartosz Adamski:Cytrynowy sorbet jabłkowy z płatkami świeżego jabłka
Michał Fabiszewski: Polędwica a'la wellington z groszkowym purée
Szymon Czerwiński:Tatar z tuńczyka
Sylwia Ładyga: Polędwiczki w sosie "Szampańskim"
Damian Kordas:TATAR WOŁOWY Z MUSEM FOIE GRAS
Adam Kozanecki: Amur biały z rozmarynowymi porami i pomidorkami cherry
Adam Kozanecki: Stek z polędwicy cielęcej z szałwiowymi karmelizowanymi morelami
Damian Kordas: SARNA Z SOSEM GRZYBOWO- JAŁOWCOWYM
Adam Kozanecki: Tatar z okonia morskiego z mango
Adam Kozanecki: Coulis z malin i jeżyn
Adam Kozanecki: Chrzanowa chmurka bitej śmietany z wachlarzami kalarepki skropiona tymiankowym sosem
Damian Kordas: SANDACZ NA MAŚLE RAKOWYM Z SALSĄ Z OGÓRKA I GRUSZKI
1
2
3
4
5
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
28
29
30
31
32