Załoga restauracji "Best Bar" ma spory problem z nieprzyjemnym zapachem, który unosi się w lokalu.
Jak sobie z tym radzą? Dość niekonwencjonalnie...
Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu PRZED EMISJĄ W TV!
Premiera w czwartek 5. września o 21:30!
Odcinek jest już dostępny w Player.pl
Ponad dwieście pięćdziesiąt przeprowadzonych rewolucji, tysiące pomysłów na przepisy kulinarne, metamorfozy wnętrz i ona jedna – Magda Gessler! Jesienią już po raz dwudziesty najsłynniejsza polska restauratorka wyruszy w Polskę, aby ratować upadające lokale. Czy dzięki "Kuchennym rewolucjom" odmieni ich los i nada im drugie życie?
Jesienią na antenie TVN pojawią się "Kuchenne rewolucje" z fenomenalną Magdą Gessler! Zobacz, jak nasza gwiazda prezentowała się w czasie jesiennej konferencji ramówkowej. Znanej i lubianej restauratorce towarzyszyła Ania Starmach, jedna z prowadzących program "Master Chef".
Magda Gessler nie zwalnia tempa i już po raz 20. wyrusza w Polskę! Premiera: CZWARTEK, 5 WRZEŚNIA, godz. 21:30!
Magda Gessler nie zwalnia tempa i już po raz 20. wyrusza w Polskę! premiera: CZWARTEK, 5 WRZEŚNIA, godz. 21:30!
Premiera Kuchennych Rewolucji już w czwartek, 5 września o godzinie 21:30. Jakimi restauracjami zajmie się Magda Gessler w tym sezonie?
Zobaczcie gorący zwiastun! Co wydarzy się w 20. edycji programu "Kuchenne rewolucje"?
Oglądaj odcinek dziś o 15:00! Zapraszamy!
Magda Gessler i jej sposób na rewolucję w Bochni. Czy okazał się skuteczny?
Kuchenne rewolucje możesz oglądać na Player.pl
Żeby robić restaurację, trzeba być człowiekiem renesansu. Ty musisz być tego, czego (załoga) oni mają nauczyć się od Ciebie. Czyli poświęcam sobie 2 do 2,5 (z kawą do 3) godzin na malowanie, fryzowanie, szukanie garderoby - ŻYCIE. Po czym wpadam do restauracji taka "ODPITOLONA" i jedziemy. Jeśli ja jestem tak kolorowa, przygotowana, to i restauracja będzie dobra."
Śmierdzący problem? Szef kuchni, który ma dramatyczny problem z utrzymaniem higieny? Magda Gessler próbuje pomóc! Widocznie odczuwalna nuta potu wszystkim daję się we znaki...
Magda Gessler testuje kartę w Pomidorowym Bistro. Właściciele przyjęli szczere gratulacje. Jedzenie było wzruszające i przepyszne! Schab i pomidorowa wyjątkowo zasmakowały Magdzie Gessler!
Z okazji zeszłorocznego 20-lecia stacji TVN, Magda Gessler została zapytana o sekret udanej restauracji. "Żeby robić restaurację, trzeba być człowiekiem renesansu. Ty musisz być tego, czego (załoga) oni mają nauczyć się od Ciebie. Czyli poświęcam sobie 2 do 2,5 (z kawą do 3) godzin na malowanie, fryzowanie, szukanie garderoby - ŻYCIE. Po czym wpadam do restauracji taka "ODPITOLONA" i jedziemy. Jeśli ja jestem tak kolorowa, przygotowana, to i restauracja będzie dobra."
I jak tu pani Magdy nie kochać? ;) #besos
Magda Gessler woli mężczyzn w kuchni czy jednak w sypialni? My wiemy, ale nie powiemy. Odpalcie wideo i sprawdźcie sami! ;)
Ten pieróg Magda Gessler zapamięta na długo. Był gorzki i niestety totalnie nie nadawał się do zjedzenia. Magda Gessler musiała go wypluć!
Marta wspierana przez męża Sebastiana prowadzi restaurację „Złota kura” w Elblągu już od kilku lat. Miejsce z blisko 27-letnią historią stworzyła jej teściowa, Dorota. Z sukcesem prowadziła dawniej bar z kurczakami z rożna, które można było zamówić przez telefon. W latach dziewięćdziesiątych uchodziło to za nowość, która gwarantowała powodzenie lokalu. Przez lata prosty bar zamienił się w restaurację z prawdziwego zdarzenia. Czasy, kiedy przed „Złotą kurą” ustawiały się kolejki głodnych gości, minęły jednak bezpowrotnie. Po śmierci Doroty, restaurację przejęła jej synowa Marta. Kobieta czuła się w obowiązku kontynuować rozpoczęte dzieło. Obecna właścicielka i szefowa kuchni wciąż piecze na rożnie kurczaki według receptury Doroty. Utrzymanie restauracji traktuje bowiem jako misję. Sytuacja „Złotej kury” z roku na rok jest jednak coraz gorsza. Marta nie może jednak pogodzić się z wizją zamknięcia lokalu. Kobieta jest przekonana, że Dorota czuwa nad restauracją, a wszyscy pracownicy czują tam jej energię. W obliczu katastrofy na pomoc wezwano Magdę Gessler. A kiedy słynna restauratorka przyśniła się Marcie, wiedziała, że była to właściwa decyzja.
Czy tradycyjna receptura się obroni? Niestety kurczak złej jakości zaserwowany przez właścicieli nie zasmakował Magdzie Gessler...
Marta wspierana przez męża Sebastiana prowadzi restaurację „Złota kura” w Elblągu już od kilku lat. Miejsce z blisko 27-letnią historią stworzyła jej teściowa, Dorota. Z sukcesem prowadziła dawniej bar z kurczakami z rożna, które można było zamówić przez telefon. W latach dziewięćdziesiątych uchodziło to za nowość, która gwarantowała powodzenie lokalu. Przez lata prosty bar zamienił się w restaurację z prawdziwego zdarzenia.
Niestety nie padły one z ust Magdy Gessler. Magda Gessler nie przełknęła tego dania...
Skąd pochodzą kurczaki w "Złotej kurze"? Magda Gessler zgłębia temat!
Magda Gessler testowała rosół, który okazał się wyśmienity! To wielki sukces dla właścicielki!
Czy właściciele poszli tropem Magdy Gessler? Czy uda im się pokazać z jak najlepszej strony?
Zupa okazała się genialna - takie słowa od Magdy Gessler to miód na serce właścicielki...
Produkty regionalne wygrały w Elblągu!
Karkówka, nie nadawała się do spożycia...
Magdzie Gessler nie udało się jej przełknąć...
Zobacz fragment przed emisją w TV! Premiera finałowego odcinka w czwartek: 21:30!
Pstrąg z chrzanem i złote jaja. Poznajcie przepis Magdy Gessler!
Zapraszamy na ostatni odcinek sezonu!
PREMIERA: Czwartek 21:30
Złota Magda Gessler pomorze "Złotej kurze"?
To już ostatni odcinek tego sezonu!
Ta rewolucja zaczęła się od... wody żurkowo-płodowej! Magda Gessler została poczęstowana w Gdańsku najdziwniejszą zupą, jaką można sobie wyobrazić. Ale od początku!