Nowa strategia w działaniu! Czy te rewolucja skończy się sukcesem?
Oglądaj odcinek na Player.pl
Podziel się
Aktualności
"Kuchenne rewolucje 30". Bistro Gęsiarka po zmianach – czy gęsina podbiła serca gości?
"Bistro Gęsiarka" przeszło kulinarną rewolucję pod czujnym okiem Magdy Gessler. Restauratorka powróciła po czterech tygodniach, by ocenić, czy wprowadzono jej zalecenia i czy dania rzeczywiście smakują lepiej. Jak wypadła gęsina i czy udało się spełnić oczekiwania? Zobacz wideo!
Aktualności
"Kuchenne rewolucje 30". Magda Gessler wyrzuca wszystkich z kuchni przed inspekcją!
Inspekcja kuchni to jeden z najważniejszych momentów w "Kuchennych rewolucjach". Magda Gessler nie oszczędza nikogo, a jej ocena czystości może przesądzić o losie restauracji. Tym razem jednak było inaczej – zanim restauratorka zajrzała w każdy kąt, kazała wszystkim opuścić kuchnię. Co odkryła, gdy została w niej sama?
Aktualności
"Kuchenne rewolucje 30". Czy to jedzenie da się przełknąć?! Kulinarna katastrofa w "Naszych smakach"
Magda Gessler kontynuuje swoją kulinarną misję w Koronowie, gdzie w ramach "Kuchennych rewolucji" ocenia dania serwowane w restauracji "Nasze smaki". Już przy pierwszych próbach degustacji pojawiają się problemy – od braku pieczywa, przez przesadnie eksperymentalne smaki, aż po gęś, której nie da się przeżuć. Jakie błędy wytknie tym razem?
Aktualności
Magda Gessler wyjawiła, jakie potrawy lubi najbardziej i za czym nie przepada. Niektórzy będą zaskoczeni
Magda Gessler świętuje 15-lecie "Kuchennych rewolucji". Królowa polskiej gastronomii przez 30 sezonów pomogła setkom restauratorów z całego kraju, a teraz sama zdradziła, co najchętniej wkłada na swój talerz. Co Magda Gessler lubi jeść, a co nie trafia w jej gusta? Jedna odpowiedź może was zaskoczyć.
Aktualności
"Dlaczego Pani kłamie, Pani Magdo?" Burza w "Kuchennych rewolucjach"! [PRZED EMISJĄ W TV]
W 3. odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza Koronowo, gdzie 26-letni Mike prowadzi restaurację "Nasze smaki". Ambitna szefowa kuchni Daria wierzy, że jej potrawy są wykwintne, ale Magda Gessler ma na ten temat inne zdanie. W kuchni dochodzi do ostrej wymiany zdań, a gwiazda programu nie owija w bawełnę. Czy restauracja ma szansę na sukces, czy też czeka ją bolesna prawda? Zobacz wideo!
Aktualności
''Kuchenne rewolucje'' w Świdnicy. Magda Gessler zaskoczona decyzją właściciela!
Po intensywnych zmianach i tygodniach ciężkiej pracy Magda Gessler powraca do restauracji z nową nazwą ''Jedz i Bas(z)ta'' w Świdnicy, aby sprawdzić efekty przeprowadzonych rewolucji. Na miejscu czekało na nią jednak ogromne zaskoczenie – zamiast tętniącego życiem lokalu, zastaje tylko właściciela, Kubę, który informuje ją, że restauracja została zamknięta.
Aktualności
"Kuchenne rewolucje". Magda Gessler poznaje prawdę o restauracji "Baszta"! "Jeżeli coś takiego wyjdzie, nikt tutaj nie wejdzie"
Tajemnice Baszty w Świdnicy w końcu wychodzą na jaw! W 2. odcinku 30. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler konfrontuje Kubę z jego zatajoną przeszłością. Kiedy na miejscu pojawia się nieoczekiwany gość z dokumentami, sytuacja przybiera dramatyczny obrót. Czy restaurator będzie w stanie naprawić swoje błędy?
Aktualności
Kulinarna katastrofa w Świdnicy. Magda Gessler w szoku! Zobacz fragment "Kuchennych rewolucji"!
Restauracja ''Baszta'' w Świdnicy to miejsce, które miało łączyć pasję właściciela do gastronomii z jego barmańskim doświadczeniem. Niestety, zamiast kulinarnego sukcesu, lokal od ponad dwóch lat zmaga się z problemami – brakiem gości, niestabilnym zespołem i kłopotami finansowymi. Kiedy Magda Gessler przekracza progi restauracji, od razu wyczuwa, że coś tu nie gra. Jej przeczucia szybko znajdują potwierdzenie w serwowanych daniach.
Aktualności
"Kuchenne rewolucje". Magda Gessler wyczuwa oszustwo w Świdnicy!
Czy restauracja "Baszta" w Świdnicy to rzeczywiście tylko upadający lokal gastronomiczny, czy może kryje się w niej tajemnica, którą Kuba, właściciel, woli przemilczeć? Magda Gessler, odwiedzając to miejsce w ramach 30. sezonu "Kuchennych rewolucji", od razu zauważa niepokojące szczegóły. Sprzęt kuchenny nosi ślady intensywnego użytkowania, chociaż gości w lokalu brakuje. Czy to tylko zbieg okoliczności, czy może Baszta ma drugie, nieznane oblicze?