Kuchenne rewolucje: "Czy udało się posprzątać kuchnię?"

Kuchenne rewolucje: "Czy udało się posprzątać kuchnię?"
"Pancia” trzeba będzie sprowadzić na ziemię! Zobaczcie fragment finałowego odcinka sezonu!
Kuchenne rewolucje, odcinek 13
Kuchenne rewolucje, odcinek 13
Kuchenne rewolucje, odcinek 13
Kuchenne rewolucje, odcinek 13

Kuchenne rewolucje: Odcinek 13

Położoną w zachodniej części Łodzi dużą dzielnicę Retkinia zamieszkuje ponad siedemdziesiąt tysięcy mieszkańców. Właśnie tu – wśród wysokich bloków – „Pizzę i kebab u Pancia” otworzył 24-letni Damian, zwany „Panciem”. Damian to wielki fan kebabów, przeprowadzając się do Łodzi na studia postanowił pracować, ale już u siebie - robiąc kebaby dla innych. Pieniądze na start dostał od mamy i po kilkudniowym szkoleniu u znajomego Turka, otworzył swój pierwszy biznes. Własne placki, własne sosy i dobrej jakości mięso miały być przepisem na sukces. Mimo, że Damiana wspiera doświadczona w prowadzeniu własnej działalności starsza siostra z mężem, interes wcale nie przynosi spodziewanych dochodów. Poproszona o pomoc Magda Gessler przekona się, że pseudonim „Pancio” to nie przypadek. Damian uważa, że robi wszystko dobrze, a marketing nie jest mu potrzebny, bo wieść o jego kebabie rozniesie się po Łodzi pocztą pantoflową. „Pancia” trzeba będzie sprowadzić na ziemię, naprawić, doprawić oraz… przekonać do skutecznej promocji. Czy Magdzie Gessler ta trudna misja się powiedzie?

Zobaczcie, co wydarzyło się w 12. odcinku:

Kuchenne rewolucje, odcinek 12

Kuchenne rewolucje: "Nerwy były ogromne!"
Kuchenne rewolucje: "Nerwy były ogromne!"
Kuchenne rewolucje: Przed nami finalna kolacja w Łomży!
Kuchenne rewolucje: Przed nami finalna kolacja w Łomży!
Kuchenne rewolucje: "Nie ma takich cen! To jest złodziejstwo!"
Kuchenne rewolucje: "Nie ma takich cen! To jest złodziejstwo!"
Kuchenne rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Poznajcie bohaterów 12. odcinka!
Kuchenne rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Poznajcie bohaterów 12. odcinka!
podziel się:

Pozostałe wiadomości