Gotujcie się na spektakularny powrót Magdy Gessler! Kolejny sezon Kuchennych Rewolucji już od 5 marca, o 21:30 na antenie TVN. Tegorocznej wiosny nieustraszona rewolucjonistka – Magda Gessler - podejmie się niemożliwego, aby stworzyć kolejne pełne oryginalnych smaków restauracje. Czy „Kuchenne rewolucje” zmienią upadające lokale w tętniące życiem miejsca?
Wszystko się pomieszało zupa, która miała być słona jest kompletnie słodka. Jak zaregowała na nią Magda Gessler?
Nowe odcinki programu już od 5 marca w czwartki o godz. 21:30 w TVN!
Jesteście dobrzy z matematyki? :) Pora na podsumowanie! Zobaczcie co działo się podczas wszystkich sezonów "Kuchennych rewolucji" w liczbach!
Co jest najczęstszym błędem restauratorów, z którym spotyka się Magda Gessler? Zobaczcie wideo prosto z planu programu.
Nowe odcinki programu już od 5 marca w czwartki o godz. 21:30 w TVN!
Klementyna od zawsze kochała gotować. Kiedy skończyła szkołę gastronomiczną, postanowiła wyjechać za granicę, aby pracować w restauracji i zdobyć doświadczenie w swoim zawodzie. Po paru latach wróciła z Włoch do rodzinnego domu w Dusznikach Zdroju, gdzie chciała otworzyć niewielki lokal. W restaurację Klementyny postanowił zainwestować jej przyjaciel, Włoch. Finalnie przedsięwzięcie nabrało prawdziwego rozmachu i tak powstała góralska „Karczma u Sołtysa”.
Chociaż właścicielka jest przekonana o dobrej jakości jedzenia, jej karczma nie cieszy się powodzeniem. Wydawać by się mogło, że w takim miejscu, odwiedzanym przez kuracjuszy i turystów, lokal powinien być skazany na sukces. Niestety poza sezonem ruch w restauracji zamiera...
Magda Gessler o magicznych momentach podczas powstawia programu "Kuchenne rewolucje". Co ceni sobie najbardziej? Które momenty są dla niej najważniejsze? Zobaczcie WIDEO!
Pamiętacie ten odcinek? Prawda o kuchni w Łagowie okazała się nie do przełknięcia dla Magdy Gessler!
Wszystkie odcinki możecie oglądać na Player.pl
Nowe odcinki programu już od 5 marca w czwartki o godz. 21:30 w TVN!
Kuchnia FIT w tym przypadku jest totalnie niejadalna. Jedzenie z pieca rujnuje smak potraw. Ekologia i pyszna kuchnia? Czy właścicielom udało się osiągnąć cel? Jak ocenia to przedsięwzięcie Magda Gessler? Sprawdźcie wideo!
Ponad dwieście pięćdziesiąt przeprowadzonych rewolucji, tysiące przepisów kulinarnych, metamorfoz wnętrz i ona – nieustraszona Magda Gessler!
Zupę szczawiową, której miała okazję spróbować Magda Gessler nie była zachwycająca. Była rzadka i mocno wodnista z bardzo małą ilością dodatków. Niestety Magda Gessler nie miała apetytu na dokończenie jej. Sposób podania pozostawiał wiele do życzenia. Myślicie, że ta zupa mogłaby zasmakować Kubie Wojewódzkiemu? :)
Dania regionalne okazały się sporym wyzwaniem dla restauratorów! Zabrakło polędwicy, a porcje zup okazały się za małe! Trzeba było szukać alternatyw. Ostatecznie goście zdecydowali się na to co było dostęp
"Zastanówmy się przede wszystkim, czego my sami tak naprawdę potrzebujemy?" Magda Gessler zapytana o diety pudełkowe, odpowiedziała w dosyć kontrowersyjny sposób. Nie do końca zgadza się z ideą takich diet. A dlaczego? I jaką alternatywę proponuje jako autorytet kulinarny? Polecamy smaczne wideo z Waszą ulubioną restauratorką! ;)
Zapraszamy do oglądania ostatniego premierowego odcinka Kuchennych Rewolucji!
Dziś wieczorem o 21:30 zostanie wyemitowany ostatni premierowy odcinek 21. sezonu. Od przyszłego tygodnia widzowie będą mogli oglądać powtórki programu i przypomnieć sobie miejsca, które odmieniły rewolucje Magdy Gessler. W związku z pandemią koronawirusa i wynikającymi z niej trudnościami produkcyjnymi, musieliśmy wprowadzić zmiany w ramówce i przesunąć emisje premierowych odcinków programu na później.
Magda Gessler apeluję też do widzów, żeby najbliższy czas spędzić w domu. Sama przyznaje, że ostatni czas spędza sama, rozdzielona ze swoim mężem, który przebywa w Kanadzie. Mimo wszystko najważniejsze jest zachowanie ostrożności. Magda wykorzystuje ten czas m.in. na przeglądanie swojej szafy i zapowiada, że puści swoje ubrania w ruch!
Teraz jest też dobry czas, żeby wspierać restauratorów, których biznesy cierpią z braku klientów i zamawiać jedzenie na wynos. Wystarczy zachować odpowiednie zasady bezpieczeństwa.
Oglądajcie dzisiejszy premierowy odcinek o 21:30 w TVN!
Zobaczcie całość na Dzień Dobry TVN https://dziendobry.tvn.pl/a/magda-gessler-zostalawdomu-kuchenne-rewolucje-zawieszone-dlaczego
Co jest ważne dla Magdy Gessler, gdzie przeprowadza koleją rewolucje? Sprawdźcie co nam zdradziła!
Przyjmijcie świąteczne życzenia od Magdy Gessler!
Magda Gessler wspomina piękne świąteczne momenty w swoim życiu. Zobaczcie wideo!
Na wigilijnym stole u Magdy Gessler nie może zabraknąć ryby po grecku z pieczonym bakłażanem i sosem pomidorowym z 12. cytryn. Brzmi bardzo smacznie!
Niestety serdelek nie smakował Magdzie Gessler...Jak było z pozostałymi daniami?
Serdelki w ostrym sosie jako przystawka. W roli głównej: gęsta zupa warzywna z baraniną z dodatkiem świeżych ziół. Goście nie kryli swojego zachwytu!
Zupa z baraniną okazała się wielkim sukcesem restauracji "Bławatek"! Gości jest mnóstwo, a restauracja cieszy się wielkim zainteresowaniem nawet u gości z zagranicy!
Klementyna od zawsze kochała gotować. Kiedy skończyła szkołę gastronomiczną, postanowiła wyjechać za granicę, aby pracować w restauracji i zdobyć doświadczenie w swoim zawodzie. Po paru latach wróciła z Włoch do rodzinnego domu w Dusznikach Zdroju, gdzie chciała otworzyć niewielki lokal. W restaurację Klementyny postanowił zainwestować jej przyjaciel, Włoch. Finalnie przedsięwzięcie nabrało prawdziwego rozmachu i tak powstała góralska „Karczma u Sołtysa”. Główną atrakcją menu stały się pstrągi hodowane w stawie przy karczmie. Ze względu na obecność włoskiego przyjaciela, w restauracji można również zamówić prawdziwie włoską pizzę. Prawdziwym wsparciem dla Klementyny jest jej najlepsza przyjaciółka oraz mama, która pomaga niedoświadczonym kucharzom z Ukrainy. Chociaż właścicielka jest przekonana o dobrej jakości jedzenia, jej karczma nie cieszy się powodzeniem. Wydawać by się mogło, że w takim miejscu, odwiedzanym przez kuracjuszy i turystów, lokal powinien być skazany na sukces. Niestety poza sezonem ruch w restauracji zamiera. Karczma Klementyny ledwo jest w stanie zarobić na opłacenie pensji pracowników i rachunków za prąd. W dodatku włoski przyjaciel postanowił wycofać się z niedochodowego przedsięwzięcia. Właścicielka stanęła przed koniecznością spłacenia jego wkładu, który został zainwestowany w budowę karczmy. Sytuacja stała się naprawdę dramatyczna, a Klementyna wyczerpała już wszystkie pomysły na rozkręcenie biznesu. Swoje nadzieje pokłada już jedynie w pomocy Magdy Gessler.
Wielki sukces tej rewolucji. Udało się uratować restaurację, ale i na nowo zbudować więzy rodzinne!
Ten tatar zrobił wyjątkowe negatywne wrażenie na Magdzie Gessler. Jego kolor, konsystencja pozostawiały wiele do życzenia...
Ten tatar zdaniem Magdy Gessler był do du*y!
Skłócone siostry się pogodzą? Czy sytuacja rodzinna Klementyny będzie miała wpływ na losy "Karczmy u Sołtysa w Dusznikach Zdroju? Sprawdźcie!