Magda Gessler bardzo szybko odkryła, co jest jednym z powodów braku ruchu w restauracji Namaste India. Tak małe ilości jedzenia za tak duże pieniądze? Zobaczcie sami. To nie mogło się udać.
W tej kuchni wszystko było stare lub przetrminowanym. Kuchnia w muzealnym stanie potrzebowała ręki Magdy Gessler. Zobaczcie fragment odcinka "Kuchennych rewolucji"
Jak Wam się podoba rewolucja, jaką Magda Gessler przeprowadziła w Chojnowie? W naszym materiale wideo możecie zobaczyć, jak "Niebieski Parasol" wyglądał przed, a jak po zmianach znanej restauratorki!
Gdzie kuczarek sześć, pod przewodnictwem Magdy Gessler, tam jest co jeść! Zobacz, jaka załoga "Niebieskiego Parasola" przygotowywała uroczystą kolację wieńczącą przeprowadzone rewolucje.
Magda Gesler przygotowała nietypową niespodziankę dla załogi "Niebieskiego Parasola". Po okiem najlepszych trenerów panie i panowie mogli ćwiczyć... strzelanie z łuku. Zobaczcie sami oglądając fragment "Kuchennych rewolucji".
Ile można czekać na podanie jedzenia w restauracji "Niebieski Parasol"? Wszystko wskazuje na to, że rekord oczekiwania został pobity... Zobaczcie fragment "Kuchennych rewolucji"!
Jeśli od Krakowa i restauracji "Samui" dzieli Was sporo kilometrów, a tajska uczta w tym miejscu zdaje się być odległa, u nas możecie sprawdzić, jak restauracja wygląda po rewolucji Magdy Gessler. Podoba Wam się? Nasze forum jest dla Was!
Lubisz kuchnię tajską, ale brakuje Ci odwagi, żeby zabrać się za gotowanie? Mamy dla Was coś ekstra! Oto kilka rad Magdy Gessler, podsłuchanych w trakcie jej rewolucji w tajskiej restauracji "Samui" w Krakowie. Posłuchaj rad i... nie bój się gotować!
Zobacz, jak wygląda prawdziwa tajska uczta- ukoronowanie rewolucji, jakie Magda Gessler przeprowadziła w krakowskiej restauracji "Samui". Obejrzyj nasz materiał video.
Jak pogodzić niepokorny charakter szefowej kuchni "Samui" z niekwsetionowaną wiedzą i doświadczeniem Magdy Gessler? W tej restauracji starły się mocne charaktery. Obejrzyjcie fragment ósmego odicnka "Kuchennych rewolucji"
Pan Piotr najpierw pokochał tajski boks, potem Tajlandię, którą odwiedził ponad 20 razy, w końcu kuchnię Tajów, a klimat tego kraju postanowił odzwierciedlić w restauracji Samui, którą otworzył w Krakowie. Coś jednak poszło nie tak, bo pomoc Magdy Gessler okazała się być nieodzwona. Obejrzyjcie fragment odcinka "Kuchennych rewolucji"!
Trzy lata temu w samym centrum starego Krakowa restaurację otworzył pan Rafał z żoną Dorotą. Pomysł jej powstania narodził się pod wpływem pasji związanej z muay thai, czyli tajskim boksem. To dzięki niemu Rafał zaczął podróżować do Tajlandii na turnieje sportowe, gdzie zakochał się w krajobrazie, zapachach i kuchni. Tą miłością chciała zarazić nie tylko przyjaciół, ale wszystkich krakowian. Niestety. Przekonanie gości do tajskich smaków nie jest łatwe. Nie pomogło nawet sprowadzenie rodowitych Tajów do kuchni. Mimo barwnej szefowej kuchni i uroczych kelnerek, miejsce nie przyciąga tłumów. Zmienić może to tylko świeże spojrzenie Magdy Gessler. Tylko co na to ich szefowa kuchni?
Zobacz rewolucję Magdy Gessler w pigule. Tym razem nie było łatwo, bo "Campo di fiori" bardziej nadawało sie do wyburzenia niż do lekkiego liftingu. Jak podoba Wam się efekt końcowy?
Stan restauracji, w której przyszło Magdzie Gessler przeprowadzić rewolucję, był - lekko mówiąc- przerażający. Chcą dowiedzieć się o "Campo di fiori" czegoś więcej, znana restauratorka postanowiła szczerze porozmawiać z dawnym pracownikiem restauracji. Jak w lokalu było wcześniej? Obejrzyjcie nasz materiał wideo i zobacz to, czego nie było w telewizji!
Pan Piotr, na czele z restauracją Campo di Fiori, próbował podbić Nowy Sącz. Jak to zrobić, jeśli Nowy Sącz to nie Rzym, obowiązki to nie zabawa, a styl zarządzania restauracją nie jest do niczego podobny? Poznajcie pana Piotra i zobaczcie z jakim problemem przyszło się zmierzyć Magdzie Gessler w siódmym odcinku "Kuchennych Rewolucji".
Piętnaście lat temu na nowosądeckim blokowisku włoską knajpkę otworzył pan Piotr. Po kliku latach jednak przeprowadził się do Rzeszowa, a Campo di Fiori zaczął zarządzać na odległość przez telefon.
Nieobecność właściciela powoduje niechęć pracowników, którzy czują się niedowartościowani, pracują bez motywacji i bez podziału obowiązków. Mają żal do szefa, że się nimi nie interesuje i nie robi nic, by sytuację polepszyć. Kiedyś w Campo di Fiori były tłumy, dziś jest tylko bałagan.
Piotr ma świadomość, że sam sobie nie poradzi z chaosem, do którego doprowadził. Liczy na pomoc Magdy Gessler. Tym razem nie będzie jednak sprawdzania kuchni, będzie za to test na odwagę. A potem już tylko eksperyment, dowcip i poważne zobowiązania
Mamy dla Was coś extra! Prezentujemy Wam najlepsze teksty Magdy Gessler z rewolucji przeprowadzanych w restauracji Greek Zorbas w Augustowie. Obejrzyjcie nasz materiał wideo!
Zobaczcie rozmowę Magdy Gessler z właścicielką restauracji "Greek Zorbas" w Augustowie. Też uważacie, że pani Beata ma mocny charakter? Odpowiedź w szóstym odcinku "Kuchennych rewolucji"!
Brak zorganizowania, luz pełną parą i menadżer restauracji, który... kręci barana! Czy tego nie okiełzna nawet Magda Gessler? Mało prawdopodobne, ale na to się zanosi! Zobaczcie fragment szóstego odcinka "Kuchennych rewolucji"!
W Augustowie 15 lat temu pani Beata z mężem Christosem otworzyła grecką restaurację. Na początku był to strzał w dziesiątkę, wszyscy chcieli spróbować prawdziwej greckiej kuchni. Jednak od dwóch lat do „Greeka” nie zagląda już prawie nikt. Sytuację pogarszają niepochlebne opinie o lokalu i te, które pojawiaja się o właścicielce na lokalnych forach internetowych.
Christos zupełnie się poddał. To żona trzyma kasę i zarządza restauracją. A że pani Beata ma charakter dominujący i krzykliwy, często między nimi dochodzi do kłótni. W jednym jednak są zgodni. Potrzebują pomocy Magdy Gessler. W Augustowie znana restauratorka zmierzy się z brakiem personelu i z brakiem dyscypliny. Da też komuś czerwoną kartkę.